Dashcam met achteruitrijcamera

Dashcam met achteruitrijcamera

minuten lezen

Een dashcam met achteruitrijcamera kan uitkomst bieden in de toenemende drukte op de weg. Je zou zelfs kunnen stellen dat ze onmisbaar zijn in een grote bus of camper met een gesloten achterkant. De achteruitrijcamera dashcam geeft je extra zicht op wat er achter het voertuig gebeurt. Daardoor kun je veilig naar achter rijden zonder dat dit problemen of risico’s oplevert. 

De meeste dashcams kunnen ook worden geleverd met een achter camera. Dit betreft de zogeheten 2CH dashcams. Met een 2CH dashcam kun je zowel aan de voorzijde als achterzijde van een voertuig filmen. Bovendien zijn de meeste 2CH dashcams geschikt als achteruitrijcamera of zelfs als parkeerhulp bij het parkeren.

De achtercamera wordt geleverd met een extra kabel aan de voeding die vervolgens kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Bij onze spiegel dashcams worden er dan ook parkeerhulp indicatoren weergegeven in het scherm.

Vergelijk producten0