Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome M06P True 4K Wifi GPS dashcam

20% Korting
Productomschrijving
De AZDome M06P 4K Ultra HD is de eerste dashcam met True 4K resolutie (3850p*2160p), échte 4K dus. De beeldkwaliteit is hierdoor één van de beste die op dit moment beschikbaar is. De AZDome M06P 4K Ultra HD heeft naast een uitmuntende beeldkwaliteit ook allerlei andere opties, zoals Wifi om beelden draadloos te bekijken en ingebouwde GPS om de s...

De AZDome M06P 4K Ultra HD is de eerste dashcam met True 4K resolutie (3850p*2160p), échte 4K dus. De beeldkwaliteit is hierdoor één van de beste die op dit moment beschikbaar is. De AZDome M06P 4K Ultra HD heeft naast een uitmuntende beeldkwaliteit ook allerlei andere opties, zoals Wifi om beelden draadloos te bekijken en ingebouwde GPS om de snelheid en coördinaten bij te houden. Door de enorme kijkhoek van 170 graden wordt een erg groot gedeelte rondom de auto opgenomen. Deze AZDome M06P wordt geleverd met Nederlandstalig menu.

4K UHS met 8.0MP CMOS sensor

Deze AZDome M06P 4K Ultra HD neemt video's op met 4K Ultra HD resolutie, dat is vier keer zoveel als FullHD opnames. Ondanks de super beeldkwaliteit blijft het dataverbruik beperkt door de laatste H.265 compressie technologie. De MicroSD kaart wordt dus niet méér belast dan bij dashcams met mindere beeldkwaliteit.

H.265 HEVC compressie

Deze AZDome M06P 4K Ultra HD slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de M06P 4K Ultra HD minder geheugen dan andere FullHD dashcams verbruikt. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

Optionele IP68 achtercamera

Deze M06P 4K Ultra HD kan worden uitgebreid met de AZDome FullHD achter camera om ook achter de auto op te kunnen nemen. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op het scherm kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven. 

Voor de achter camera is geen extra stroomaansluiting nodig, hij krijgt stroom via de kabel waarmee hij met de voorste camera wordt aangesloten. Wel heeft hij een extra stroomaansluiting die optioneel kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Op deze manier is de M06P 4K Ultra HD handig te gebruiken als inparkeer hulp. 

Wifi compatibiliteit

Doordat de AZDome M06P 4K Ultra HD is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

128gb ondersteuning

De AZDome M06P 4K Ultra HD ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan tot wel 36 uur gefilmd worden in 720p 30fps en zo'n 10 uur in 4K.

Let op: De SD kaart moet altijd eerst geformatteerd worden in het menu van de camera (niet via de PC).

WDR

Door de WDR (Wide Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

2.4 inch LCD scherm

Door het grote 2.4 inch LCD scherm op de M06P 4K Ultra HD is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

170˚ wideview lens

Deze M06P 4K Ultra HD heeft een groothoeklens van 170 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Loop recording

De M06P 4K Ultra HD is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten.

De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de camera één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

Ingebouwde GPS

De AZDome M06P 4K Ultra HD heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Auto start

De AZDome M06P 4K Ultra HD begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Automatische Time Lapse parkeerstand

De AZDome M06P heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is de Continue voeding Mini USB 3-draads vereist, de parkeerstand kan niet handmatig worden geactiveerd. 

18MP foto's

De AZDome heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 18 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

Ingebouwde microfoon

De AZDome M06P 4K Ultra HD heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Handige USB sigarettenvoeding

Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige USB sigarettenplug. In de plug zit een extra USB poort zodat je de sigarettenvoeding nog kunt gebruiken voor andere apparaten.

Productspecificaties

EAN
2112888679600
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
True 4K (3840p) 24fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.4 / 5Gebaseerd op 6 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Salah op 10 Augustus 2020
  Vrij snel geleverd gekregen
 • 2 / 5
  Gepost door: Wim op 30 Juli 2020
  Bij het herbekijken nummerplaat van de voertuigen niet leesbaar Het is juist om uw gelijk te kunnen bewijzen of bij vluchtmisdrijf nummerplaat door te geven aan politie
 • 5 / 5
  Gepost door: J.C.(Jaap) op 28 Juli 2020
  Fraaie dashcam van mooie afmeting Handleiding in Nederlands zou een verbetering zijn. Met zuignap op ruit Audi S4 kan camera niet helemaal recht, heb nog geen beelden bekeken. Prijs kwaliteit prima dashcam.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

AZDome AZDome M06P True 4K Wifi GPS dashcam
AZDomeAZDome M06P True 4K Wifi GPS dashcam

○ True 4K (3840p) ○ Wifi en GPS ○ 170˚ lens ○ 128gb ondersteuning

Niet op voorraad
€149,00€119,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »