Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

BlackVue DR590X-2CH Dual Wifi dashcam

3% Korting
Productomschrijving
De BlackVue DR590X-2CH is de nieuwe 'X' versie van de BlackVue DR590. Deze hoogwaardige dashcam is het nieuwe instapmodel van BlackVue, maar dit betekent niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of prestaties. Hij filmt nog steeds met haarscherpe FullHD in 60fps en is uitgerust met Wifi zodat je beelden via je telefoon kunt bekijken en download...

De BlackVue DR590X-2CH is de nieuwe 'X' versie van de BlackVue DR590. Deze hoogwaardige dashcam is het nieuwe instapmodel van BlackVue, maar dit betekent niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of prestaties. Hij filmt nog steeds met haarscherpe FullHD in 60fps en is uitgerust met Wifi zodat je beelden via je telefoon kunt bekijken en downloaden.

BlackVue Wifi

De DR590X-2CH Wifi is uitgerust met handige Wifi functie. Via deze Wifi kan de dashcam worden verbonden met elke telefoon of tablet. De BlackVue app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Via de app kunnen beelden worden bekeken en instellingen eenvoudig worden gewijzigd. Ook kunnen via de App firmware updates worden uitgevoerd, dat werkt een stuk eenvoudiger dan via de SD kaart.

Let op: Wifi is enkel toegankelijk binnen een straal van ongeveer 10 meter van de dashcam. Deze functie staat los van de Cloud service op afstand zoals bij de BlackVue DR750S en DR900S en worden bij dit model niet ondersteund.

SONY Starvis 2.1M sensor

De SONY Starvis beeldsensor in deze BlackVue DR590X-2CH staat garant voor de beste beeldkwaliteit. Met name in het donker presteert deze DR590X-2CH daarom beter dan veel andere dashcams. Hij filmt in 60fps waardoor de video's bovendien erg vloeiend zijn.

Neem ook achter de auto op

Doordat de DR590-2CH wordt geleverd met extra achtercamera kan ook achter de auto worden op worden genomen met deze dashcam. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden met de voorste dashcam. De beelden worden tegelijk opgeslagen op de MicroSD kaart.

Automatische gebufferde parkeerstand

De BlackVue DR590X heeft een ingebouwde automatische parkeerstand waarmee je zonder moeite de auto kunt beveiligen als deze geparkeerd staat. De meegeleverde 3-draads voeding dient hiervoor te worden aangesloten bij de zekeringskast van de auto zodat de camera stroom ontvangt bij een uitgeschakeld contact. Zodra een beweging of trilling wordt waargenomen wordt een video van 1 minuut opgeslagen die nét voor het incident dat de trigger veroorzaakte begint. Op deze manier worden alle belangrijke gebeurtenissen tijdens het parkeren opgeslagen.

Wanneer je weer gaat rijden wordt de parkeerstand automatisch uitgeschakeld zodat de normale opname kan beginnen. De dashcam geeft op dat moment een signaal wanneer tijdens het parkeren incidenten hebben plaatsgevonden zodat belangrijke video's tijdig kunnen worden veiliggesteld.

Optionele GPS module

Door gebruik te maken van de optionele G-1EU GPS module van BlackVue wordt de snelheid en de coördinaten van alle opnames bijgehouden. Deze externe GPS module is handig weg te werken door de sticker montage zodat hij nauwelijks opvalt in de auto.

Night Vision

Deze BlackVue DR590X-2CH is uitgerust met de Sony Starvis beeldsensor die de beste prestaties in het donker garandeert. De Sony Starvis beeldsensor neemt zelfs bij weinig licht zeer heldere en gedetailleerde videos op zodat je niets hoeft te missen.

Indicatie- en beveiliging LED

De BlackVue DR590X-2CH is uitgerust met een handige indicatie LED die tevens als beveiliging dient. De LED geeft de status van de opname en het eventuele GPS signaal aan en kan tijdens het parkeren dienen als beveiliging om te laten zien dat de auto wordt beveiligd. De LED kan desgewenst worden uitgeschakeld bij de instellingen. 

256gb MicroSD support

De BlackVue DR590X-1CH ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Met de standaard 32gb kaart kan zo'n 5 tot 8 uur in FullHD 60fps worden opgenomen. 256gb geeft je de ruimte om tot wel 64 uur in FullHD 60fps op te nemen.

Bij Allcam leveren we de BlackVue versies met 32gb of 64gb met als optie om een extra grotere capaciteit Micro SD kaart aan te schaffen. Deze SD kaart wordt dan extra geleverd naast de 32gb of 64gb BlackVue kaart.

360˚ draaibaar

De dashcams van BlackVue kunnen allemaal 360˚ verticaal worden gedraaid zodat ze optimaal kunnen worden gepositioneerd. De dashcam kan hierdoor desgewenst ook naar binnen worden gericht om het interieur van de auto te filmen.

Multifunctionele knop

De DR590X-2CH is uitgerust met de handige Microfoon en Format knop waarmee de microfoon eenvoudig kan worden aan- en uitgezet en de SD kaart eenvoudig kan worden geformatteerd in de camera.

139˚+ 136˚ kijkhoek

De kijkhoek van deze BlackVue DR590X-2CH is 139˚ diagonaal aan de voorkant en 136˚ aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat een groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen. 

Stembegeleiding

De DR590X-2CH geeft middels de stembegeleiding altijd aan als veranderingen optreden in de opnames. Op deze manier hoef je niet meer naar de dashcam om te kijken en weet je zeker dat hij aan het opnemen is. 

Auto start

De BlackVue DR590X-2CH dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De BlackVue DR590X-2CH heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

Datum/Tijd/Kenteken watermerk

De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

BlackVue PC en MAC software

De handige en gratis verkrijgbare BlackVue software voor PC en Mac maakt het bekijken van de beelden erg eenvoudig. Ook extra gegevens zoals GPS en G-sensor activiteit zijn in te zien samen met de video's.

Productspecificaties

EAN
8809352139565
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
2x FullHD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.4 / 5Gebaseerd op 3 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: Nico Barski op 20 November 2021
  Installatie is makkelojk. Handleiding is ietwat te algemeen mbt gebruiksmogelijkheden en instellingen.
 • 4 / 5
  Gepost door: Corné Klaassen op 18 November 2021
  Beeld perfect. Alleen verbinding met WiFi is niet altijd makkelijk. Het werkt wel maar hij lijkt vaak verbindingen te verliezen. Verder top apparaat.
 • 5 / 5
  Gepost door: Marcel op 19 April 2021
  Top camera, makkelijk te installeren, goede kwaliteit.... Weinig poespas aan de buitenkant, gewoon mooi en alle instellingen via wifi op je telefoon
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

BlackVue BlackVue DR590X-2CH Dual Wifi dashcam
BlackVueBlackVue DR590X-2CH Dual Wifi dashcam

○ 2x SONY Starvis ○ Wifi ingebouwd ○ Optionele GPS ○ Strak design

Niet op voorraad
€349,00€329,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »