Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome M06 4K dashcam - Continue voeding

Productomschrijving
Bundel met AZDome M06 4K dashcam voor auto en Continue voeding. Door de gebruik van de Continue voeding kan de dashcam ook worden gebruikt in de parkeerstand tijdens het parkeren.De AZDome M06 is een nieuwe en stijlvolle 4K (2880p) dashcam en is de opvolger van de zeer succesvolle GS63H van AZDome. Hij heeft dezelfde handige functies zoals Wifi en ...

Bundel met AZDome M06 4K dashcam voor auto en Continue voeding. Door de gebruik van de Continue voeding kan de dashcam ook worden gebruikt in de parkeerstand tijdens het parkeren.

De AZDome M06 is een nieuwe en stijlvolle 4K (2880p) dashcam en is de opvolger van de zeer succesvolle GS63H van AZDome. Hij heeft dezelfde handige functies zoals Wifi en GPS en de beeldkwaliteit is verbeterd door het gebruik van de hoogwaardige Sony IMX323 sensor. Door de handige zuignap bevestiging is hij makkelijk te gebruiken in meerdere voertuigen.

Let op:
- Soms worden 64gb en 128gb SD kaarten in de camera niet direct herkend. Ze moeten in dat geval eerst worden geformatteerd, dit kan eenvoudig in het menu van de camera.
- Sommige gebruikers geven aan dat de tijd telkens enkele uren verspringt, in dat geval is de Tijdzone niet goed ingesteld. Deze kan in het systeemmenu worden aangepast en dient in de zomer op +2 en in de winter op +1 te worden gezet.

Sony sensor

De AZDome M06 is uitgerust met de hoogwaardige Sony IMX323 beeldsensor die zeer heldere opnames maakt, ook in het donker. De AZDome M06 4K filmt hiermee met 2880p in 24fps. De resolutie kan ook lager worden ingesteld, zoals op FullHD 60fps of 30fps. 

Wifi compatibiliteit

Doordat de AZDome M06 is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

Optionele achtercamera

Met de optionele VGA achtercamera kan deze AZDome M06 worden uitgebreid naar 2CH dashcam. De camera filmt dan zowel voor als achter de auto en kan hierdoor ook eenvoudig worden gebruikt als achteruitrijd camera. De beelden van de voor- en achtercamera worden beide opgeslagen op de SD kaart en er is geen aparte voeding nodig voor de achtercamera. Hij wordt eenvoudig aangesloten op de voorste camera en krijgt via deze kabel ook stroom.

De achter camera kan optioneel op de voeding van de achteruitrijd verlichting worden aangesloten. Indien de auto dan in zijn achteruit wordt gezet wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven. Op deze manier kan de dashcam eenvoudig worden gebruikt als inparkeer hulp.

Zuignap en sticker bevestiging

De AZDome M06 wordt geleverd met een handige zuignap én een stevige sticker bevestiging. Door hem met de zuignap te bevestigen kan hij eenvoudig met houder uit de auto worden gehaald. De sticker bevestiging is een iets stevigere houder en deze blijft permanent op de ruit bevestigd. De M06 kan wel eenvoudig in- en uit beide houders worden geschoven zodat de dashcam altijd los uit de auto kan worden gehaald. 

128gb ondersteuning

De AZDome M06 ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan tot wel 36 uur gefilmd worden. De Micro SD kaart wordt bij deze bundel niet meegeleverd.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

2.4 inch LCD scherm

Door het grote 2.4 inch LCD scherm op de M06 is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

150˚ wideview lens

Deze M06 heeft een groothoeklens van 150 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Loop recording

De M06 is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten.

De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de camera één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

Ingebouwde GPS

De AZDome M06 heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Auto start

De AZDome M06 begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand

De M06 heeft een handige parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In de parkeerstand begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Hij slaat in dat geval 10 seconden vóór en 20 seconden na dat evenement op.
Let erop dat voor het gebruik in de parkeerstand de continue voeding MiniUSB moet worden aangesloten om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Deze continue voeding zorgt er door de ingebouwde beveiliging tevens voor dat de accu van de auto niet leegraakt.

16MP foto's

De AZDome heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 16 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

Ingebouwde microfoon

De AZDome M06 heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

//proscons

  Scherpe 4K beeldkwaliteit.

  Wifi en GPS zijn ingebouwd.

  2.4 inch LCD scherm om beelden te bekijken.

  Hij heeft geen ADAS systeem.

  De parkeerstand werkt handmatig en dus niet automatisch.

Productspecificaties

EAN
2112888680231
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
4K (2880p) 24fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Zeer goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

AZDome AZDome M06 4K dashcam - Continue voeding
AZDomeAZDome M06 4K dashcam - Continue voeding

○ Sony 4K (2880p) ○ Wifi en GPS ○ 2.4" LCD scherm ○ Opvolger GS63H

Niet op voorraad
€103,50 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »