Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.

Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud Wifi GPS 128gb dashcam

Productomschrijving
Deze Gnet G-ON3 dashcam is de ultieme dashcam voor taxichauffeurs of rijinstructeurs. De G-ON3 is namelijk uitgerust met drie camera's waarvan twee de weg filmen en één het interieur van de auto. Deze Gnet G-ON3 houdt dus overal een oogje in het zeil. De derde interieur camera is uitgerust met infrarood LED's zodat ook in het donker alles duideli...

Deze Gnet G-ON3 dashcam is de ultieme dashcam voor taxichauffeurs of rijinstructeurs. De G-ON3 is namelijk uitgerust met drie camera's waarvan twee de weg filmen en één het interieur van de auto. Deze Gnet G-ON3 houdt dus overal een oogje in het zeil. De derde interieur camera is uitgerust met infrarood LED's zodat ook in het donker alles duidelijk wordt vastgelegd. Verder is de G-ON3 uitgerust met Cloud, Wifi en GPS en wordt hij zeer compleet geleverd met 128gb SD kaartje en Continue voeding.

QuadHD + 2x FullHD

De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud filmt met scherpe QuadHD aan de voorkant en FullHD aan de achter- en binnenkant. Door het gebruik van de hoogwaardige SONY Starvis beeldsensoren is het beeld ook in het donker van de hoogste kwaliteit. De interieur camera is bovendien uitgerust met infrarood LED's voor een extra boost in de nacht.

De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera en ontvangt ook stroom via deze kabel, er is dus geen extra stroomtoevoer nodig. Voor langere voertuigen is een 9 meter lange kabel voor de achter camera beschikbaar (zie accessoires).

Truck uitbreiding

Voor de Gnet G-ON3 is een 19 meter lange FullHD achter camera beschikbaar speciaal voor achterop trucks en opleggers. De achter camera is waterdicht zodat hij gerust buiten gemonteerd kan worden. De extra camera dient als vervanging van de standaard meegeleverde achter camera.

WithCloud service

Het mooiste van deze Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud is de mogelijkheid om overal ter wereld te verbinden met de dashcam. De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud kun je via een Wifi hotspot in de auto verbinden met het internet. Via de WithCloud App kun je vervolgens live meekijken met de dashcam en meldingen ontvangen van gebeurtenissen. Hierdoor ben je in staat om altijd je auto in de gaten te houden, waar je ook bent.

Met de optioneel verkrijgbare SIM Wifi adapter (zie accessoires) creëer je eenvoudig een Wifi hotspot in de auto. De SIM adapter sluit je eenvoudig aan op de dashcam op de plek waar de Wifi adapter zit. De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud verbind je vervolgens via de App eenvoudig met het Wifi netwerk zodat de dashcam is verbonden met het internet.

Het WithCloud systeem is toegankelijk via de App of PC en is een uitgebreid Fleet management systeem met de volgende opties:

- Live streaming van beelden
- Live GPS tracking
- Parkeerstand meldingen
- Bestuurdersrapporten (rijtijd, gedrag etc.)
- Geo-fencing (virtuele locatie Barrière)

Met het gratis WithCloud account kun je onbeperkt Live meekijken op afstand en heb je 2GB Cloud opslag. Ook kun je maximaal 10 minuten aan opgeslagen beelden terugkijken, de beelden worden maximaal 2 dagen opgeslagen. Voor onbeperkte toegang en meer opslag zijn betaalde abonnementen verkrijgbaar vanaf $10 per maand.

Wifi

De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud is uitgerust met Wifi om beelden binnen een straal van zo'n 10 meter te kunnen bekijken op de telefoon. Via de gratis verkrijgbare app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Door de bestanden via Wifi in plaats van de Cloud te bekijken verlies je geen data via de Simkaart. 

GPS antenne

De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud wordt geleverd met externe GPS ontvanger. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Automatische Time Lapse parkeerstand

De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde twee foto's en wordt dit later als versnelde video afgespeeld.

Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de meegeleverde Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Automatische low voltage Cut-off

Om de parkeerstand te gebruiken dient de dashcam te worden aangesloten met de meegeleverde Continue voeding. De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud dashcam heeft hierdoor een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt leeg te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een lege accu komt te staan. Het voltage kan via de App of PC viewer worden ingesteld op 11.3/11.5/11.8/12.0/12.3V.

ADAS 2.0

Het ADAS 2.0 systeem op deze Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen. Onze persoonlijke ervaring is dat het systeem op Europese wegen vaak te snel een waarschuwing geeft waardoor het soms als hinderlijk kan worden ervaren. 

90˚ draaibaar

De camera van de G-ON3 3CH QuadHD Cloud is 90 graden draaibaar en kan daarom altijd goed op de weg worden gericht.

Inclusief 128gb Micro SD kaart

De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud ondersteunt MicroSD kaarten tot 512gb en is daarmee uniek. Hij wordt standaard geleverd met een 128gb Micro SD kaart, dit is goed voor zo'n 24 uur FullHD opnames (met achter- en interieur camera ongeveer 3x 8 uur).

Optionele OBD voeding

Als alternatief op de standaard meegeleverde Continue voeding is het ook mogelijk de G-ON3 3CH QuadHD Cloud aan te sluiten met de Plug&Play OBD stekker. De stekker stop je eenvoudig in de OBD ingang van de auto en na het aansluiten schakelt de G-ON3 3CH QuadHD Cloud automatisch in- en uit de parkeerstand wanneer je het contact van de auto aan- en uitzet.

Optionele sigarettenvoeding

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de optioneel verkrijgbare sigarettenvoeding voor eenvoudigere installatie. De dashcam zal hiermee automatisch in- en uitschakelen met het contact van de auto. Let erop dat de parkeerstand met gebruik van de sigarettenvoeding daarom niet meer werkt.

Als je de dashcam niet wil aansluiten bij de zekeringskast van de auto maar toch gebruik wil maken van de parkeerstand gebruik je het beste de hierboven genoemde OBD voeding óf een Cellink Battery pack (zie accessoires). Hiermee kun je de dashcam eenvoudig voorzien van stroom wanneer de auto geparkeerd staat.

140˚ + 140˚ + 180˚ wideview lens

Deze Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voor- en achterkant en 180˚ aan de binnenkant. Hierdoor wordt een zeer groot gedeelte rondom en in de auto vastgelegd. 

H.265 HEVC compressie

Deze Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de dashcam minder geheugen dan andere FullHD dashcams verbruikt. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
8809563330461
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
QuadHD + 2x FullHD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Rick op 3 November 2022
  Goede camera
 • 5 / 5
  Gepost door: Ysk op 6 Juli 2022
  Perfecte dashcam met goede pasvorm. Installatie was even werk (laten doen) maar als het eenmaal zit is het een fantastisch systeem. Het verbinden met de Cloud was ook even uitvogelen maar ik krijg nu meldingen op mijn telefoon...
  Perfecte dashcam met goede pasvorm. Installatie was even werk (laten doen) maar als het eenmaal zit is het een fantastisch systeem. Het verbinden met de Cloud was ook even uitvogelen maar ik krijg nu meldingen op mijn telefoon bij parkeer incidenten.
Schrijf je eigen review

512gb

Samsung Pro Plus 512gb U3 V30 A2 Micro SDXC kaart

Gnet Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud Wifi GPS 128gb dashcam

Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud Wifi GPS 128gb dashcam

Je bespaart 2%
€428,00
€420,10

512gb

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Bestel in één keer met korting de juiste accessoires bij je dashcam.

512gb + Wifi hotspot adapter

Samsung Pro Plus 512gb U3 V30 A2 Micro SDXC kaart + Gnet 4G LTE SIM Wifi hotspot adapter

Gnet Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud Wifi GPS 128gb dashcam

Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud Wifi GPS 128gb dashcam

Je bespaart 4%
€527,00
€509,20

512gb + Wifi hotspot adapter

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Bestel in één keer met korting de juiste accessoires bij je dashcam.

Eerder bekeken

Gnet Gnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud Wifi GPS 128gb dashcam
GnetGnet G-ON3 3CH QuadHD Cloud Wifi GPS 128gb dashcam

○ Cloud opslag ○ QuadHD 2x FullHD ○ Wifi en GPS ○ Met 128gb kaart

Op voorraad
€349,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »