Draadloze dashcam kopen?

Draadloze dashcam kopen?

minuten lezen

Wil je graag een draadloze dashcam kopen? Een dashcam heeft nooit een (grote) ingebouwde accu of batterij en moet daarom altijd met een voedingskabel worden verbonden aan de auto. Een draadloze dashcam kopen zonder kabel gaat dus helaas niet. Voor een wireless auto camera kun je daarom overwegen om een action cam met ingebouwde batterij te gebruiken. Hiervan kun je de batterij meestal opladen zodat je hem zonder kabel kunt gebruiken in de auto.

De kabel die bij een dashcam wordt geleverd is altijd erg lang (meestal 3 tot 4 meter) zodat je hem makkelijk en onopvallend kunt wegwerken in de auto. Je hebt dan tijdens het rijden geen last van de kabel en hij valt nauwelijks op. Je kunt ook overwegen om een Continue voedingskabel te gebruiken die je kunt installeren bij de zekeringskast óf om gebruik te maken van een Battery pack of Power bank.

De achter camera van een dashcam draadloos aansluiten is helaas ook niet mogelijk. De achter camera van een 2CH Dual dashcam wordt altijd met een lange kabel verbonden aan de voorste dashcam. De achterste camera krijgt via deze kabel stroom en hierdoor wordt de data naar de voorste dashcam gestuurd waar de beelden worden opgeslagen. Een dashcam voor en achter draadloos gebruiken is technisch nog niet mogelijk.

Vergelijk producten0