Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over je bestelling of per ongeluk het verkeerde hebt besteld. Je hebt bij ons daarom 60 dagen de tijd je bestelling (of een deel ervan) kosteloos naar ons terug te sturen. We betalen je dan zo snel mogelijk - meestal binnen 5 werkdagen - het aankoopbedrag, inclusief eventuele betaalde verzendkosten tijdens het bestellen, terug of ruilen het artikel voor je om.

Let op: Producten dienen altijd in originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd, samen met alle in de doos aanwezige kabels en accessoires. Pak de dashcam daarom altijd zo voorzichtig mogelijk uit en bewaar de doos goed. Ook (Micro)SD kaarten dienen in originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd. Indien je hiervan de verpakking al hebt geopend is het dus helaas niet meer mogelijk deze te retourneren.

Gebruik voor het terugsturen indien mogelijk a.u.b. een doos van maximaal 15*30*30 cm, hij past dan eenvoudig in onze brievenbus. Aanleveren van grotere zendingen kan tot extra verwerkingstijd leiden. Ga naar deze pagina voor het aanmaken van een retourlabel. Print het retourformulier dat je ontvangt uit en voeg het toe aan de zending.