Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS FullHD dashcam

6% Korting
Productomschrijving
De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS is een dashcam uit de nieuwere reeks van Mio. Met 2.7 inch Touchscreen scherm is hij erg gebruiksvriendelijk. Hij filmt met 1080p in 30fps en heeft een kijkhoek van 140˚. Door de SONY IMX 323 beeldsensor is de beeldkwaliteit ook bij weinig licht erg goed. Ook is de MiVue 786 Touch uitgerust met een ADAS systeem dat ...

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS is een dashcam uit de nieuwere reeks van Mio. Met 2.7 inch Touchscreen scherm is hij erg gebruiksvriendelijk. Hij filmt met 1080p in 30fps en heeft een kijkhoek van 140˚. Door de SONY IMX 323 beeldsensor is de beeldkwaliteit ook bij weinig licht erg goed. Ook is de MiVue 786 Touch uitgerust met een ADAS systeem dat de bestuurder kan waarschuwen bij gevaarlijke situaties. Hij is eventueel uit te breiden met de MiVue A20 rear cam.

Wifi mogelijkheden

Deze MiVue 786 Touch Wifi GPS is uitgerust met ingebouwde Wifi en kan daarom worden verbonden met een Apple of Android telefoon of tablet. Beelden kunnen hiermee draadloos worden bekeken, gedownload en gedeeld.

2.7 inch LCD Touchscreen scherm

Door het grote 2.7 inch Touchscreen beeldscherm op de MiVue 786 Touch Wifi GPS kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

Ingebouwde GPS

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd.
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.
- FA: Fatigue Alert die het opmerkt wanneer de bestuurder beter een pauze kan houden (doordat al lang aan één stuk wordt gereden).

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur.

1080p 30fps opnames

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS is uitgerust met de hoogwaardige SONY IMX323 beeldsensor waardoor hij met zeer goede 1080p resolutie filmt met 30fps (frames per second). Het beeld is hierdoor ook erg vloeiend en in combinatie met de F1.8 diafragma (de opening voor het licht) zijn bovendien de opnames ook bij weinig licht nog van goede kwaliteit.

Parkeerstand

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS is uitgerust met een Motion Detection sensor die bewegingen waarneemt. Wanneer deze functie wordt geactiveerd filmt de MiVue 786 Touch alléén wanneer een beweging wordt waargenomen en slaat in dat geval een fragment van 30 seconden op. Deze optie is daardoor erg handig als Parkeerfunctie.

Let erop dat voor het gebruik van de parkeerstand een Continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact én om de accu van de auto te beschermen tegen leeglopen (zie bundel kortingen hieronder of lijst met optionele accessoires).

G-sensor

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS heeft een ingebouwde G-sensor. Dit is een sensor die trillingen waarneemt en het daardoor merkt wanneer een aanrijding plaatsvindt. in dat geval wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen op de SD kaart zodat deze niet meer kan worden gewist.

128gb MicroSD ondersteuning

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 40 uur FullHD opnames.

140 graden kijkhoek

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS heeft een kijkhoek van 140˚. Een groot gedeelte rondom de camera is hierdoor zichtbaar zonder dat het beeld teveel wordt vervormd aan de zijkanten.

Flitspaal waarschuwingen

De MiVue 786 Touch Wifi GPS is uitgerust met het Mio systeem dat waarschuwt voor flitspalen. De camera heeft een database met daarin de laatst bekende flitspalen, door de GPS wordt de bestuurde gewaarschuwd indien een flitspaal wordt genaderd.

De database wordt maandelijks geüpdatet door Mio en kan gratis worden gebruikt gedurende de levensduur van het apparaat.

Optionele achtercamera

De Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS is optioneel uit te breiden met de MiVue A20 achteruitrijcamera. Zie de kortingsbundels hieronder of lijst met optionele accessoires.

Auto start- en stop

De MiVue 786 Touch Wifi GPS begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en gaat vanzelf uit wanneer het contact wordt uitgezet. Voorwaarde hiervoor is dat de sigarettenvoeding is aangesloten.

Productspecificaties

EAN
4713264280083
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD (1080p) 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: M Packet op 8 November 2021
  Deze dashcam is snel geïnstalleerd, en geeft glas heldere beelden. bij het aanzetten van het apparaat neemt hij automatisch direct op, hij stopt vanzelf met filmen als je naar je filmpjes zelf gaat. De filmpjes kun je ook door...
  Deze dashcam is snel geïnstalleerd, en geeft glas heldere beelden. bij het aanzetten van het apparaat neemt hij automatisch direct op, hij stopt vanzelf met filmen als je naar je filmpjes zelf gaat. De filmpjes kun je ook doorsturen naar je gsm wat heel erg handig is, hij weergeeft ook je snelheid en geeft ook aan wanneer je te snel rijd, dit product is zeker een aanrader. (pas op dit product heeft wel een micro sd kaart nodig!)
 • 5 / 5
  Gepost door: Gusher op 8 November 2021
  Deze mvue 786 Wifimet GPS is een van de betere dashcams in mijn ogen, filmt vlekkenloos op 1080i en dat met 30 beeldjes per seconde, wat ruimschoots voldoende is. Ook in donkere momenten [bijvoorbeeld tunnels of 's nachts] is ...
  Deze mvue 786 Wifimet GPS is een van de betere dashcams in mijn ogen, filmt vlekkenloos op 1080i en dat met 30 beeldjes per seconde, wat ruimschoots voldoende is. Ook in donkere momenten [bijvoorbeeld tunnels of 's nachts] is het beeld gewoon goed te noemen. Wat mij het meeste bevalt is de trillingsvrije opnames. Ik heb deze dashcam eigenlijk aangeschaft om mee te nemen op vakantie, zodat ik onze aankomende roadtrip kan vastleggen, het mooie hierbij is natuurlijk dat je via de gratis MiVue Manager software( gratis te downloaden) precies kan zien waar je gereden hebt. Voor mij helemaal top. René - Allcam: Beste Gusher, bedankt voor je beoordeling en erg fijn dat je tevreden bent over je MiVue dashcam.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Mio Mio MiVue 786 Touch Wifi GPS FullHD dashcam
MioMio MiVue 786 Touch Wifi GPS FullHD dashcam

○ 1080p 30fps ○ Wifi en GPS ○ 2.7" Touchscreen ○ Parkeerstand

Niet op voorraad
€159,00€149,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »