Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

BlackVue DR750X-2CH LTE Plus 4G Cloud Wifi GPS dashcam

Beste LTE dashcam
Productomschrijving
De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus is de nieuwe 4G Cloud versie van de succesvolle BlackVue DR750. LTE staat bij deze dashcam voor de ingebouwde Simkaart houder. Hierdoor heb je geen ingebouwde of externe Wifi hotspot meer nodig om de dashcam met de Cloud te verbinden. De beste FullHD beeldkwaliteit worden in deze dashcam gecombineerd met alle mogelij...

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus is de nieuwe 4G Cloud versie van de succesvolle BlackVue DR750. LTE staat bij deze dashcam voor de ingebouwde Simkaart houder. Hierdoor heb je geen ingebouwde of externe Wifi hotspot meer nodig om de dashcam met de Cloud te verbinden. De beste FullHD beeldkwaliteit worden in deze dashcam gecombineerd met alle mogelijke functies zoals Wifi, GPS en een uitgebreide parkeerstand.

Full HD Sony Starvis sensoren

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual is uitgerust met de nieuwste Sony Starvis sensoren, zowel vóór als achter. Deze sensoren genereren de allerbeste beeldkwaliteit en blinken vooral uit in het donker. Door de uitstekende night vision kan de DR750X-2CH LTE Plus Dual bij weinig licht toch een hoop detail weergeven.

De voorcamera filmt met 60fps, de achtercamera met 30fps. Het beeld is daardoor niet alleen scherp maar ook heel vloeiend. Beide camera’s van de DR750X-2CH LTE Plus Dual hebben een groothoeklens van 139˚ zodat een groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen zonder dat het beeld teveel vervormd wordt.

4G Cloud optie

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus heeft als één van de weinige dashcams de mogelijkheid om een Sim kaart in de dashcam te plaatsen. Waar je bij de meeste Cloud dashcams een bestaande Wifi hotspot nodig hebt is dat bij deze DR750X-2CH LTE Plus niet meer nodig. Je plaatst eenvoudig een Sim kaart met data abonnement (niet inbegrepen) in de dashcam en alle gegevens worden automatisch naar de Cloud gestuurd. De volgende opties worden hiermee mogelijk:

  • Live bekijken en lokaliseren van de DR750X-2CH LTE Plus.
  • Alarm notificaties via de App bij trillingen of bewegingen.
  • Communicatie op afstand met de bestuurder.
  • Vanuit overal video's bekijken uit de Cloud.
  • Firmware updates vanuit de cloud.
*Standaard inbegrepen: 10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB cloud opslag, 100 downloads per maand. Grotere accounts via BlackVue verkrijgbaar vanaf $33,- per maand (zie link hieronder). Voor alle informatie en functies over de BlackVue cloud, klik hier (www.blackvue.com)

Wifi

Naast de Cloud mogelijkheden heeft de BlackVue DR750X-2CH LTE Plus natuurlijk ook de standaard Wifi functionaliteit behouden waarmee onbeperkt kan worden ingelogd op de camera binnen de Wifi radius (+/- 10 meter).

SONY Starvis 2.1M sensor

De SONY Starvis beeldsensor in deze BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual staat garant voor de beste beeldkwaliteit. Met name in het donker presteert deze DR750X-2CH LTE Plus Dual daarom beter dan veel andere dashcams. Hij filmt in 60fps waardoor de video's bovendien erg vloeiend zijn.

Neem ook achter de auto op

Doordat de DR750X-2CH LTE Plus Dual wordt geleverd met extra achtercamera kan ook achter de auto worden op worden genomen met deze dashcam. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden met de voorste dashcam. De beelden worden tegelijk opgeslagen op de MicroSD kaart.

Automatische gebufferde parkeerstand

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus heeft een ingebouwde automatische parkeerstand waarmee je zonder moeite de auto kunt beveiligen als deze geparkeerd staat. De BlackVue merkt a.d.h.v. de G-sensor en bewegingen wanneer de auto geparkeerd staat en schakelt in dat geval na 5 minuten de parkeerstand in. Er zijn twee opties voor de parkeerstand:

Bewegingsdetectie: Zodra een beweging of trilling wordt waargenomen wordt een video van 1 minuut opgeslagen die nét voor het incident dat de trigger veroorzaakte begint. Op deze manier worden alle belangrijke gebeurtenissen tijdens het parkeren opgeslagen. 

Time Lapse: De dashcam elke seconde een foto (1fps) welke later als 30fps video kunnen worden afgespeeld. Elke minuut Time Lapse video beslaat daardoor een werkelijke periode van 30 minuten tijdens het parkeren. Hierdoor kan met een 32gb kaart in totaal meer dan 50 uur worden opgenomen. Bij een aanrijding wordt alsnog een normale Event video van 1 minuut opgeslagen zodat de belangrijkste gebeurtenissen goed worden vastgelegd.

Wanneer je weer gaat rijden wordt de parkeerstand automatisch uitgeschakeld zodat de normale opname kan beginnen. De dashcam geeft op dat moment een signaal wanneer tijdens het parkeren incidenten hebben plaatsgevonden zodat belangrijke video's tijdig kunnen worden veiliggesteld. 

Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is een BlackVue Power Magic Pro óf Battery pack nodig om te camera te voorzien van stroom wanneer het contact van de auto is uitgeschakeld.

Ingebouwde Dual Band GPS

Door de ingebouwde Dual Band GPS in deze DR750X-2CH LTE Plus worden de snelheid en de coördinaten van alle opnames bijgehouden. De snelheid wordt onderin elke video weergegeven en de afgelegde route en locaties waarop is gefilmd kunnen later met de BlackVue PC viewer worden bekeken.

Night Vision

Deze BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual is uitgerust met twee Sony Starvis beeldsensoren die de beste prestaties in het donker garanderen. De Sony Starvis beeldsensor neemt zelfs bij weinig licht zeer heldere en gedetailleerde videos op zodat je niets hoeft te missen.

Optionele Tamper Proof case

Deze BlackVue dashcam kan worden beveiligd met een zogenaamde Tamper Proof case voor auto's óf vrachtwagens. De Tamper proof case is een soort schild voor de dashcam waardoor afstellen, toegang en diefstal vrijwel onmogelijk wordt. De Tamper proof case is daarom uitermate geschikt voor gebruik bij een wagenpark met chauffeurs.

De Tamper proof case voorkomt of beschermt tegen de volgende handelingen:

 1. Aan- uitzetten van de dashcam.
 2. Toegang tot de SD kaart.
 3. Loskoppelen van de voeding of kabel voor achter camera.
 4. Aanzetten Wifi (om formatteren van SD kaart en verwijderen van bestanden te voorkomen).

Indicatie- en beveiliging LED

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual is uitgerust met een handige indicatie LED die tevens als beveiliging dient. De LED geeft de status van de opname en het eventuele GPS signaal aan en kan tijdens het parkeren dienen als beveiliging om te laten zien dat de auto wordt beveiligd. De LED kan desgewenst worden uitgeschakeld bij de instellingen. 

256gb MicroSD support

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual wordt standaard geleverd met een 32gb MicroSD kaart van BlackVue, maar hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Met de standaard 32gb kaart kan zo'n 5 tot 8 uur in FullHD 60fps worden opgenomen. 256gb geeft je de ruimte om tot wel 64 uur in FullHD 60fps op te nemen.

Bij Allcam leveren we altijd de BlackVue versie met 32gb met als optie om een grotere capaciteit Micro SD kaart aan te schaffen. Deze SD kaart wordt dan extra geleverd naast de 32gb BlackVue kaart.

360˚ draaibaar

De dashcams van BlackVue kunnen allemaal 360˚ verticaal worden gedraaid zodat ze optimaal kunnen worden gepositioneerd. De dashcam kan hierdoor desgewenst ook naar binnen worden gericht om het interieur van de auto te filmen.

Multifunctionele knop

De DR750X-2CH LTE Plus Dual is uitgerust met de handige Microfoon en Format knop waarmee de microfoon eenvoudig kan worden aan- en uitgezet en de SD kaart eenvoudig kan worden geformatteerd in de camera.

139˚ + 139˚ kijkhoek

De kijkhoek van deze BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual is 139˚ diagonaal aan de voor- en achterkant. Dit zorgt ervoor dat een groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen. 

Stembegeleiding

De DR750X-2CH LTE Plus Dual geeft middels de stembegeleiding altijd aan als veranderingen optreden in de opnames. Op deze manier hoef je niet meer naar de dashcam om te kijken en weet je zeker dat hij aan het opnemen is. 

Auto start

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De BlackVue DR750X-2CH LTE Plus Dual heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

Datum/Tijd/Kenteken watermerk

De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

BlackVue PC en MAC software

De handige en gratis verkrijgbare BlackVue software voor PC en Mac maakt het bekijken van de beelden erg eenvoudig. Ook extra gegevens zoals GPS en G-sensor activiteit zijn in te zien samen met de video's.

Productspecificaties

EAN
8809724491338
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
2x FullHD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Pieter H. op 8 Januari 2023
  Top service!
 • 5 / 5
  Gepost door: Freriks[] op 21 April 2022
  Perfecte cam om op afstand mee te kijken
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

BlackVue BlackVue DR750X-2CH LTE Plus 4G Cloud Wifi GPS dashcam
BlackVueBlackVue DR750X-2CH LTE Plus 4G Cloud Wifi GPS dashcam

○ 2x SONY Starvis ○ Wifi en GPS ○ Cloud via Sim ○ Met 32gb MicroSD

Niet op voorraad
€649,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »