Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

UTOUR C2L Pro 2CH QuadHD Wifi GPS safety dashcam

Productomschrijving
De UTOUR C2L Pro 2CH QuadHD is misschien wel de meest stijlvolle dashcam van UTOUR. Deze strak vormgegeven dashcam misstaat in geen enkele auto. Hij zit daarnaast boordevol technologie met onder andere een uitgebreid ADAS veiligheidssysteem, Wifi en GPS. Filmen kan hij ook als geen ander door de 4K beeldsensor. Deze Pro versie van de C2L wordt gele...

De UTOUR C2L Pro 2CH QuadHD is misschien wel de meest stijlvolle dashcam van UTOUR. Deze strak vormgegeven dashcam misstaat in geen enkele auto. Hij zit daarnaast boordevol technologie met onder andere een uitgebreid ADAS veiligheidssysteem, Wifi en GPS. Filmen kan hij ook als geen ander door de 4K beeldsensor. Deze Pro versie van de C2L wordt geleverd met FullHD achter camera om ook achter de auto te kunne opnemen.

Uitgebreide ADAS

UTOUR is misschien wel het meest geavanceerde dashcam merk als het gaat om ADAS technologie. Deze C2L Pro 2CH waarschuwt je als bestuurder namelijk bij allerlei risicovolle situaties:

PWS (Pedestrian Warning system): Waarschuwt bij dreigende situaties met voetgangers en andere niet gemotoriseerde voertuigen zoals fietsers en steppers. 
FCWS (Forward Collision Warning system): Waarschuwt bij nadering van voorligger met (te) hoge snelheid.
FDWS (Forward Departure Warning system): Waarschuwt als de voorligger is vertrokken vanuit stilstand (bijvoorbeeld voor het stoplicht).
LDWS (Lane Departure Warning system): Waarschuwt als je ongemerkt van rijbaan dreigt te veranderen.

De rijhulp systemen hebben een bereik van zo'n 60 meter en kunnen afzonderlijk worden aan- en uitgezet. Bepaalde systemen kunnen, afhankelijk van het type weg en de verdere infrastructuur, soms betrouwbaarder zijn dan andere keren. Vertrouw daarom nooit blind op dergelijke systemen en blijf als bestuurder altijd alert.

QuadHD resolutie

De C2L QuadHD is uitgerust met de nieuwste 4.0MP beeldsensor die garant staat voor de scherpste 2K (QuadHD) video's in 30fps. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kan met de dashcam foto's in 18M pixels worden gemaakt.

FullHD achtercamera

De C2L Pro 2CH QuadHD wordt geleverd met een FullHD 135˚ achter camera die op de achterruit of bumper kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Voor de achter camera is geen extra stroomaansluiting nodig, hij krijgt stroom via de kabel waarmee hij met de voorste camera wordt aangesloten.

Wifi

De C2L Pro 2CH QuadHD is uitgerust met wifi en daardoor kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 5 meter. De UTOUR App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

Ingebouwde GPS

De C2L Pro 2CH QuadHD heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Stevige bevestiging

De C2L Pro 2CH QuadHD heeft een stevige zelfklevende bevestiging die ervoor zorgt dat de dashcam goed blijft hangen en dat de opnames geen onnodige vibraties bevatten. De houder wordt met een 3M sticker op de ruit gemonteerd en de dashcam wordt in de houder geklikt. De lens is in alle richtingen draaibaar zodat hij altijd in de juiste positie kan worden gesteld. De camera word geleverd met meerdere zelfklevende 3M stickers én verwijderbare statische pads. Door deze vóór de houder op de ruit te plaatsen kun je eventueel de gehele houder van de ruit afhalen zonder strepen achter te laten.

Automatische parkeermodus

De C2L Pro 2CH QuadHD dashcam beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over drie opties:

Alleen Time lapse: De camera filmt continue met Time lapse, ook met de eventuele achter camera. In deze stand maakt de camera elke seconde een foto die later als versnelde video kan worden afgespeeld. Time lapse is een zuinige opnamestand wat betekent dat de dashcam niet teveel stroom en data verbruikt. Er kunnen daarom tot wel 30 keer meer video's op de SD kaart worden opgeslagen.
Alleen Beweging: De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 1 minuut gestart. Deze functie werkt alleen bij de voorste camera.
Uit: De camera filmt gewoon door met de ingestelde resolutie. De parkeerstand wordt niet ingeschakeld.

Wanneer in de parkeerstand een trilling wordt waargenomen wordt de huidige opname altijd beveiligd opgeslagen zodat hij niet kan worden overschreven.

* De automatische parkeerstand van de C2L Pro 2CH QuadHD werkt alléén in combinatie met de optioneel verkrijgbare UTOUR C2L Pro 2CH Continue voeding en kan niet handmatig worden aan- en uitgezet. In combinatie met de continue voeding gaat de camera vanzelf in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint de normale opname wanneer u de auto weer start. Ideaal dus om deze C2L Pro 2CH QuadHD te gebruiken als beveiliging voor de auto.

Loop recording

De C2L Pro 2CH QuadHD is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten. De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de camera één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

128gb ondersteuning

De UTOUR C2L Pro 2CH ondersteunt Micro SD kaarten tot maximaal 128gb. Dit is genoeg voor ongeveer 10-12 uur aan 4K video's.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

150˚ (+ 135˚) groothoek lens

Deze C2L Pro 2CH QuadHD heeft een groothoeklens van 150˚ aan de voorkant en 135˚ aan de achterkant (optioneel). Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen.

Auto start

De UTOUR C2L Pro 2CH QuadHD dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij met de sigarettenvoeding is aangesloten op de voeding in de auto. Indien je gebruik maakt van de optionele Continue voeding zal de camera automatisch in- en uit de parkeerstand schakelen.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De UTOUR C2L Pro 2CH QuadHD heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

Datum/Tijd/Kenteken watermerk

De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

Handige USB sigarettenvoeding

Deze UTOUR dashcam wordt geleverd met een handige USB sigarettenvoeding van 3.5 meter met extra USB poort. De andere USB poort kan worden gebruikt voor het opladen van andere apparatuur zoals je mobiele telefoon.

Productspecificaties

EAN
735749192869
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
2K + FullHD
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Jasper op 5 September 2023
    Hoge kwaliteit dashcam met veel functies en goede beeldkwaliteit.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

UTOUR UTOUR C2L Pro 2CH QuadHD Wifi GPS safety dashcam
UTOURUTOUR C2L Pro 2CH QuadHD Wifi GPS safety dashcam

○ QuadHD + FullHD resolutie ○ Wifi + GPS ○ Uitgebreide ADAS ○ 128gb support

Op voorraad
€149,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »