Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Viofo A119 V2

14 4.9
 • 1440p

 • 2.0 inch scherm

 • GPS optioneel

 • 160˚ lens

Van: € 89,00

Nu slechts: € 74,90

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • Viofo A119 + 128gb

  X1
  Viofo A119 V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC

  € 107,80 € 104,57

  3% korting.

  -€ 3,23 met deze bundel.

 • Viofo A119 + 128gb + GPS

  X1
  Viofo A119 V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Viofo GPS houder

  € 127,30 € 120,94

  5% korting.

  -€ 6,37 met deze bundel.

 • Viofo A119 + 128gb + GPS + CPL

  X1
  Viofo A119 V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Viofo GPS houder
  +
  X1
  Viofo CPL filter

  € 146,80 € 136,52

  7% korting.

  -€ 10,28 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • Viofo A119 + 128gb + GPS + CPL + Continue voeding

  X1
  Viofo A119 V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Viofo GPS houder
  +
  X1
  Viofo CPL filter
  +
  X1
  Continue voeding MiniUSB

  € 164,30 € 149,51

  9% korting.

  -€ 14,79 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

De Viofo A119 dashcam is al jarenlang een veel verkochte en zeer succesvolle dashcam. Door veel (internationale) onafhankelijke websites zoals Yahoo Finance, Techmoan en Car Cam Central is hij als één van de beste prijs/kwaliteit dashcams aangeprezen. Met zijn 1440p resolutie door het gebruik van de 4.0 Megapixel CMOS sensor en 1.8 aperture 6G lens is de beeldkwaliteit uitmuntend. Hij heeft bovendien veel optionele extra's zoals GPS en een CPL filter om de functionaliteit nog meer te verbeteren.

1440p resolutie met 4.0 Megapixel sensor

De Viofo A119 dashcam filmt met uitmuntende beeldkwaliteit door het gebruik van een 4.0 Megapixel sensor in combinatie met de snelle Novatek 96660 chipset. De beeldkwaliteit is hierdoor zowel overdag als in het donker erg goed en details zijn goed zichtbaar. Hij kan ook op andere resoluties worden ingesteld, zoals 1080p 60fps.

Compact design

De Viofo A119 is een zeer strak en compact vormgegeven dashcam. Hij past eenvoudig achter de binnenspiegel in de auto. Doordat hij nauwelijks opvalt zorgt hij voor geen hinder voor de bestuurder en is bovendien de kans op diefstal een stuk kleiner.

2.0 inch LCD scherm

Deze Viofo A119 dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

Sticker bevestiging

De Viofo A119 heeft een houder die met een sticker op de voorruit wordt bevestigd. De dashcam kan eenvoudig uit deze houder worden gehaald. Door de stevige bevestiging kan de dashcam niet van de ruit vallen en zijn er bovendien minder trillingen in het beeld.

160˚ wideview lens

Door de 160˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A119 een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

1.8 aperture 6G lens

Door de 1.8 aperture en 6G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A119 is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Optionele GPS

De Viofo A119 kan worden uitgebreid met een optionele GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

Auto start

De Viofo A119 dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A119 dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Parkeerstand

De Viofo A119 is uitgerust met een automatische Time Lapse parkeerstand. De Time Lapse kan worden ingesteld op 1fps, 5fps en 15fps en wordt automatisch geactiveerd nadat de auto 90 seconden stilstaat. Bij vertrek wordt de normale opname stand automatisch weer geactiveerd. 

Opmerking: Voor het gebruik van de parkeerstand en de motion detection is een continue voeding nodig om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Motion detection

Met de ingebouwde motion detection begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging wordt waargenomen. Deze functie is handig als toevoeging op de parkeerstand om eventuele vandalen te betrappen.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A119 is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

128gb support

De Viofo A119 ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is genoeg voor zo’n 24 uur FullHD video.

Extra informatie

Naam Viofo A119 V2
ean 2112345678962
mpn Viofo A119
Aantal camera's 1CH
Max SD grootte 128gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb
Videoresolutie 1440p
Opnamestanden WQHD 2560*1440 / 30fps, FHD 1920*1080p / 60fps, FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie N.B.
Chip NTK96650
Sensor OV4689 4.0MP
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS optioneel
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (visueel)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 160˚
LCD scherm 2.0 inch
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Nee
Aansluitingen Mini USB, AV
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen 5.0*9.0*3.5 cm
Gewicht 103.0000
Merk Viofo
 1. Goed voor zijn prijs review by AVe on 14-06-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik had al een A119 en na een paar te goedkope dashcams gescoord te hebben toch maar de A119 voor de andere auto gekocht.
  Mijn grootste aarzeling lag bij het besturen van het menu (de pijltjestoetsen zaten niet logisch) en het uitlezen via USB. Ik moest steeds het kaartje eruit halen.
  Maar ondertussen bleek dat de nieuwste firmware versie deze problemen opgelost had.
  Dus nu heb ik een dashcam die het goed doet op FHD. Hoger gaf geen betere scherpte, de lens is blijkbaar de beperking.
  Maar zo werkt het goed genoeg, met een grote knop om iets vast te leggen in de Read Only dir om dat later terug te kijken.
  Het is niet de kleinste dashcam maar kan bij mij goed genoeg weggewerkt worden aan de bovenrand van de voorruit.

 2. Geweldig review by Bart on 09-04-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Als je contenu stroom er op laat, dan ontstaat er géén ochtenddau op de plek waar de camera zit, dus altijd helder beeld .

 3. Eenvoudige montage en de kwaliteit is top. review by WillemJona on 20-08-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Top dash cam. De beeldkwaliteit is uitstekend. Ik zag op tegen de montage, maar dat ging veel eenvoudiger dan gedacht: alles werkte in één keer!
  Ik heb geen GPS gekocht, dat heb ik nu spijt van.

 4. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding review by Joel on 07-08-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Uitstekende dash cam. De beeldkwaliteit is goed en hij heeft een ruim blikveld. De montage ging eenvoudig en de cam was makkelijk klaar te maken voor eerste gebruik.

  Voldoende opties voor de meeste gebruikers.

 5. Topkwaliteit voor klein prijsje review by Max on 03-08-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ben erg tevreden. Goede kwaliteit, als je een video pauzeert kun je scherp kentekens etc. zien. Makkelijk in te stellen en duidelijke handleiding.

 6. Goede koop en aan te bevelen review by Gerard on 09-06-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Goede en fijne camera werkt perfect en er mooie beelden bij dag en bij nacht,makkelijk te bevestigen in de auto m.b.v montage set en bedrading.
  Bediening en instellen ook erg makkelijk, twee keer verplaatst i.v.m regenwater voor de lens, nu op de goede plek, GPS module doet wat het moet doen.
  Erg tevreden over mijn aankoop en snelle levering.

 7. Prima Cam voor prima prijs review by -ET- on 04-06-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Prima camera, goede beeld kwaliteit 1080p/60fps is meer dan voldoende. Eenvoudig te configureren en genoeg spullen (lange USB kabel, kabel klemmen) om hem netjes in de auto te kunnen wegwerken.

 8. Goede koop en aan te bevelen review by Goede camera on 04-06-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Prima camera met uitstekende beelden zowel met daglicht als in het donker.
  Makkelijk te monteren met behulp van het montageset , bediening ook erg eenvoudig, GPS module werkt prima.

 9. fijne camere met goede prijs review by T.Nguyen on 26-03-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Scherp beeld, makkelijke te bedienen. Top service van allcam!

 10. Goed ding review by Harry on 31-01-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Erg goede camera voor weinig geld!

 11. Voldoet aan de verwachting review by Goede camera on 08-01-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Is minder opvallend door compacte bevestiging. Geeft een stabiel beeld.

 12. Super camera review by Greg on 05-12-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik denk één van de beste prijs-kwaliteit verhouding camera's. Super beeldkwaliteit, montage eenvoudig en prima snelle levering van Allcam ook!

 13. Fijne camera review by Robbert on 11-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Prima camera, goed beeld en handige bediening

 14. Erg tevreden! review by Jorn on 11-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Prima camera met veel mogelijkheden. Is makkelijk te bevestigen en er zit extra montage materiaal bij voor als je hem een keer moet verplaatsen.

  Beeld is mooi scherp, de kijkhoek is heel ruim. Ook in het donker is het beeld goed.

  De GPS module werkt ook goed. De camera er in geklikt en meer heb ik niet hoeven doen. In de video's wordt keurig positie en snelheid vermeldt.

  Ook handig is dat je in beeld een eigen tekst kan opnemen voor als je bv meerdere auto's hebt met een camera.

  Het snoer is met ruim 3 meter lang genoeg om netjes weg te werken in de auto.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

3 artikel(en)

per pagina
Vraag: Zijn er losse stickers te leveren voor de GPS module. Groeten Gerard

Datum: 09-06-18 Door: Gerard Kerseboom

Antwoord: Beste Gerard, deze hebben we op het moment nog niet maar zijn wel besteld. Ik verwacht dat we ze over ongeveer 2 of 3 weken kunnen leveren.
Vraag: In februari 2017 heb ik een A119 gekocht, super tevreden over het beeld maar ook ik heb problemen met de GPS mount. Na wat onderzoek ben ik erachter gekomen dat ik niet simpelweg de nieuwe mount kan kopen omdat mijn camera daar niet geschikt voor is (van voor mei 2017 dus te oud). Klopt dit? In de beschrijving zie ik staan dat bij deze A119 de aangepaste mount geleverd wordt, maar op de foto's staat de oude mount, welke wordt momenteel meegeleverd? Alvast bedankt.

Datum: 02-06-18 Door: Stijn

Antwoord: Beste Stijn, het klopt inderdaad dat de oude mount niet op de nieuwe camera past en andersom. Ik zie inderdaad dat op de foto nog de oude mount staat, ik heb dit inmiddels aangepast omdat bij onze Viofo A119 V2 de nieuwe mount wordt geleverd.
Vraag: Welk programma moet ik gebruiken om beelden van de viofo a119s terug te kunnen zien. De camera heeft gps. Ik wil ook graag de gps gegevens en kaart terug kunnen zien

Datum: 02-05-18 Door: Ric

Antwoord: Beste Ric, hiervoor kun je het beste de Dashcam viewer gebruiken. Je kunt deze hier downloaden voor Windows en Mac computers; https://dashcamviewer.com/


Viofo A119 dashcam
Raamhouder met stickers
Dual USB sigarettenvoeding
Voedingskabel (4 meter)
Kabelclips 5x
Handleiding Engels

 • Zeer goede beeldkwaliteit met 1440p resolutie.
 • Door zijn strakke vormgeving valt hij nauwelijks op.
 • Met een 2.0 inch LCD scherm om de beelden te bekijken.
 • Hij heeft een parkeerstand om de auto te beveiligen.
 • 128gb MicroSD opslagcapaciteit.
 • Mogelijkheid om een CPL filter te gebruiken.
 • De GPS module is standaard niet meegeleverd.
 • Hij heeft geen Wifi om beelden draadloos te bekijken.