Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam

10% Korting
Productomschrijving
De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam 2CH is high-end dashcam met uitstekende specificaties. Hij filmt met zeer scherpe Ultra 4K 3840p aan de voorkant en FullHD 1080p aan de achterkant. Verder is hij uitgerust met Wifi en GPS. Op het heldere 2.3 inch LCD scherm is het menu bovendien eenvoudig te bedienen en kun je gemaakte opnames makkelijk terugzie...

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam 2CH is high-end dashcam met uitstekende specificaties. Hij filmt met zeer scherpe Ultra 4K 3840p aan de voorkant en FullHD 1080p aan de achterkant. Verder is hij uitgerust met Wifi en GPS. Op het heldere 2.3 inch LCD scherm is het menu bovendien eenvoudig te bedienen en kun je gemaakte opnames makkelijk terugzien.

4K + FullHD video's

De beeldkwaliteit op deze DDPai Z50 1CH Dual 4K Wifi GPS is zeer goed door het gebruik van de hoogwaardige Sony IMX415 8.0MP beeldsensor. De resolutie kan op verschillende resoluties worden ingesteld, waaronder Ultra 4K (3840p x 2160p) @ 25fps of op QuadHD (2880p×1620p)@ 30fps. Ook bij donkere omstandigheden presteert de beeldsensor bovengemiddeld goed. Foto's maakt de camera in 1600p. De achter camera filmt altijd in FullHD 1080p resolutie in 25fps.

DDPai Wifi

Deze DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam is uitgerust met Wifi en kan daarom met de DDPai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt om live of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd.

Ingebouwde GPS

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam heeft GPS ingebouwd, hierdoor worden de locaties van de plekken waar is gefilmd opgeslagen en wordt de actuele snelheid onderin beeld weergegeven. Met de speciale software van DDPai kunnen bovendien op de PC de gereden routes worden bekeken.

Automatische Time Lapse parking mode

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wordt waargenomen. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Een andere handige functie van de parkeerstand bij deze DDPai Z50 is de voice alert die je waarschuwt wanneer tijdens het parkeren een aanrijding heeft plaatsgevonden.

Let op: De (automatische) parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele DDPai USB-C Continue voeding (zie accessoires) om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Super capacitor batterij

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

WDR

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

140˚ + 125˚ wideview lens

Deze DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voorkant en 125˚ aan de achterkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. Door het aspect ratio van 16:10 wordt de kijkhoek bovendien nog groter dan bij andere dashcams met een ratio van bijvoorbeeld 3:4.

128gb ondersteuning

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, goed voor ruim 16 uur FullHD opnames.

Auto start

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Low Voltage cut-off protection

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam heeft in combinatie met de DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam continue voeding de optie om een voltage in te stellen waarbij de dashcam uitschakelt wanneer de accu van de auto onder dit voltage komt. Het voltage is in te stellen op 12.4V, 12.0V en 11.8V.

Ingebouwde microfoon

De DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
4K + FullHD 25fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi
Een dashcam met GPS ontvanger registreert de huidige snelheid en locatie bij alle video’s. De snelheid wordt meestal onderin elke video getoond en de locatie en gereden route kunnen worden bekeken op de App of de PC software van het betreffende merk. Vaak kun je ook kiezen om de snelheid niet te tonen onderin de video’s.
GPS
Ingebouwd

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Wisse op 14 December 2022
    Mooie compacte dashcam, beelden zijn erg goed en hij is makkelijk te bedienen. Installeren is even gepuzzel met alle kabels maar als het eenmaal zit werkt het super.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

DDPai DDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam
DDPaiDDPai Z50 2CH 4K Wifi GPS dashcam

○ True 4K + FullHD ○ Wifi en GPS ○ 2.3" LCD scherm ○ 140˚ kijkhoek

Op voorraad
€169,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »