Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Mio MiVue 826 Wifi GPS FullHD dashcam

Productomschrijving
De Mio MiVue 826 is een mooie basic dashcam met Wifi en GPS en erg goede FullHD beeldkwaliteit in 60fps. De dashcam heeft veel handige extra functies zoals een parkeerstand, ADAS assistentie en flitspaal meldingen. Door de 256gb Micro SD ondersteuning kunnen bovendien veel video's worden opgeslagen en met de optionele MiVue A30 achter camera kan oo...

De Mio MiVue 826 is een mooie basic dashcam met Wifi en GPS en erg goede FullHD beeldkwaliteit in 60fps. De dashcam heeft veel handige extra functies zoals een parkeerstand, ADAS assistentie en flitspaal meldingen. Door de 256gb Micro SD ondersteuning kunnen bovendien veel video's worden opgeslagen en met de optionele MiVue A30 achter camera kan ook achter de auto worden opgenomen.

Wifi ingebouwd

De Mio MiVue 826 is uitgerust met Wifi waardoor het mogelijk is beelden draadloos te delen met je smartphone of tablet. Via de gratis MiVue App voor iOS of Android verbindt je eenvoudig met de camera en kun je beelden draadloos bekijken en delen. Op deze manier hoef je niet telkens de SD kaart uit de camera te halen om de beelden te bekijken.

FullHD 60fps

Deze Mio MiVue 826 dashcam heeft een hoogwaardige beeldsensor waardoor video's in zeer heldere en gedetailleerde FullHD 1080p worden opgenomen. De video's zijn in 60fps (Frames per Second) waardoor de video's erg vloeiend zijn. De resolutie kan ook lager worden ingesteld om meer video's op de SD kaart op te kunnen slaan, bijvoorbeeld op FullHD 30fps of 720p 30fps. 

Optionele achtercamera

De MiVue 826 kan worden uitgebreid met de MiVue A30 achtercamera zodat ook achter de auto kan worden opgenomen. De MiVue A30 is beschikbaar als optioneel accessoire (zie o.a. kortingsbundels) en filmt met 1080p in 30fps door de hoogwaardige SONY sensor. De A30 wordt eenvoudig met een meegeleverde Y-kabel aangesloten op de MiVue 826 en de camera's nemen tegelijk alles op en slaan de beelden op de SD kaart op. 

2.7 inch LCD scherm

Door het grote 2.7 inch beeldscherm op de MiVue 826 kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

Ingebouwde GPS

De Mio MiVue 826 is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS

De Mio MiVue 826 is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.
- FA: Fatigue Alert die het opmerkt wanneer de bestuurder beter een pauze kan houden (doordat al lang aan één stuk wordt gereden). 

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur. 

Parkeerstand

De Mio MiVue 826 is uitgerust met een handige automatische parkeerstand om de auto te beveiligen. Indien de parkeerstand wordt ingeschakeld wordt deze automatisch geactiveerd wanneer de stroom wordt onderbroken (en gaat voor korte duur op de interne accu verder) of wanneer de auto 5 minuten stilstaat. Hij kan ook handmatig worden ingeschakeld door éénmaal op de P te drukken wanneer een gewone opname nog bezig is.

De MiVue 826 heeft een ingebouwde accu van 240mAh waarop hij nog enige tijd kan werken als het contact van de auto wordt uitgezet. Let erop dat voor langer gebruik van de parkeerstand een MiVue Smartbox nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact én om de accu van de auto te beschermen tegen leeglopen (zie bundel kortingen hieronder of lijst met optionele accessoires). 

G-sensor

De Mio MiVue 826 heeft een ingebouwde G-sensor. Dit is een sensor die trillingen waarneemt en het daardoor merkt wanneer een aanrijding plaatsvindt. in dat geval wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen op de SD kaart zodat deze niet meer kan worden gewist.

256gb MicroSD ondersteuning

De Mio MiVue 826 ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 40 uur 60fps FullHD opnames.

150 graden kijkhoek

De Mio MiVue 826 heeft een kijkhoek van 150˚. Een groot gedeelte rondom de camera is hierdoor zichtbaar zonder dat het beeld teveel wordt vervormd aan de zijkanten.

Flitspaal waarschuwingen

De MiVue 826 is uitgerust met het Mio systeem dat waarschuwt voor flitspalen. De camera heeft een database met daarin de laatst bekende flitspalen, door de GPS wordt de bestuurde gewaarschuwd indien een flitspaal wordt genaderd.

De database wordt maandelijks geüpdatet door Mio en kan gratis worden gebruikt gedurende de levensduur van het apparaat.

Auto start- en stop

De MiVue 826 begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en gaat vanzelf uit wanneer het contact wordt uitgezet. Voorwaarde hiervoor is dat de sigarettenvoeding is aangesloten.

Productspecificaties

EAN
4713264282735
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD (1080p) 60fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

3.4 / 5Gebaseerd op 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Jay T. op 8 Augustus 2022
  Werkt, goed menu, goed te bedienen, zonder problemen wifi connected
 • 4 / 5
  Gepost door: Hilde D. op 14 Juli 2022
  Werkt redelijk
 • 1 / 5
  Gepost door: J.Padmos op 21 Juli 2021
  Te klein om iets in te stellen als het op de voorruit zit - Wil je e.e.a. thuis doen dan zou er een voedingskabel bij moeten zitten want de interne accu is snel leeg. Gebruiksaanwijzing is ontworpen door iemand die ermee weet ...
  Te klein om iets in te stellen als het op de voorruit zit - Wil je e.e.a. thuis doen dan zou er een voedingskabel bij moeten zitten want de interne accu is snel leeg. Gebruiksaanwijzing is ontworpen door iemand die ermee weet om te gaan maar voor de leek niet duidelijk en ook vervelend dat er steeds maar op gewezen wordt dat e.e.a. misschien niet voor jou toestel geldt. M.a.w., jou toestel heeft misschien wel ergens te lang in de opslag gelegen en heb je een te oude versie. Daar kom je pas achter als je hem eenmaal hebt.
  Sd kaart (ook geen starterskaartje) wordt er niet bijgeleverd - zoiets als schoenen kopen waar geen veters inzitten. Er zit zelfs geen lensdopje bij, dus als je hem van de houder afhaal zit er geheid een vinger afdruk op de lens. Slecht hoorbaar geluid ( het lijkt wel een sprekende pop) - Al met al, ik heb spijt en voel me een pionier die voor andere de ervaring op doe en de fouten eruit haal.
  Garantie / c.q. teruggave? Gekocht bij de ANWB en teruggave alleen alleen in de onbeschadigde originele verpakking (?) Enig idee hoe ik deze beoordeling dan had moeten schrijven?
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Mio Mio MiVue 826 Wifi GPS FullHD dashcam
MioMio MiVue 826 Wifi GPS FullHD dashcam

○ FullHD 60fps ○ Wifi en GPS ○ 2.7" LCD scherm ○ Flitspaal meldingen

Niet op voorraad
€159,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »