Terug

Top 5 beste budget dashcams van 2021 onder €100

Top 5 beste budget dashcams van 2021 onder €100

Dashcams worden steeds populairder in Nederland en het aanbod van dashcams groeit hard. Er worden telkens nieuwe functies toegevoegd en de beeldkwaliteit wordt alsmaar beter. Het aanbod goedkope dashcams onder €100 wordt echter ook steeds groter. Dat betekent niet dat je hoeft in te leveren op functies of kwaliteit, want veel goedkope dashcams doen helemaal niet veel onder van hun duurdere concurrenten.

Tuurlijk, een goedkope dashcam onder €100 presteert niet op het niveau van een dashcam van €400 en je zult altijd wát inleveren op kwaliteit. Maar veel goedkope dashcams zijn tegenwoordig ook gewoon uitgerust met Wifi en met FullHD of zelf 2K (QuadHD) beeldkwaliteit. Vaak liggen de besparingen bij een goedkope dashcam bij de ontwikkeling van de App en andere software ondersteuning. Zo zul je niet op afstand kunnen meekijken via Cloud (zoals bij BlackVue of G-Net) en hoef je ook geen haarscherpe True 4K beelden te verwachten.

In deze lijst noemen we de 5 beste goedkope 'budget' dashcams van 2021 onder €100. Ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor de feestdagen, vaderdag of gewoon voor jezelf.


Nummer één | Top 5 beste budget dashcams van 2021

1. ThiEYE Safeel Zero+ Wifi 32gb | €69,-

De beste budget dashcam van 2021 is wat ons betreft de ThiEYE Safeel Zero+ Wifi. Dit superkleine cameraatje is ideaal om onopgemerkt achter je spiegel te plaatsen. De beeldkwaliteit in FullHD resolutie is bovengemiddeld én de dashcam is uitgerust met Wifi zodat je beelden draadloos op je smartphone kunt bekijken. Ook heeft hij een klein 1.5 inch LCD scherm zodat je de camera goed kunt afstellen en het menu makkelijk te bedienen is.

Naast de uitstekende prestaties wordt de ThiEYE Safeel Zero+ Wifi ook erg compleet geleverd met een 32gb Micro SD kaart en zowel een zuignap- als sticker bevestiging voor op de ruit. Uiteraard zit een sigarettenvoeding ook standaard in de doos.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €69,-
Bol.com: €69,-
Dashcamdeal: €79,-


Nummer twee | Top 5 beste budget dashcams van 2021

2. DDPai Mola N3 QuadHD Wifi GPS | €99,-

Deze DDPai Mola N3 Wifi GPS past eigenlijk niet helemaal tussen dit rijtje thuis. Het is eigenlijk een dashcam die thuishoort in een hogere prijscategorie, maar door de scherpe prijs redt hij het nét. Hij heeft vrijwel alle functies die dashcams van €200 of hoger ook hebben; Wifi, GPS, een parkeerstand en erg goede QuadHD resolutie.

Je kunt de DDPai Mola N3 Wifi GPS uitbreiden met een Continue voeding zodat je de dashcam ook kunt gebruiken tijdens het parkeren. De parkeerstand werkt automatisch, iets wat bij veel goedkope dashcams niet mogelijk is. De aanschafprijs van de dashcam verdien je op die manier misschien zó terug!

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €99,-
Bol.com: €99,-


Nummer drie | Top 5 beste budget dashcams van 2021

3. Sameuo U700 FullHD 2CH Dual Wifi | €79,-

De eerste 2CH dashcam (met achter camera dus) in deze lijst is de Sameuo U700 FullHD 2CH Dual Wifi. Deze super compacte dashcam plaats je zonder moeite achter je binnenspiegel en door het mooie design staat hij nog mooi ook. De achter camera verbind je met de voorste via de meegeleverde kabel en de camera's nemen tegelijk op.

Beide camera's hebben een grote kijkhoek van 170 graden zodat een groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen. De achter camera filmt in 480p VGA resolutie en de voorste in FullHD. De Sameuo U700 is ook verkrijgbaar als enkele 1CH dashcam óf als versie met 2K resolutie (en FullHD achter). 

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €79,-
Bol.com: €79,-


Nummer vier | Top 5 beste budget dashcams van 2021

4. AZDome M17 Wifi 1CH FullHD | €59,-

Deze AZDome M17 Wifi 1CH FullHD is een Wifi dashcam met een stoer uiterlijk en groot LCD scherm. De dashcam plaats je met de sticker bevestiging op de ruit en op het relatief grote 2.45 inch OLED scherm kun je de opnames goed bekijken en het menu eenvoudig bedienen. Hij heeft dus een ander uiterlijk dan meeste bovengenoemde dashcams.

De AZDome M17 Wifi 1CH FullHD is door het gebruik van een zogenaamde Super capacitor batterij een stuk duurzamer dan veel andere dashcam met standaard accu. Zo'n oude accu verliest namelijk na een tijd zijn capaciteit waardoor de dashcam kuren kan vertonen. Bij een Super capacitor is dit risico erg klein. De AZDome M17 Wifi 1CH FullHD filmt met goede FullHD resolutie en heeft een kijkhoek van 150 graden.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €59,-
Bol.com: €59,-


Nummer vijf | Top 5 beste budget dashcams van 2021

5. Dashcam X209 WDR 2CH | €69,-

De Dashcam X209 WDR 2CH is een goed voorbeeld dat een goedkope dashcam niet altijd hoeft in te leveren op prestaties en materialen. De Dashcam X209 WDR voelt zeer degelijk aan omdat hij is gemaakt van een mooie grijze aluminium body. Door de extra achtercamera kun je met deze dashcam ook achter de auto opnemen en is hij uitermate geschikt om te gebruiken als parkeerhulp. Op het grote 3.0 inch scherm is namelijk duidelijk de huidige opname te zien en wanneer de achtercamera correct wordt aangesloten wordt het beeld van die camera zelf groot in beeld weergegeven wanneer je de auto in zijn achteruit zet.

De Dashcam X209 WDR 2CH filmt met 1080p aan de voorkant en VGA aan de achterkant en hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. De kijkhoek van de voorste lens is 170˚ en die achterop 160˚.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €69,-
Bol.com: €69,-
Dashcamdeal: €69,-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box