Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Anytek T33+ Mirror 2CH Dual FullHD dashcam

Productomschrijving
De Anytek T33+ Mirror 2CH is een super handige 2CH dashcam met een uniek design waardoor hij nauwelijks opvalt in de auto. Deze dashcam plaatst u eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto met twee meegeleverde rubber beugels. Door de tweede VGA achtercamera is deze dashcam uitermate geschikt als achteruitrijd camera. Het ingebouwde grote 5...

De Anytek T33+ Mirror 2CH is een super handige 2CH dashcam met een uniek design waardoor hij nauwelijks opvalt in de auto. Deze dashcam plaatst u eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto met twee meegeleverde rubber beugels. Door de tweede VGA achtercamera is deze dashcam uitermate geschikt als achteruitrijd camera. Het ingebouwde grote 5.0 inch LCD scherm is verwerkt in de spiegel. De Anytek T33+ Mirror 2CH is daarom eenvoudig én erg veilig te gebruiken in elke auto.

1080p video's

De T33+ Mirror 2CH dashcam heeft een 1080p camera aan de voorkant en VGA camera aan de achterkant die overdag en in het donker prima opnames maken. Hij filmt met 25fps (frames per second).

VGA achtercamera met LED's

De Anytek T33+ Mirror 2CH is bij uitstek geschikt als achteruitrijd camera door de meegeleverde achtercamera met high-brightness LED's. Deze tweede camera filmt met VGA resolutie en kan worden aangesloten op het achteruitrijd licht. Het beeld van de achtercamera komt dan automatisch in beeld wanneer u achteruit rijdt. 

Transparant glas

Deze spiegel dashcam is afgewerkt met transparant glas. Sommige andere spiegel dashcams zijn met blauw glas afgewerkt.

5.0 inch LCD scherm

Het ingebouwde 4.3 inch LCD scherm zit verwerkt achter het glas van de spiegel en valt daarom. Het scherm kan automatisch via de screensaver worden uitgeschakeld waardoor het nauwelijks meer zichtbaar is en u de binnenspiegel veilig kunt gebruiken. De spiegel is echter ook groot genoeg om het scherm eventueel aan te laten staan. 

ADAS

Het ADAS systeem op deze Anytek T33+ Mirror 2CH is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen. 

170˚ + 120˚ wideview lens

De Anytek T33+ Mirror 2CH heeft een 170˚ groothoek lens aan de voorkant en 120˚ aan de achterkant. Hierdoor wordt een groot gedeelte van de omgeving opgenomen zonder dat het beeld teveel wordt verstoord.

Parkeerstand

Door de parkeerstand op de Anytek T33+ Mirror 2CH begint de dashcam automatisch een opname wanneer een trilling wordt waargenomen door de G-sensor. Op deze manier heb je altijd bewijs wanneer iemand tegen je geparkeerde auto aanrijdt. Deze functie werkt alleen wanneer de camera uitstaat.

Let erop dat voor het gebruik van de parkeerstand een continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakelde motor.

Ingebouwde G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor in de T33+ Mirror 2CH dashcam merkt hij zelf wanneer er een ongeluk of aanrijding plaatsvindt. De dashcam slaat in dat geval de beelden beveiligd op zodat ze niet meer gewist kunnen worden. In de parkeerstand start de T33+ Mirror 2CH automatisch een opname wanneer trillingen worden waargenomen. Op die manier heeft u bewijs als uw auto is beschadigd tijdens het parkeren.

64gb SD ondersteuning

De T33+ Mirror 2CH ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb, goed voor ongeveer 24 uur (12 uur 2CH) aan HD opnames. De dashcam kan ook op een lagere resolutie worden ingesteld zodat nóg langer kan worden opgenomen. Door de loop recording gaat de dashcam echter gewoon door met filmen als de SD kaart vol is.

Auto start

Deze dashcam start automatisch op wanneer de auto wordt gestart. De dashcam hoeft dus niet handmatig te worden ingeschakeld, hij begint meteen met filmen wanneer u wegrijdt.

Tijd en datum registratie

De actuele tijd en datum kunnen worden weergeven in elke opname. Dit kan belangrijk zijn bij het terughalen van de beelden van een eventueel ongeval.

Loop recording

De Anytek T33+ Mirror 2CH is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten

Ingebouwde microfoon en luidspreker

Deze dashcam neemt niet alleen beelden op, hij is ook uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.

Productspecificaties

EAN
2112888679501
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD + VGA
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Anytek Anytek T33+ Mirror 2CH Dual FullHD dashcam
AnytekAnytek T33+ Mirror 2CH Dual FullHD dashcam

○ 1080p + VGA ○ 5.0" LCD scherm ○ 170˚ lens ○ 64gb ondersteuning

Niet op voorraad
€99,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »