Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS dashcam

Viofo Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS dashcam
Productomschrijving
De Viofo A229 1CH Pro 4K Wifi GPS is het nieuwste model in de populaire en betrouwbare A229 serie. Hierbij heeft Viofo zowel een update aan de vormgeving als de specificaties doorgevoerd. De Viofo A229 Pro 1CH 4K houdt aan de voorzijde van de auto alles haarscherp in de gaten. Met de ingebouwde 5.0MP Sony Starvis sensor 2 levert de A229 haarscherpe...

De Viofo A229 1CH Pro 4K Wifi GPS is het nieuwste model in de populaire en betrouwbare A229 serie. Hierbij heeft Viofo zowel een update aan de vormgeving als de specificaties doorgevoerd. De Viofo A229 Pro 1CH 4K houdt aan de voorzijde van de auto alles haarscherp in de gaten. Met de ingebouwde 5.0MP Sony Starvis sensor 2 levert de A229 haarscherpe beelden.

Dual-Band Wifi

De Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS is uitgerust met dual-band Wifi (5 Ghz) waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is en het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kan via de Wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload.

SONY Starvis sensor

De Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS filmt met 4K beeldkwaliteit. Door de supersnelle Novatek 96660 chip in combinatie met de twee SONY sensors zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker. 

Automatische parkeerstand

De Viofo A229 Plus 4K Wifi is uitgerust met een automatische parkeerstand met bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 1fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

Let op: De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Continue voeding voor de Viofo A229 (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Inclusief CPL filter

Met de meegeleverde CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Bluetooth SOS knop (optioneel)

Met de handige optionele Viofo A229 Plus 4K Wifi Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

GPS module

De Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

2.4 inch HD LCD scherm

Deze Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS dashcam heeft een 2.4 inch HD LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

140˚ wideview lens

Door de 140˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS een groot bereik en wordt aan de voorzijde van de auto opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture aan de voorzijde, in combinatie met een 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Super capacitor batterij

De Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

512gb support

De Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 512gb.

Productspecificaties

EAN
6972147073282
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
4K
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Kristiaan M. op 6 Mei 2024
    Heel goede dashcam met duidelijke beelden ook snachts en veel mogelijkheden
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Viofo Viofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS dashcam
ViofoViofo A229 Pro 1CH 4K Wifi GPS dashcam

○ 4K ○ Dual-Band Wifi + GPS ○ Autom. parkeerstand ○ 512gb support

Op voorraad
€239,99 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »