Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

AZDome M10 FullHD rear camera

Schrijf de eerste review van dit product

  • scherm

€ 29,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Gegevens

De AZDome M10 FullHD rear cam is de optionele achter camera voor de AZDome M10 Pro 4K Touch. Sluit deze M10 rear cam aan op de M10 Pro 4K om ook achter de auto op te kunnen nemen. Uitgerust met de betrouwbare en krachtige GalaxyCore 2053 beeldsensor neemt deze rear cam op in haarscherpe beeldkwaliteit. De M10 rear cam is waterproof en kan dus op zowel de bumper als de achterruit worden gemonteerd. Hij heeft een kijkhoek van 140 graden. Wanneer de rear cam is aangesloten neemt de M10 Pro 4K op in 2x 1080p 30fps.

De achter camera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op het scherm kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven.

Voor de M10 FullHD rear camera is geen aparte voeding nodig, de camera krijgt stroom via dezelfde kabel waarmee hij is verbonden met de voorste camera. Er is wel een aparte aansluiting meegeleverd die kan worden verbonden met de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval zal het beeld van de achter camera volledig op het LCD scherm worden weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit versnelling wordt gezet.

Extra informatie

Naam AZDome M10 FullHD rear camera
mpn AZDome M10 FullHD rear camera
Gewicht Nee
LCD scherm Nee
Merk AZDome
ean 2112888679556
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


AZDome M10 rear cam
Verbindingskabel (6 meter)
3M sticker (2x)
Bevestigingsschoef (2x)