Terug

Verzenden

Alle dashcams op onze website worden verstuurd via PostNL. Kleinere bestellingen die door de brievenbus passen, zoals kabels en adapters, worden door DHL geleverd. Graag levering naar België of een ander land? Hiervoor verwijzen we je graag door naar één van onze andere websites: www.Allcam.be of www.Dashcamdeal.com.

Werkdag vóór 23.45 uur besteld = volgende dag in huis

Bestellingen op werkdagen vóór 23.45 uur worden de volgende dag al bij je thuis, op werk of bij een afhaalpunt bezorgd, óók op zaterdag. Bestellingen op zaterdag vóór 18.00 uur worden op maandag bezorgd. Bestellingen op zaterdag ná 18.00 uur en bestellingen op zondag worden dinsdag geleverd.

3000+ PakjeGemak afhaalpunten

Veel aan het werk of gewoon geen zin om thuis te blijven? Kies dan één van de meer dan 3000 beschikbare PakjeGemak afhaalpunten van PostNL. Je pakket wordt - meestal ná 15.00 uur - bezorgd op het afhaalpunt. Je ontvangt een SMS of E-mail wanneer je het af kunt halen. Voor de afhaalpunten gelden dezelfde bezorgtijden, dus werkdagen tot 23.45 uur besteld = morgen geleverd.

Let op: Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee wanneer je het pakket af gaat halen.

Kosten

Verzending bij Allcam is gratis bij bestellingen vanaf €50,-, daaronder is het €5,95. Bij bestellingen van €50,- of hoger die uit meerdere artikelen bestaan en waarvan een deel wordt geretourneerd met als gevolg dat het resterende bedrag onder €50,- uitkomt zij we genoodzaakt alsnog €5,95 aan verzendkosten in te houden bij de terugbetaling.

Niet thuis?

Da's niet zo'n probleem. Als je niet thuis bent bij de eerste poging dan probeert de bezorger het pakket in de meeste gevallen bij de buren af te geven. Als dat ook niet mogelijk is zal hij het pakket weer meenemen en het de eerstvolgende mogelijkheid weer proberen. Na twee pogingen zal het pakket worden afgegeven bij een afhaaladres bij je in de buurt. De bezorger doet een briefje met de details hierover bij je in de bus.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box