Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koonlung K1S

13 4.7
 • 1080p + 1080p

 • 2.7 inch LCD scherm

 • GPS mouse

 • 140˚ lens

Van: € 249,00

Nu slechts: € 239,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.

Bundel korting

 • K1S + 128gb

  X1
  Koonlung K1S
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC

  € 271,90 € 266,46

  2% korting.

  -€ 5,44 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • K1S + 128gb + Continue voeding

  X1
  Koonlung K1S
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding MicroUSB

  € 289,40 € 280,72

  3% korting.

  -€ 8,68 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • K1S + 128gb + Continue voeding + HDMI set

  X1
  Koonlung K1S
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding MicroUSB
  +
  X1
  Mini HDMI kabel

  € 301,90 € 289,82

  4% korting.

  -€ 12,08 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

Deze Koonlung K1S dashcam is een super handige 2CH camera die een groot gedeelte rondom de auto opneemt. Door het slimme ontwerp valt de Koonlung K1S nauwelijks op in de auto. Hij filmt met twee 1080p camera’s in superieure kwaliteit, óók in het donker. Door de meegeleverde GPS module slaat hij tevens coördinaten (en de snelheid) op. Op het compacte maar heldere 2.7 inch LCD scherm zijn te beelden te bekijken en kan het menu worden bediend.

Let op: Door de grote hoeveelheid data van de 2x 1080p camera's is een snelle MicroSD kaart (minimaal klasse 10) vereist met een capaciteit van minimaal 16gb. Langzamere SD kaarten of SD kaarten met een lagere capaciteit (2gb tot 8gb) kunnen de camera beschadigen.

Slim en onopvallend design

De Koonlung K1S onderscheidt zich vooral door het slimme en onopvallende design. De dashcam bestaat uit een module met hierop het LCD scherm en alle aansluitingen. De twee super compacte 1080p cameraatjes worden verbonden met de module en bevestigd op twee gewenste locaties in de auto (meestal voor- en achterruit). Doordat de cameraatjes nauwelijks opvallen kunnen ze prima in de auto blijven hangen wanneer deze staat geparkeerd. De Koonlung K1S is daarom uitermate geschikt om te gebruiken als bewaking van de auto.

De voorste camera heeft een kabel van 3 meter, de achterste camera een kabel van 6 meter. De installatie zal daarom in de meeste auto’s geen probleem vormen en de kabels kunnen eenvoudig en onopvallend worden weggewerkt.

2x 1080p + WDR

De Koonlung K1S filmt zowel voor als achter met zeer hoogwaardige 1080p resolutie. Door de gevoelige sensor is ook de beeldkwaliteit in het donker erg goed. De videokwaliteit in het donker wordt nog eens verbeterd door gebruik van hoogwaardige WDR functionaliteit.

Sticker bevestiging

Beide camera's van de Koonlung K1S worden bevestigd met een dubbelzijdige sticker, ze worden dus min of meer permanent in de auto bevestigd. De externe LCD module wordt geleverd met een losse houder met sticker. Deze kan eenvoudig uit de houder worden gehaald.

Single button bediening

De Koonlung K1S is uitgerust met een zeer handige ‘single button’ bediening. De Koonlung K1S wordt geleverd met een externe bedieningsknop om de camera met één druk op de knop te laten beginnen of stoppen met opnemen. De knop kan worden aangesloten op de camera en op een eenvoudig te bereiken plek in de auto worden gemonteerd. Dit kan erg handig zijn om een emergency recording te starten wanneer een verkeerssituatie beveiligd moet worden opgenomen.

Naast de manuele bediening begint de Koonlung K1S ook automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt de opname wanneer de auto wordt uitgeschakeld.

GPS mouse

Onze Koonlung K1S wordt standaard geleverd met externe GPS module. Door deze aan te sluiten op de camera worden alle GPS coördinaten opgeslagen en wordt tevens de huidige snelheid weergegeven in beeld. De kabel van de GPS module is +/- 2 meter lang en de module heeft een plakstip voor eenvoudige bevestiging.

128gb MicroSD support

De Koonlung K1S ondersteunt MicroSD kaarten van max 128gb. Dit is genoeg om zo’n 15 uur FullHD (2CH) video’s op te slaan. Let erop dat de MicroSD kaart zeer snel dient te zijn voor de K1S, de Lexar 633x worden ten zeerste aanbevolen.

Loop recording

Wanneer de MicroSD kaart vol is worden automatisch de oudste fragmenten verwijderd en overschreven voor nieuwe opnames. De lengte van de fragmenten kan worden ingesteld op 1, 2, 5 of 10 minuten

Parkeerstand met motion detection

De Koonlung K1S kan worden ingesteld op de parkeerstand zodat hij automatisch begint met filmen wanneer een beweging of trillingen worden waargenomen. Let erop dat voor deze functie een continue voeding nodig is zodat de camera kan worden voorzien van stroom wanneer de auto is uitgeschakeld.

1100mAh batterij

De Koonlung K1S is uitgerust met een verwisselbare 1100mAh batterij. Wanneer deze volledig is opgeladen kan hiermee nog zo’n 1,5 uur  met de dashcam worden gefilmd.

LDWS en FCWS

De Koonlung K1S is uitgerust met LDWS (Lane departure warning system) en FCWS (Forward collision warning system) dat de bestuurder waarschuwt bij gevaarlijke situaties. De LDWS geeft een waarschuwingssignaal af wanneer de auto van rijbaan dreigt te wisselen. De FCWS geeft een signaal wanneer de voorligger met hoge snelheid wordt benaderd. Let erop dat deze systemen afhankelijk zijn van de omgeving en infrastructuur en dat ze niet in elke situatie een betrouwbare waarschuwing kunnen geven.

Ingebouwde luidspreker en microfoon

De Koonlung K1S heeft een microfoon en luidspreker ingebouwd. Hierdoor wordt ook al het geluid uit de omgeving opgenomen en kunnen de beelden samen met het geluid worden afgespeeld op de dashcam.

AV- en HDMI-out

De Koonlung K1S heeft een ingebouwde HDMI- en AV uitgang. Een AV-out kabel is meegeleverd, hiermee kan de Koonlung K1S worden aangesloten op een ingebouwd navigatiesysteem in de auto zodat hierop de beelden kunnen worden bekeken. Met de HDMI kunnen beelden op een externe monitor zoals TV of Computer worden afgespeeld.

Extra informatie

Naam Koonlung K1S
ean 6920668900181
mpn Koonlung K1S
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 128gb
Videoresolutie 1080p + 1080p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps, FHD 1920*1080p / 15fps, HDR 1280*720p / 60fps, HDR 1280*720p / 30fps
Foto resolutie 16MP
Chip Ambarella A7LA70
Sensor OV4689 4.0MP
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS mouse
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Loop recording Ja
Wideview lens 140˚
LCD scherm 2.7 inch LCD
Speaker Ja
Microfoon Ja
Waterproof N/B
Wifi Nee
Aansluitingen Micro USB, Mini HDMI
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij 1100mAh Li-ion
Afmetingen 2.8*2.8*3.6 cm
Gewicht 200.0000
Merk Koonlung
 1. Helemaal goed! review by Adrian on 14-12-16
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Goede kwaliteit dashcam! Alemaal kabels zijn genoeg lang. Ik verwacht meer moeite met montage maar valt mee. Heb ook een keer camera "Full Hd" gehad maar die is wel een echte Hd. Helemaal blij met die aankoop!

 2. Even wat werk, maar daarna schitterend (verdekt) camerasysteem review by FoxBox on 14-11-16
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Het installeren van de camera vereist goede planning en durf om bijvoorbeeld panelen los te halen. Maar, ben je er eenmaal mee klaar, dan zie je alleen nog maar twee kleine cameras. De GPS unit kan in een hoekje op het dashboard (wel met vrij "zicht" naar boven!!) en de opname unit is geheel weggewerkt in het zekeringen vak.

  Eenmaal gemonteerd is het eerste wat opvalt is een (voor mij) vreselijke amerikaanse vrouwen stem die je vertelt wat het aan het doen is. Dit is dus direct op een heel laag volume gezet. En iedereen die met Windows XP en ouder heeft gewerkt, zal een bepaald geluid zeker herkennen.

  De camera is soms in de war, dan zegt het "GPS READY" terwijl het eigenlijk "RECORDING STARTED" bedoelt. Raak er niet van in de war, als je "noodopname" rood brandt, dan neemt het op en deze bug gebeurt alleen een enkele keer.

  Laatste tip, monteer je camera waar ook de (achter) ruitenwisser wist. Verdekt opstellen is één ding, maar als er condens of druppels voor de camera hangen, dan heeft het hele systeem geen zin.

  Goedkoop is de camera niet, maar zeker het geld waard. Samen met een Transcend 64gb MicroSDHC UHS-I 300x kaart maakt het schitterende opnames en bewijsvoeringen.

 3. Geweldige Dashcam review by Ton on 13-11-16
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Geen Nederlandse beschrijving maar met een PC vertaal programma is dit zo opgelost.
  De montage is voor een ieder die een beetje handig is geen enkel probleem.

 4. Tevreden klant review by Max on 25-10-16
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Erg blij met mijn koonlung K1s. Handige functies en beeldkwaliteit is erg goed. SD kaart is wel gevoelig, bij mij deed het alleen met een hele snelle kaart, andere SD kaarten waren te langzaam. Ik ga er vanuit dat de kaarten die Allcam meelevert ook snel genoeg zijn (had ik niet besteld).

 5. Goede discrete 2CH oplossing review by Remy on 18-10-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Installatie is niet ingewikkeld, maar even een werkje. Goed vantevoren plannen waar alles terecht komt en hoe de kabels moeten lopen. Het geheel is bijna onzichtbaar in te bouwen.

  Voor de achter camera heb ik wel eigen dubbelzijdig tape gebruikt. Op kunstof pakte de meegeleverde tape niet goed. Op glas is het prima en de tape is zwart (valt minder op).

  Dit is mijn eerste Dashcam dus veel vergelijking heb ik niet, maar beeldkwaliteit is uitstekend. Het enige is dat er soms wat reflectie van mijn voorruit zichtbaar is (echter niet storend naar mijn mening). Het geluid is erg zacht en niet best. Middels audacity wel te verbeteren, maar dan nog. Het is geen probleem aangezien ik niet van plan ben om hem als dictafoon te gebruiken terwijl ik rij (het is echt onverstaanbaar wat er opgenomen word, maar een botsing hoor je wel).

  Motion detection gebruik ik enkel tijdens stilstand (Parkeer modus). Tijdens het rijden begon dat irritant te worden, maar dat is in het menu uit te zetten. De andere instellingen moet ik nog wat mee spelen.

  Pluspunten:
  1080P zowel voor als achter.
  Kleine camera's (Geen bonk op je voorruit)
  Opname in 1 unit.
  Discreet.
  Interne accu (kwaliteit moet zich nog bewijzen).
  Je kan zelf kiezen welke onderdelen je gebruikt.
  Aan te sluiten op extern scherm.
  Parkeerstand op de interne accu was verrassend goed (motion detection).

  Minpunten:
  Geluid.
  Helaas geen parkeer modus via de hardwire kit (wel op interne accu).
  Kwam ingesteld met MPH ipv. KPH (firmware upgrade nodig).

  Service van Allcam is/was van het begin af aan perfect.

 6. Lastige montage, perfect daarna review by Willem on 21-09-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Montage is (zoals verteld) even een karweitje. Veel draden en accessoires, je hoeft ze overigens niet allemaal te gebruiken. Als het eenmaal hangt is het wel een erg fijne dashcam met veel opties en handige bediening. Service van Allcam erg positief!

 7. Erg fijne camera review by Rudolf on 13-09-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ben zeer blij met deze dashcam. Het installeren was inderdaad even uitvogelen maar als het éénmaal zit is het een topsysteem waar je geen omkijken meer naar hebt. Goede beelden en handige GPS functie en beeldscherm!

 8. Degelijke, bijna onzichtbare dashcam review by Max on 11-07-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Het toestel heeft een plaats gekregen in de middenconsole. Mooi uit het zicht door een afsluitbaar frontpaneel. De kabels wegwerken. geef jezelf wat tijd en geduld. (Een dashboard dat comleet ingesloten is met plastiek. De doorvoer van de bedrading van de achterklep, het vinden van een berijkbare voeding) Het resultaat is prachtig. Je ziet enkel de 2 camera's en dan dien je goed te kijken. Het resultaat op mijn mac is prachtig. Simpel het doosje meenemen, aansluiten, alles binnenhalen en opslaan indien gewenst. De beelden worden gescheiden gehouden. Positie, tijd, snelheid, datum, , beeldshift, enkele andere snufjes. Alles laat zich vlot instellen. Een instelbare G-sensor. Nog niet getest. :-) Minpunt: Het geluid dat het toestel creëert is ondermaats in weergave als opname.

 9. Zeer tevreden review by Jonathan on 19-05-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Het is een mooi, degelijk apparaatje. Ik heb mijn auto nog wel eens tot het dak vol en dan heb ik nu gelijk een achteruitrijcamera. Fijn is ook de wijde lenshoek. Je ziet zelfs auto's naast je rijden. Enige wat nog handig zou zijn is bestandsoverdracht via wifi. Al weet ik niet of dat erg langzaam zou gaan. Met het bijgeleverde knopje is het makkelijk om bestanden apart te zetten tijdens het rijden, zodat je eens in de zoveel tijd alleen die bestanden die je apart hebt gezet, er af hoeft te halen om te zien of je ze nog wil bewaren.
  Wat ik wel wat onhandig vind is dat alle kabels boven elkaar aan de zijkant uit het schermpje komen. Als je het scherm op je dashboard wil monteren, ontkom je er niet aan dat je vier kabels weg ziet lopen.. Tevens, als je het schermpje uit je auto wil halen om inbraak/diefstal te voorkomen, dan moet je telkens vier kabels loshalen en later weer inpluggen. Toch maar laten zitten dus en een beetje laag in de auto verstoppen.
  Al met al wel zeer tevreden.

 10. Uitstekende onopvallende dashcam review by R on 05-04-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Koop en verzending uitstekend. Prima verpakt in onopvallende doos met daarin de originele doos.

  Het zijn redelijk wat kabels wat je moet wegwerken. Bij mij kon dat met wat eenvoudig prutswerk tussen de deur rubbers en een kier bij het autohemel.

  Beeldkwaliteit is uitstekend, nummerplaten e.d zijn goed leesbaar. Start binnen enkele seconden (3 ofzoiets) op en begint direct met filmen. Dus geen last van lange opstart tijden. GPS pakt de locatie ook binnen enkele seconden. Een enkele keer duurt het een minuut. GPS ligt bij mij onder de stoel i.p.v. in het zicht. Het hoofdapparaat ligt ook op deze plek met het scherm dat na 30 sec. uit gaat en het geluid uit. Als de bestuurder niet zou weten dat er een dashcam in hangt ziet hij/zij hem ook niet en merkt er niets van.

 11. Even uitvogelen maar daarna perfect review by Kuijper on 29-03-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Installatie van deze Koonlung K1S was op het eerste gezicht wat ingewikkeld maar eigenlijk wel weer leuk om te doen. Als alles eenmaal is aangesloten werkt het perfect en zonder problemen. Prima beeldkwaliteit ook en service van Allcam was top!

 12. Uitstekend product review by Twan on 15-03-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Had wat moeite met de installatie maar uiteindelijk zeer tvreden over deze dashcam. Zeer goede kwaliteit, echt waar voor je geld.

 13. Handig apparaat review by Brouwers on 09-03-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Heel blij met de koop bij Allcam. Montage was even puzzelen maar als het eenmaal zit werkt het geweldig. begint vanzelf met filmen als ik de auto start en de camera's zijn bijna niet zichtbaar. Beeldkwaliteit ook zeer goed!!

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Artikelen 1 tot 5 van 9 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
Vraag: Ik kom regelmatig in Duitsland. Kunnen de camera's eenvoudig worden verwijderd? Zorgt de g-sensor er voor dat bij een bepaalde vertraging de beelden automatisch worden beveiligd? Alvast bedankt

Datum: 13-01-18 Door: Frank Vroom

Antwoord: Beste Frank, de camera's van de Koonlung K1S kunnen niet zo makkelijk worden verwijderd omdat ze met tape worden bevestigd aan de ruit. Met enige voorzichtigheid durf ik echter wel te zeggen dat alleen het filmen met een dashcam in Duitsland verboden is, dus als je de camera in Duitsland uitzet zou het 'veilig' moeten zijn. De G-sensor zorgt er inderdaad voor dat bij een impact de beelden automatisch beveiligd worden opgeslagen.
Vraag: Op diverse sites lees ik dat de Koonlung K1S maximaal een 64GB SD kaart ondersteunt. In het pakket zit een SD kaart van 128GB, gaat hierdoor de dashcam niet kapot?

Datum: 12-08-17 Door: MJ

Antwoord: Beste MJ, de specificaties vanuit de fabrikant geven aan dat 128gb mogelijk is en wij ervaren hier ook geen problemen mee. Je dient de kaart wel eerst te formatteren, maar dit kun je eenvoudig in de camera zelf doen.
Vraag: 1ste vraag : ik zie nadat hij ff niet leverbaar was , hij er nu weer is , maar is dit NU de nieuwste Koonlung K1s ? de nieuwste heeft nu een anti-shake deksel te zien op hun site >( https://www.facebook.com/koonlungpage/) ! en 2de vraag : is dit systeem ook te combineren met "LUKAS/Qvia LK-530-12V Battery pack" ? groetjes van Erik.

Datum: 31-07-17 Door: Erik

Antwoord: Beste Erik, wegens succes wat de K1S inderdaad even uitverkocht maar hij is inmiddels gelukkig weer op voorraad. Dit is inderdaad het nieuwste model mét de 'anti-shake' clip om de kabels goed vast te zetten aan de zijkant. De LUKAS/Qvia battery pack is inderdaad universeel bruikbaar, dus óók voor de Koonlung K1S.
Vraag: Ik ben op zoek naar een "dash cam" systeem voor op de motor met 2 losse camera's. De gps unit en de cam zelf zijn wel waterdicht op te bergen, maar zijn de camera's en hun aansluitingen waterdicht? Indien dit niet zo is, hebben jullie dan suggesties voor een ander systeem?

Datum: 19-02-17 Door: M.Wassenaar

Antwoord: Beste, de K1S is inderdaad niet waterdicht en daardoor niet geschikt voor op de motor. Helaas zijn hier op dit moment weinig oplossingen voor, echter komt Koonlung binnenkort met een soortgelijk model als de K1S geschikt voor op de motor. Ik verwacht dat deze volgende maand beschikbaar komt op onze website. We zullen u een bericht sturen wanneer we deze camera kunnen leveren.
Vraag: Heeft er iemand ervaring met de bewegingsmelder? Wil de camera in eerste instantie gebruiken om een vandaal te pakken te krijgen? Er zit een bewegingsmelder op toch? Als hij in de parkeerstand staat dan neemt hij niet op totdat hij beweging detecteert. Heb ik dit juist? En hoe is het beeld 's nachts zonder auto verlichting, maar met bv een lantaarnpaal? Iemand hier afbeeldingen van bijvoorbeeld?

Datum: 03-10-16 Door: henkjan

Antwoord: Beste Henkjan, de K1S heeft inderdaad een parkeerstand met bewegingsdetectie. Hiermee begint de camera pas te filmen zodra een beweging wordt waargenomen. Dit is speciaal ontworpen om vandalen te kunnen 'betrappen'. Beelden van de camera in het donker kun je hier bekijken; https://www.youtube.com/watch?v=xYSFe1e8EpYKoonlung K1S LCD module + houder
Front camera met 3 meter kabel
Rear camera met 6 meter kabel
Sigarettenvoeding met 3 meter kabel
Single button bediening
GPS module
AV-out kabel
MicroUSB naar USB kabel
Kabelclips 16x
Batterij 1100mAh
Handleiding Engels
Snelle installatie handleiding Engels

 • Slim en onopvallend design door 2 externe camera's.
 • Extern 2.7 inch LCD scherm om beelden te bekijken en menu te bedienen.
 • 2x 1080p resolutie voor de beste videokwaliteit.
 • Handige single button bediening.
 • Externe GPS module om coördinaten en snelheid te registreren.
 • Ingebouwde G-sensor.
 • Door de parkeermodus kan hij ook worden gebruikt om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat.
 • 128gb SD opslagcapaciteit.
 • Door de losse camera's is de installatie wat ingewikkelder en zijn er wat meer kabels.
 • Hij heeft geen Wifi om beelden draadloos te delen.