Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Motocam C4.3 4CH VGA vrachtwagen dashcam

Productomschrijving
De Motocam C4.3 4CH is in feite een vrachtwagen camerasysteem en dashcam in één. De Motocam C4.3 heeft 4 camera's met infrarood LED's waardoor vrijwel alles rondom de vrachtwagen wordt vastgelegd. De Motocam C4.3 4CH heeft twee camera's voor aan de zijkant bij de dode hoek, één voor de voorkant en één voor de achterkant met 15 meter kabel. Hi...

De Motocam C4.3 4CH is in feite een vrachtwagen camerasysteem en dashcam in één. De Motocam C4.3 heeft 4 camera's met infrarood LED's waardoor vrijwel alles rondom de vrachtwagen wordt vastgelegd. De Motocam C4.3 4CH heeft twee camera's voor aan de zijkant bij de dode hoek, één voor de voorkant en één voor de achterkant met 15 meter kabel. Hij dankt zijn naam aan het mooie 4.3 inch TFT scherm.

Camera en dashcam combi

Deze Motocam C4.3 4CH is eigenlijk een basic dashcam die voornamelijk kan worden gebruikt als camerasysteem op de vrachtwagen. Op het 4.3 inch TFT scherm wordt één camera tegelijk weergegeven, de beelden van deze camera worden tevens opgeslagen op de SD kaart in de dashcam. 

4x VGA Infrarood camera's

De Motocam C4.3 4CH is uitgerust met 4 VGA (640*480p) camera's met op elke camera 9 infrarood LED's voor nachtzicht. De resolutie van de camera's is voldoende om situaties rondom de vrachtwagen te zien en in te schatten. 

De camera's zijn waterproof en kunnen daarom buiten worden gemonteerd. De vier camera's worden geleverd met volgende kabellengtes:

Cam 1 VGA 120˚: 3m (voor)
Cam 2 VGA 120˚: 6m (links)
Cam 3 VGA 120˚: 6m (rechts)
Cam 4 VGA 120˚: 15m (achter)

Bluetooth switch

Door middel van de handige meegeleverde Bluetooth afstandsbediening wordt met één druk op de knop gewisseld tussen de verschillende camera's. De bestuurder kan op deze manier het rijden een stuk prettiger en veiliger maken.

Loop recording

Net als bij elke 'standaard' dashcam heeft de Motocam C4.3 4CH vrachtwagen dashcam loop recording waardoor de oudste bestanden automatisch worden overschreven voor nieuwe bestanden. Op die manier blijft de dashcam altijd door filmen, zelfs wanneer de SD kaart vol is. Afhankelijk van de grootte van de SD kaart worden de laatst gereden uren daardoor bewaard.

Auto start

De Motocam C4.3 4CH vrachtwagen dashcam begint automatisch met filmen wanneer de wagen wordt gestart en hij stopt automatisch wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er na montage dus eigenlijk niet meer naar om te kijken. Voorwaarde voor het automatisch starten en stoppen is dat de sigarettenvoeding alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact, hierdoor merkt de dashcam namelijk wanneer het contact wordt in- en uitgeschakeld.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Motocam C4.3 4CH wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd. Op deze manier ben je er zeker van dat de belangrijkste bestanden altijd blijven bewaard. De gevoeligheid van de G-sensor kan in het menu worden aangepast.

Screensaver

De Motocam C4.3 4CH heeft een ingebouwde screensaver. Deze screensaver schakelt het scherm - standaard na 1 minuut - automatisch uit zodat de bestuurder niet teveel wordt gehinderd tijdens het rijden. Het scherm kan weer worden geactiveerd met één druk op de Bluetooth- of OK knop. De screensaver kan in het menu ook worden uitgeschakeld, het scherm blijft dan altijd aan. 

Ingebouwde microfoon

Deze Motocam C4.3 4CH dashcam heeft een ingebouwde microfoon. De video's zijn dus voorzien van audio. De microfoon kan met één druk op de Menu knop worden aan- en uitgezet.

Zuignap bevestiging

Motocam C4.3 4CH wordt geleverd met handige zuignap bevestiging voor het LCD scherm. Het scherm kan daardoor op de voorruit worden bevestigd zodat hij goed zichtbaar is. 

Met 4m sigarettenvoeding

De Motocam C4.3 4CH wordt geleverd met 5V/3A sigarettenvoeding van 4 meter om de dashcam te voorzien van stroom. De voeding is geschikt voor 12V en 24V voertuigen. Het gebruik van een andere voeding is (zonder knippen) niet mogelijk door de speciale connectors waarmee de voeding wordt verbonden aan de dashcam. 

Datum- en tijdsregistratie

De dashcam slaat de beelden op met datum- en tijdsregistratie onderin de video's. Later kan dus precies worden gezien wanneer bepaalde opnames zijn gemaakt.

Bekijken van beelden

Het bekijken van de opgenomen beelden van de Motocam C4.3 4CH kan via de PC of op de dashcam zelf. De dashcam wordt geleverd met USB kabel waarmee de dashcam kan worden verbonden aan de PC. De videobestanden worden als normale MP4 bestanden op de SD kaart opgeslagen, deze kunnen met elke video player op de PC worden bekeken.

64gb MicroSD ondersteuning

De Motocam C4.3 4CH ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 35 uur VGA opnames.

Met digitale handleiding

De Engelstalige handleiding van de Motocam C4.3 4CH kan worden gedownload onder het kopje 'Handleiding' bij de productspecificaties op deze pagina.

Productspecificaties

EAN
2112888679778
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
4x VGA 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Motocam Motocam C4.3 4CH VGA vrachtwagen dashcam
MotocamMotocam C4.3 4CH VGA vrachtwagen dashcam

○ 4x VGA camera's ○ 4.3" TFT scherm ○ Infrarood LED's ○ Met 15m rear camera

Op voorraad
€199,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »