Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

14% Korting
Productomschrijving
Deze Viofo A129 Pro Duo 4K GPS is de vernieuwde versie van de A129 Duo met prachtige 4K resolutie aan de voorkant en Full HD aan de achterkant. Naast de beeldkwaliteit is deze Viofo A129 Pro Duo 4K GPS uitgerust met supersnelle- en stabiele Dual-Band Wifi (2.4GHz en 5GHz), wordt hij standaard geleverd met GPS houder en is er de mogelijkheid hem met...

Deze Viofo A129 Pro Duo 4K GPS is de vernieuwde versie van de A129 Duo met prachtige 4K resolutie aan de voorkant en Full HD aan de achterkant. Naast de beeldkwaliteit is deze Viofo A129 Pro Duo 4K GPS uitgerust met supersnelle- en stabiele Dual-Band Wifi (2.4GHz en 5GHz), wordt hij standaard geleverd met GPS houder en is er de mogelijkheid hem met een Bluetooth SOS knop te bedienen.

Dual 4K + Full HD opnames

Doordat de Viofo A129 Pro Duo 4K GPS is uitgerust met twee camera's kan met deze dashcam zowel voor als achter de auto worden opgenomen. De voorste dashcam neemt op met 4K resolutie in 3840 x 2160p 30fps en die achter met 1080p Full HD 30fps. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera. De beelden van de achtercamera worden apart opgeslagen op de SD kaart. Op het 2.0 inch LCD scherm wordt via PiP (Picture in Picture) de achtercamera op éénvierde van het scherm weergegeven. 

Dual-Band Wifi

De Viofo A129 Pro Duo 4K GPS is uitgerust met dual-band Wifi waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is het het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kunnen via de wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload. 

2x SONY Starvis sensor

De Viofo A129 Pro Duo 4K filmt met beeldkwaliteit. Door de supersnelle Novatek 96663 chip in combinatie met de twee SONY sensors zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker. Wanner de achtercamera niet wordt aangesloten filmt de A129 Pro Duo 4K met 1080p 60fps. 

Automatische parkeerstand

De Viofo A129 Pro Duo 4K is uitgerust met een automatische parkeerstand met bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 1fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

Let op: De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Continue voeding voor de Viofo A129 (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Bluetooth SOS knop (optioneel)

Met de handige optionele Viofo A129 Pro Duo 4K Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo A129 Pro Duo 4K. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo A129 Pro Duo 4K worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

GPS module

De Viofo A129 Pro Duo 4K wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

De GPS zit verwerkt in de houder die op de ruit wordt bevestigd. Optioneel kan een extra GPS houder worden besteld wanneer de dashcam in meerdere voertuigen wordt gebruikt. De GPS houders blijven op de ruit bevestigd en de camera kan hierdoor eenvoudig worden gewisseld tussen de voertuigen.

2.0 inch LCD scherm

Deze Viofo A129 Pro Duo 4K dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

130˚ + 140˚ wideview lens

Door de 130˚ + 140˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A129 Pro Duo 4K een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture en 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A129 Pro Duo 4K is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo A129 Pro Duo 4K dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A129 Pro Duo 4K dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A129 Pro Duo 4K is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

256gb support

De Viofo A129 Pro Duo 4K ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is genoeg voor zo’n 48 uur FullHD video (24 uur in 2CH).

Productspecificaties

EAN
6972147070663
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
True 4K (3840p) + FullHD
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Zeer goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.5 / 5Gebaseerd op 10 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Abdullah O. op 3 Oktober 2023
  Werkt naar behoren en was prima te installeren. De kabel voor de achteruitcamera is wel heel lang.
 • 5 / 5
  Gepost door: Robert R. op 18 Januari 2023
  Installation facile. Bonne qualité, Bonne définition d'images. Bien choisir la rapidité de la carte sd est important.
 • 3 / 5
  Gepost door: Erik G. op 9 November 2022
  Ik ben er nog niet uit hoe en wanneer de beelden opgeslagen worden. Via de app geeft ie aan dat er nog geen opgenomen beelden zijn. Graag krijg ik hier uitleg over.
Schrijf je eigen review

Samsung 256gb

Samsung Pro Plus 256gb U3 V30 A2 Micro SDXC kaart

Viofo Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

Je bespaart 2%
€252,98
€249,48

Samsung 256gb

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Bestel in één keer met korting de juiste accessoires bij je dashcam.

Samsung 256gb + Viofo Continue voeding

Samsung Pro Plus 256gb U3 V30 A2 Micro SDXC kaart + Viofo HK3 Continue voeding Mini USB 3-draads

Viofo Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

Je bespaart 3%
€270,48
€262,61

Samsung 256gb + Viofo Continue voeding

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Bestel in één keer met korting de juiste accessoires bij je dashcam.

Eerder bekeken

Viofo Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam
ViofoViofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

○ True 4K + FullHD ○ Dual-Band Wifi + GPS ○ Autom. parkeerstand ○ 256gb support

Op voorraad
€252,99€217,99 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »