Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

LUKAS K900 QuadHD Touch Wifi GPS 32gb dashcam

20% Korting
Productomschrijving
De LUKAS K900 QuadHD is een high-end dashcam met vrijwel alle functies en mogelijkheden die je van een dashcam kunt verwachten. Scherpe QuadHD + FullHD beeldkwaliteit, Wifi, GPS en een Touchscreen scherm maken deze LUKAS K900 QuadHD tot één van de meest veelzijdige dashcams. Door de ADAS 3.0 beveiliging wordt je als bestuurder bovendien ondersteu...

De LUKAS K900 QuadHD is een high-end dashcam met vrijwel alle functies en mogelijkheden die je van een dashcam kunt verwachten. Scherpe QuadHD + FullHD beeldkwaliteit, Wifi, GPS en een Touchscreen scherm maken deze LUKAS K900 QuadHD tot één van de meest veelzijdige dashcams. Door de ADAS 3.0 beveiliging wordt je als bestuurder bovendien ondersteund bij gevaarlijke situaties op de weg.

QuadHD + FullHD resolutie

Deze hoogwaardige LUKAS K900 neemt zeer scherpe beelden op in QuadHD + FullHD resolutie. Alle details zoals kentekens en personen worden daarom goed in beeld gebracht zodat je niets hoeft te missen. De voorste camera heeft een 5.48MP Sony Starvis sensor met een kijkhoek van 120˚die ook in het donker uitstekend presteert. In de camera achter zit een 2.1 Sony Exmor sensor met kijkhoek van 125˚.

De tweede camera van de K900 wordt op de achterruit bevestigd en door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaart. Een waterdichte achter camera (LK-150 A-type) is optioneel verkrijgbaar.

3.5 inch Touchscreen LCD scherm

Deze LUKAS K900 QuadHD heeft een groot en helder 3.5 inch touchscreen LCD scherm. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De K900 QuadHD is hierdoor ook erg handig als achteruitrijd camera.

ADAS 3.0

Het vernieuwde en nog nauwkeurigere ADAS 3.0 systeem op deze LUKAS K900 QuadHD is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder met waarschuwingen tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

Een nieuwe functie van de ADAS 3.0 is de TTC (Time to Collision) en DTC (Distance to Collision), deze geven respectievelijk de tijd en afstand weer ten opzichte van de voorganger. 

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type rijbaan op sommige locaties beter dan op andere. Wij kunnen een perfecte werking van het systeem daarom niet garanderen en het is belangrijk altijd zelf goed op te blijven letten tijdens het rijden.

Wifi

De LUKAS K900 QuadHD is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden verbonden met de K900 QuadHD dashcam. De speciaal ontworpen LUKAS app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

5 opnamestanden

De LUKAS K900 QuadHD kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeerstand (bewegingsdetectie): In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Parkeerstand (Time lapse): In deze stand wordt elke seconde een foto gemaakt die later als een time lapse video kunnen worden afgespeeld. Op deze manier kan met een 32gb SD kaart ongeveer 15 uur aan video worden opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

Inclusief Continue voeding

De LUKAS K900 wordt standaard geleverd met Continue voeding om de dashcam mooi en professioneel in te (laten) bouwen. De Continue voeding is bovendien vereist om de parkeerstand automatisch te laten werken, daarbij schakelt de dashcam automatisch in de parkeerstand op het moment dat de auto wordt uitgezet.

Discrete montage

Door het design van de LUKAS K900 QuadHD kan hij in vrijwel elk voertuig erg discreet worden gemonteerd. Doordat hij schuin op de ruit achter de binnenspiegel wordt geplaatst is de dashcam voor de bestuurder en van buitenaf nauwelijks zichtbaar. 

512gb opslagcapaciteit

De LUKAS K900 QuadHD ondersteunt Micro SD kaarten tot 512gb, dat is goed voor ongeveer 120 uur video's. De K900 QuadHD wordt standaard geleverd met een 32gb MicroSD kaart. Deze Micro SD kaart is speciaal ontworpen voor het gebruik in LUKAS camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de QuadHD opnames aan te kunnen.

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de K900 QuadHD worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze LUKAS K900 QuadHD dashcam is het niet meer nodig om de Micro SD kaart te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaart perfect blijft functioneren.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme LUKAS K900 QuadHD dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de K900 QuadHD zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Ingebouwde security LED’s

De LUKAS K900 QuadHD heeft in de voor- en achtercamera een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED’s kunnen in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de LUKAS K900 QuadHD bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -20˚C en +60˚C.

Productspecificaties

EAN
8809359825706
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
QuadHD + FullHD
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: RMH op 8 November 2021
    Super dashcam als je van plant bent hem goed te installeren. Dit is geen Plug&Play dashcam maar wordt geleverd met continue voeding en is bedoeld om professioneel te installeren. Als hij éénmaal zit werkt het echt fantastisch....
    Super dashcam als je van plant bent hem goed te installeren. Dit is geen Plug&Play dashcam maar wordt geleverd met continue voeding en is bedoeld om professioneel te installeren. Als hij éénmaal zit werkt het echt fantastisch. De App werkt goed en de beelden zijn zuiver. Het touchscreen scherm is handig te bedienen en de App ook, heel blij mee!
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

LUKAS LUKAS K900 QuadHD Touch Wifi GPS 32gb dashcam
LUKASLUKAS K900 QuadHD Touch Wifi GPS 32gb dashcam

○ QuadHD + FullHD ○ Wifi + GPS ○ 3.5" Touchscreen ○ 512gb support

Op voorraad
€299,00€239,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »