Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Qvia AR790 WD 1CH 32gb

3 4.9
 • FullHD (1080p)

 • GPS ingebouwd

 • 135˚ lens

Van: € 219,00

Nu slechts: € 199,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • AR790 1CH + 256gb + Extra houder set

  X1
  Qvia AR790 WD 1CH 32gb
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 256gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Qvia T790/AR790 houder set

  € 277,50 € 271,95

  2% korting.

  -€ 5,55 met deze bundel.

 • AR790 1CH + 256gb + Extra houder set + Battery pack

  X1
  Qvia AR790 WD 1CH 32gb
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 256gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Qvia T790/AR790 houder set
  +
  X1
  LUKAS/Qvia LK-530-12V Battery pack

  € 376,50 € 365,21

  3% korting.

  -€ 11,30 met deze bundel.

Gegevens

De stijlvolle AR790 WD 1CH dashcam is een ideale dashcam voor iedere bestuurder. Door zijn strakke design en compacte formaat past hij in elke auto. Ondanks zijn formaat is hij uitgerust met de meest uitgebreide functies. De Qvia AR790 WD heeft ingebouwde Wifi, GPS en een G-sensor. Daarnaast filmt de AR790 met de beste 1080p videokwaliteit door het gebruik van de SONY Exmor sensor en is hij bestand tegen extreme temperaturen van -40˚C tot 80˚C.

Wifi

De Qvia AR790 WD 1CH is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de AR790 WD 1CH dashcam. De speciaal ontworpen Qvia app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

Night vision

De Qvia AR790 WD heeft de mogelijkheid met Night Vision in omstandigheden met weinig licht toch uitstekende prestaties te leveren. Door de speciale WDR technologie zijn hierdoor zelfs in het donker nog veel details zichtbaar.

ADAS

Het ADAS systeem op deze Qvia AR790 WD 1CH is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

Time Lapse parking mode

Deze Qvia AR790 WD 1CH heeft als één van de eerste dashcams de mogelijkheid om in een continue parkeermodus middels Time Lapse video's op te slaan. Bij time lapse wordt elke seconde een foto gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het grote voordeel van time lapse is dat er een stuk meer data op de SD kaart kan worden opgeslagen. 

5 opnamestanden

De AR790 WD 1CH kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Continue parkeer opname: In deze stand wordt elke seconde een foto gemaakt die later als een time lapse video kunnen worden afgespeeld. Op deze manier kan met een 32gb SD kaart ongeveer 32 uur aan video worden opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

SONY IMX322 sensor

Deze uitzonderlijke Qvia AR790 WD dashcam is uitgerust met de beste SONY IMX 322 sensor. Hierdoor zijn de beelden en kleuren van de video’s zeer gedetailleerd. Ook in het donker zijn de video’s door de krachtige sensor bovengemiddeld. De chipset die wordt gebruikt is de veelbekroonde Ambarella A12.

256gb opslagcapaciteit

De Qvia ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb, dat is goed voor zo’n 60 uur aan FullHD video’s. De AR790 WD 1CH wordt standaard geleverd met een 32gb Micro SD kaart van Qvia. Deze Qvia SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in Qvia camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de AR790 WD 1CH worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze Qvia AR790 WD 1CH dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme Qvia AR790 WD 1CH dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de AR790 WD 1CH zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Ingebouwde security LED

De Qvia AR790 WD 1CH heeft een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED kan in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de Qvia AR790 WD 1CH bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -40˚C en 80˚C.

21 taalopties

De AR790 heeft de mogelijkheid tot wel 21 verschillende gesproken talen in te stellen waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Extra informatie

Naam Qvia AR790 WD 1CH 32gb
ean 8809359726010
Aantal camera's 1CH
Max SD grootte 256gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb, 256gb
Videoresolutie FullHD (1080p)
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie N.B.
Chip TI
Sensor Sony Exmor CMOS 2.4MP
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 135˚
LCD scherm Nee
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Ja
Aansluitingen DC
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen 10.0*6.1*3.8 cm
Gewicht 82.0000
Merk Qvia
 1. Beste tot nu toe review by Twan on 19-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Zeer blij met deze dashcam, het is de beste camera die ik tot nu toe in de auto heb gehad (en niet eens de duurste). De mogelijkheden via de Wifi app zijn eindeloos, het bekijken van de beelden makkelijk en ook de kwaliteit is zeer goed.

 2. Topkwaliteit review by Rick on 06-04-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super kwaliteit camera voor niet eens zo'n hoge prijs. Kwestie van aansluiten en flimen!

 3. Onopvallend review by Renske on 03-02-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Camera super compact zie hem zelf niet zitten tijdens rijden.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

1 artikel(en)

per pagina
Vraag: "Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld" Ik begrijp niet hoe je dat dan ergens kan aflezen?

Datum: 05-04-18 Door: John

Antwoord: Beste John, door de GPS wordt de snelheid in de video's weergegeven. Als je bijvoorbeeld deze video bekijkt zie je links onderin de actuele snelheid staan; https://www.youtube.com/watch?v=NbvmCAhbGV8

Qvia AR790 WD 1CH front
Raamhouder
Continue voeding (4 meter)
Sigarettenvoeding (4 meter)
32GB Qvia Micro SD kaart
Handleiding Engels

 • De beste 1080p kwaliteit door de Sony IMX322 sensor.
 • Hij heeft een Wifi functie om beelden draadloos te delen.
 • Door zijn strakke vormgeving valt hij nauwelijks op.
 • Ingebouwde GPS én G-sensor.
 • Door de parkeermodus kan hij ook worden gebruikt om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat.
 • Standaard met continue voeding én sigarettenvoeding geleverd.
 • 256gb SD opslagcapaciteit.
 • De camera heeft geen LCD scherm.