Terug

LUKAS/Qvia 37mm CPL filter

  • LUKAS/Qvia 37mm CPL filter

Op voorraad

    € 24,50

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
    • 60 dagen gratis retourneren
    • Dashcam ervaring: 7+ jaar
    • Bekend van RTL Nieuws
    Placeholder9,2

    642 beoordelingen

    “Prima! Goede communicatie.”

    Productomschrijving

    LUKAS/Qvia 37mm CPL filter

    LUKAS/Qvia 37mm CPL filter geschikt voor LUKAS LK-7200, LK-7900, LK-7950, LK-9370 en LK-9390 en Qvia R935.

    Voor bescherming

    Deze CPL filter (Circulation Polaroid Filter) werkt als een zonnebril voor je dashcam. Hij beschermt de camera door schadelijk licht te blokkeren. Wanneer je de dashcam in een zonnig klimaat gebruikt kan de lens van de dashcam op den duur beschadigd raken door alle straling en licht. De CPL filter beschermt de lens tegen deze straling en zorgt dat de lens van de dashcam altijd blijft werken.

    Voor betere videokwaliteit

    De CPL beschermt niet alleen de dashcam, hij zorgt er ook voor dat videokwaliteit gewaarborgd blijft. Reflecties en verstoringen in het licht worden gefilterd zodat alléén het nodige licht de camera bereikt. Wanneer in de zon wordt gefilmd ontstaat er vaak een soort reflectie in het beeld waardoor details niet goed meer zichtbaar zijn en het beeld wazig wordt. De CPL filter zorgt voor een natuurlijke opname.

    UV or CPL filter?

    Ondanks dat de standaard UV filter de lens van de dashcam prima kan beschermen, wordt bij zonnige weersomstandigheden het gebruik van een CPL filter ten zeerste aangeraden. De UV filter blokkeert alleen de schadelijke UV stralingen uit het licht, en niet de ongewenste reflecties en verstoringen. Om de hoogst mogelijke videokwaliteit jarenlang te kunnen garanderen is het gebruik van een CPL filter raadzaam.

    Monteren

    Maak je niet druk om het monteren van de CPL filter. De standaard gemonteerde UV filter kan eenvoudig van de lens worden afgedraaid. Door de CPL filter vervolgens met de klok mee op de lens te draaien wordt hij op een juiste manier gemonteerd.

    Let op: Verwijder bij voorkeur de CPL filter in het donker om té donkere video's te voorkomen.

    Plus- en minpunten

    Tijdelijk cadeau

    Tijdelijk cadeau

    Tijdelijk leveren we bij elke bestelling op onze website een cadeautje t.w.v. €8,90. Deze gift bestaat uit een set Kabelclips 5st + Trimmer, microvezel doekje voor de lens en LCD scherm, 3 dashcam waarschuwingsstickers en één paar nat/droog doekje.

    Meer informatie

    De producten worden automatisch toegevoegd aan de zending bij het versturen, je hoeft er verder dus niets voor te doen. De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus op=op!

    Video

    Reviews

    Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(1)

    • SR Door shopper - 25-06-2018 03:03

      5 / 5

      redelijk product

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      LUKAS/Qvia 37mm CPL filter

      LUKAS/Qvia 37mm CPL filter

      € 24,50