Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

DDPai Mola N3 Pro 2CH QuadHD Wifi GPS dashcam

Productomschrijving
Deze DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS is een hoogwaardige 2CH QuadHD dashcam die vrijwel alles rondom je auto kan opnemen. Door zijn strakke en onopvallende design past hij in vrijwel elke auto en valt hij niet op tijdens het rijden. De beeldkwaliteit is door de goede beeldsensor ook in het donker van erg goede kwaliteit en door de GPS wordt de snelh...

Deze DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS is een hoogwaardige 2CH QuadHD dashcam die vrijwel alles rondom je auto kan opnemen. Door zijn strakke en onopvallende design past hij in vrijwel elke auto en valt hij niet op tijdens het rijden. De beeldkwaliteit is door de goede beeldsensor ook in het donker van erg goede kwaliteit en door de GPS wordt de snelheid altijd bijgehouden.

QuadHD + FullHD video's

De beeldkwaliteit op deze DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS is zeer goed door het gebruik van de hoogwaardige 5.0MP beeldsensor. De resolutie van de video's is 2688×1944p in 30fps aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. Ook bij donkere omstandigheden presteert de beeldsensor bovengemiddeld goed. Foto's maakt de camera in 1600p.

De achter camera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste dashcam. De camera's nemen tegelijk op en de video's worden apart op de SD kaart opgeslagen.

DDPai Wifi

Deze DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS is uitgerust met Wifi en kan daarom met de DDPai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt om live of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd.

Ingebouwde GPS

De DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS heeft GPS ingebouwd, hierdoor worden de locaties van de plekken waar is gefilmd opgeslagen en wordt de actuele snelheid onderin beeld weergegeven. Met de speciale software van DDPai kunnen bovendien op de PC de gereden routes worden bekeken.

Automatische Time Lapse parking mode

De DDPai  Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wordt waargenomen. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Let op: De (automatische) parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele DDPai Continue voeding USB-C om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Super capacitor batterij

De DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

ADAS

Het ADAS systeem op deze DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

WDR

De DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

140˚ wideview lens

Deze Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS heeft een groothoeklens van 140 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. Door het aspect ratio van 16:10 wordt de kijkhoek bovendien nog groter dan bij andere dashcams met een ratio van bijvoorbeeld 3:4.

128gb ondersteuning

De DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, goed voor ruim 10 uur QuadHD opnames.

Auto start

De DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Low Voltage cut-off protection

De DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS heeft in combinatie met de DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS continue voeding de optie om een voltage in te stellen waarbij de dashcam uitschakelt wanneer de accu van de auto onder dit voltage komt. Het voltage is in te stellen op 12.4V, 12.0V en 11.8V.

Ingebouwde microfoon

De DDPai Mola N3 Pro 2CH Wifi GPS heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
6934915202942
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
QuadHD + FullHD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Zeer goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Ruud C. op 20 Februari 2023
  Tot nu toe ben ik er zeer tevreden over
 • 5 / 5
  Gepost door: Berends op 27 Juli 2022
  Tevreden en goede service van Allcam, top!
 • 5 / 5
  Gepost door: Rik op 28 Juni 2022
  Prima betaalbare dashcam.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

DDPai DDPai Mola N3 Pro 2CH QuadHD Wifi GPS dashcam
DDPaiDDPai Mola N3 Pro 2CH QuadHD Wifi GPS dashcam

○ QuadHD + FullHD ○ Wifi en GPS ○ Autom. parkeerstand ○ 128gb support

Niet op voorraad
€139,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »