Groothandel

Als één van de grootste dashcam importeurs en groothandels van Nederland zijn we in staat een groot gedeelte van ons assortiment aan te bieden aan resellers. Meerdere webwinkels, garages, dealers en installateurs maken al gebruik van ons inkoopnetwerk om tegen scherpe prijzen dashcams aan te kunnen bieden aan hun klanten.

Doordat we met veel fabrikanten in direct contact staan en bovendien groot inkopen kunnen we vaak betere tarieven en service leveren dan wanneer je de inkoop zelf zou regelen. Bovendien hebben wij veel kennis van onze producten en profiteer je bij ons van gunstige voorwaarden zoals 2 jaar garantie en supersnelle levering uit voorraad.

Als dashcam groothandel onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak en klantgerichtheid. Klinkt als een cliché, maar we proberen het ook echt waar te maken doordat we in meeste gevallen dezelfde service kunnen leveren als aan onze consumenten; Vóór 23.45u besteld = morgen geleverd en supersnel antwoord op vragen. Bij garantiegevallen doen we ook niet moeilijk, jouw klant kan het product direct naar ons terugsturen of we sturen een in overleg een vervangend onderdeel naar je klant.

Meer informatie? Stuur ons een bericht met een korte uitleg over je bedrijfsactiviteiten en we zullen samen met je overleggen naar de beste oplossingen.

Let op: Momenteel gaan we enkel nog samenwerkingen aan met winkels of installateurs met een bestaand en aantoonbaar verkoopnetwerk. Nieuwe of startende ondernemingen kunnen we daarom helaas niet meer bedienen.