Terug

Wie zijn we

Bedankt voor uw bezoek aan Allcam.nl, de grootste dashcam winkel van Nederland. We vertellen graag wat meer over onszelf. Lees hieronder eerst kort wat over onze zienswijze en daaronder in chronologische volgorde de belangrijke gebeurtenissen in ons 7-jarige bestaan.

Het begin

Allcam is ruim 7 jaar geleden opgericht met de wens een zelfvoorzienende webshop te worden met een uitstekende service en groot assortiment. Dashcams waren in die tijd nog niet zo populair als nu, maar wel in opkomst. Er werd daarom besloten om een webshop te beginnen waarop naast dashcams ook andere type camera's - zoals IP-camera's, Beveiligingscamera's en Action cams - werden aangeboden, vandaar de naam Allcam.

Na enkele jaren van minimale maar stabiele groei werd duidelijk dat we onze klanten beter konden helpen als we van één productgroep meer kennis hadden. Daarom werd besloten het assortiment te beperken tot dashcams en enkele action cams voor de motorrijders. We merkten dat we onze klanten beter konden helpen en informeren. In deze laatste jaren zijn we hiermee uitgegroeid tot één van de grootste dashcam winkels van Nederland.

We halen veel motivatie uit het feit dat het gebruik van dashcams bijdraagt aan een veiliger verkeer. Er gebeuren helaas veel ongelukken op de weg. In 2016 vielen er in Nederland 629 doden in het verkeer, in 2017 lijken dit er niet minder te zijn geweest. Het gebruik van een dashboard camera kan een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid op de weg. Niet alleen kan veel geleerd worden van de beelden die worden opgenomen van (bijna) ongevallen, ook veel mensen laten weten zich netter te gedragen wanneer zij een camera in hun auto gebruiken.

Chronologisch

2013
Op 28 januari 2013 schreven we ons in bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven, het avontuur kon beginnen! Op dit moment waren we gevestigd op de Tongelresestraat in Eindhoven, waar we tot 2016 zouden blijven. We begonnen op dit moment pas nét, de voorraad werd dus vooral thuis opgeslagen en was beperkt tot enkele dozen met camera's. Het inpakken en verzenden deze we ook allemaal zelf (nu niet meer).

2015
Tijd voor een opfrisbeurt. In mei 2015 besloten we de website samen met het logo te vernieuwen. Het logo gebruiken we nu nog steeds, het weerspiegelt namelijk simpel wat we verkopen. De website wordt eigenlijk continue vernieuwd maar het algemene design is hetzelfde gebleven.

2016
In de zomer van 2016 verhuizen we naar Amsterdam. Waarom? Dat wisten we zelf eigenlijk ook niet, maar we vonden het tijd voor wat nieuws. Achteraf gezien is het werken aan een groeiende onderneming vanuit Amsterdam een stuk leuker én stimulerender, de stad barst namelijk van de Start-ups en er wordt veel samengewerkt door ZZP-ers en andere ondernemers.

2016 was ook het jaar waarin we het inpakken en verzenden van bijna alle artikelen besloten uit te besteden. Het nadeel van Amsterdam is dat het opslaan van voorraad een stuk lastiger is. Door het inpakken en verzenden uit te besteden konden we onze klanten bovendien een veel betere service verlenen (tot 23.45 uur versturen) én kregen we meer tijd om ons te focussen op onze primaire doelen.

2020
Ook dit jaar blijven we vernieuwen om te zorgen dat we de beste service kunnen verlenen. We zoeken continue naar nieuwe modellen dashcams die we kunnen toevoegen aan het assortiment. Dit jaar is tevens onze nieuwe Europese website www.Dashcamdeal.com gelanceerd waarmee we Europa willen bedienen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box