Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome M17 Pro Wifi 1CH FullHD dashcam

20% Korting
Productomschrijving
De AZDome M17 Pro Wifi is een 1296p dashcam met Wifi en een betrouwbare Super capacitor batterij. Door de WDR Night vision is de beeldkwaliteit van deze AZDome M17 Pro Wifi zowel overdag als 's avonds zeer goed. Door de Wifi zijn de beelden bovendien eenvoudig te bekijken. 1296p opnames De AZDome M17 Pro Wifi filmt met scherpe FullHD+ (1296p) res...

De AZDome M17 Pro Wifi is een 1296p dashcam met Wifi en een betrouwbare Super capacitor batterij. Door de WDR Night vision is de beeldkwaliteit van deze AZDome M17 Pro Wifi zowel overdag als 's avonds zeer goed. Door de Wifi zijn de beelden bovendien eenvoudig te bekijken.

1296p opnames

De AZDome M17 Pro Wifi filmt met scherpe FullHD+ (1296p) resolutie in 30fps door het gebruik van de 2.0MP CMOS sensor. Veel details zoals kentekens en personen worden hierdoor herkenbaar in beeld gebracht. De camera kan ook worden ingesteld op 720p 60fps of 30fps. De beelden van de M17 Pro Wifi zijn ook in het donker van bovengemiddelde kwaliteit. 

Time lapse opnames

Met deze AZDome M17 Pro Wifi is het mogelijk om naast normale video's ook Time Lapse opnames te maken. In Time Lapse maakt de camera elke seconde een foto, welke vervolgens als een standaard 30fps video worden afgespeeld. De video wordt versneld afgespeeld en deze functie is daarmee ideaal om langere routes op te nemen, bijvoorbeeld op vakantie. 

ADAS

De AZDome M17 Pro Wifi is uitgerust met een Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur. 

Super capacitor

Deze AZDome M17 Pro heeft geen ingebouwde accu maar een veel betrouwbaardere Super capacitor batterij. Een Super capacitor is beter bestand tegen temperatuur wisselingen en is bovendien een stuk duurzamer waardoor de levensduur een stuk langer is. Let erop dat een dashcam met Super capacitor niet zonder voeding kan worden gebruikt en dat de dashcam direct uitschakelt wanneer de spanning wordt onderbroken.

Wifi compatibiliteit

Deze AZDome M17 Pro Wifi is uitgerust met wifi. Hierdoor kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

128gb support

De AZDome M17 Pro Wifi ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 32 uur in FullHD worden gefilmd.

Bevestiging met sticker

De AZDome M17 Pro wordt op de ruit bevestigd middels een stevige houder met dubbelzijdige sticker. De dashcam kan eenvoudig in en uit de houder worden geklikt zodat je hem makkelijk uit de auto kunt halen.

2.45" OLED LCD scherm

Door het heldere 2.45 inch OLED LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen. Door de IPS technologie is het beeldscherm vanuit verschillende hoeken goed zichtbaar. IPS (In Plane Switching is een speciale variant op het LCD scherm waarbij de zichtbaarheid van het scherm vanuit alle hoeken optimaal is.

150˚ wideview lens

Deze M17 Pro Wifi heeft een groothoeklens van 150 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Auto start

De AZDome M17 Pro Wifi dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Time Lapse parkeermodus

De AZDome M17 Pro heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is de AZDome Continue voeding Mini USB 3-draads vereist, de parkeerstand kan niet handmatig worden geactiveerd.

12MP foto's

De M17 Pro Wifi heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 12 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

Ingebouwde microfoon

De AZDome M17 Pro Wifi heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
6900084298291
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD+ (1296p) 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

3.7 / 5Gebaseerd op 9 reviews
 • 3 / 5
  Gepost door: Erhan op 2 Juli 2024
  Redelijk goed voor zijn prijs, voelt wel wat goedkoperig aan. Sd kaartje staat wel op de afbeelding maar is niet inbegrepen.
 • 4 / 5
  Gepost door: Nick B. op 23 Mei 2024
  Prijs kwaliteit is prima
 • 3 / 5
  Gepost door: John S. op 4 December 2023
  Makkelijk te instaleren. Snoertje lang genoeg. Heelaas blijven de instellingen er niet instaan. Wellicht omdat het verkeerde sd kaartje erbij geleverd is. Kan hem wel formateren , maar dan zegt het cameratje sd card niet snel ...
  Makkelijk te instaleren. Snoertje lang genoeg. Heelaas blijven de instellingen er niet instaan. Wellicht omdat het verkeerde sd kaartje erbij geleverd is. Kan hem wel formateren , maar dan zegt het cameratje sd card niet snel genoeg..
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

AZDome AZDome M17 Pro Wifi 1CH FullHD dashcam
AZDomeAZDome M17 Pro Wifi 1CH FullHD dashcam

○ FullHD+ 30fps ○ Wifi en 2.45" OLED ○ 150˚ lens ○ Super capacitor

Op voorraad
€69,00€54,99 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »