Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

AZDome M10 Pro Continue voeding

4 5
€ 19,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Gegevens

AZDome M10 Pro Continue voeding Micro USB om de AZDome M10 Pro in de parkeerstand te kunnen gebruiken. Deze handige continue voeding is speciaal ontworpen om de AZDome M10 Pro op een professionele manier aan te sluiten en te voorzien van stroom wanneer het contact van de auto is uitgeschakeld. De voeding wordt standaard geleverd met twee Mini zekering houders.

Deze AZDome voeding is een 3-wire 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De gele kabel wordt op een zekering aangesloten die continue stroom levert (ook bij een uitgeschakeld contact), de rode op een geschakelde zekering (die alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact) en de zwarte op de aarde. Op deze manier stuurt de voeding een signaal door naar de M10 Pro wanneer het contact wordt aan- en uitgezet zodat de dashcam automatisch naar de parkeerstand zal overschakelen.

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.6V/23.2V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. Hij is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Lengte: 240cm + 45cm
Input: 12V/24V
Output: 5V 2.0A

Extra informatie

Naam AZDome M10 Pro Continue voeding
Gewicht 1.0000
Merk AZDome
ean 2112888679594
 1. Must have. Ideale toevoeging review by Marcel on 28-12-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze na wat dingen overwegen en uitzoeken alsnog besteld. En waarom ook niet, complete voeding voor je dashcam is hierbij werkelijkheid. Door iedereen makkelijk en snel aan te sluiten. Zowel met ingeschakeld als uitgeschakeld contact. Rechtstreeks en degelijk/origineel aangesloten op je zekering kast gelijk met een zekering. Hou wel even rekening met het type zekering dat je nodig hebt, dit is namelijk wel het type zekering mini. Anders zag ik dat je hier nog een verloopkabeltje bij kon bestellen.

 2. Maakt dashcam compleet review by Tilly on 10-12-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Als je een dashcam hebt met parkeerstand dan moet je hier ook gebruik van maken. Dit is zeker de moeite waard en zeer duidelijk beeld

 3. Kleine moeite, groot gemak review by Harjan on 21-11-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De hardwire kit is zeer eenvoudig te installeren.
  De installatie heeft nog geen 10 minuten gekost en nu kan ik de parkeerstand gebruiken en nog veel belangrijker, de kabel is netjes weggewerkt.

 4. Aanrader om erbij aan te schaffen review by Marco on 08-10-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Voor nog geen 20,- heb je nu de mogelijkheid om de parkeerstand te benutten. Wel zo handig en als je dan toch overweegt om een dashcam te nemen, dan kun je maar beter zorgen dat je alle mogelijkheden kunt benutten.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

1 artikel(en)

per pagina
Vraag: Zitten deze zekeringen vast aan de kabel of zijn deze los en dus ook makkelijk te vervangen ?

Datum: 17-10-19 Door: Mies

Antwoord: Beste Mies, de zekeringen zitten vast aan de kabel. Je kunt eventueel de optionele zekering houders bij bestellen als je de zekeringen later makkelijker wilt vervangen.

Continue voeding Mini zekering houders (2x) Installatie handleiding (Engels)

Alternatieve producten