Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome M63 Pro True 4K 64gb Wifi GPS dashcam

Beste prijs/kwaliteit
Productomschrijving
De AZDome M63 Pro is het nieuwste flagship model van AZDome. Deze hoogwaardige en zeer compleet uitgeruste dashcam beschikt over de nieuwst technologieën en filmt met de scherpste Ultra 4K beeldkwaliteit. Hij wordt geleverd met 64gb Micro SD kaart zodat je direct aan de slag kunt. Door de Wifi zijn alle beelden makkelijk te bekijken en te delen en...

De AZDome M63 Pro is het nieuwste flagship model van AZDome. Deze hoogwaardige en zeer compleet uitgeruste dashcam beschikt over de nieuwst technologieën en filmt met de scherpste Ultra 4K beeldkwaliteit. Hij wordt geleverd met 64gb Micro SD kaart zodat je direct aan de slag kunt. Door de Wifi zijn alle beelden makkelijk te bekijken en te delen en de ingebouwde GPS zorgt ervoor dat de snelheid en locatie continu worden bijgehouden. Een FullHD achter camera is optioneel aan te sluiten.

Ultra 4K resolutie

De AZDome M63 Pro 64gb dashcam is uitgerust met de nieuwste 8.0MP beeldsensor die garant staat voor de scherpste Ultra 4K video's. Hij filmt met een resolutie van 3840p*2160p in 25fps, maar je kunt hem ook op FullHD 60fps laten opnemen. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kan met de dashcam foto's in 18M pixels worden gemaakt.

Let op: Door de schuine montage op de ruit is de AZDome M63 minder geschikt om in vrachtwagens of andere voertuigen met een verticale ruit te monteren.

3.0 inch LCD scherm

Een unieke eigenschap van deze M63 Pro 64gb is het heldere en grote 3.0 inch LCD scherm. Op het scherm wordt weergegeven wat de camera opneemt en met één druk op de knop kan het menu worden betreden of kan een foto worden gemaakt. Ook de opname kan worden gestart en gestopt of de microfoon worden aan- of uitgezet. De interface van het menu is erg gebruiksvriendelijk waardoor het wijzigen van instellingen een fluitje van een cent is. 

Optionele achtercamera

De M63 Pro kan worden uitgebreid met een achter camera die op de achterruit of bumper kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op de knop kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven.

Voor de achter camera is geen extra stroomaansluiting nodig, hij krijgt stroom via de kabel waarmee hij met de voorste camera wordt aangesloten. Wel heeft hij een extra stroomaansluiting die optioneel kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Op deze manier is de M63 4K handig te gebruiken als inparkeer hulp. 

Wifi

De M63 Pro 64gb is uitgerust met wifi en daardoor kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

Ingebouwde GPS

De M63 Pro 64gb heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

CPL filter optie

Om de beeldkwaliteit te bevorderen en reflecties in beeld tegen te gaan kun je de dashcam uitbreiden met de optionele universele CPL filter (zie accessoires). Dit filter fungeert als een soort Polaroid zonnebril voor de lens en kan handig zijn in zonnige omstandigheden.

Stevige bevestiging

De M63 Pro 64gb heeft een stevige zelfklevende bevestiging die ervoor zorgt dat de dashcam goed blijft hangen en dat de opnames geen onnodige vibraties bevatten. De houder wordt met een 3M sticker op de ruit gemonteerd en de dashcam wordt in de houder geklikt. De lens is in alle richtingen draaibaar zodat hij altijd in de juiste positie kan worden gesteld. De camera word geleverd met meerdere zelfklevende 3M stickers én verwijderbare statische pads. Door deze vóór de houder op de ruit te plaatsen kun je eventueel de gehele houder van de ruit afhalen zonder strepen achter te laten.

Inclusief extra houder

De AZDome M63 Pro wordt geleverd met twee houders. De extra houder is perfect geschikt voor gebruik in één extra voertuig. De houders worden met een 3M sticker op de ruit gemonteerd en vervolgens kun je de dashcam eenvoudig wisselen tussen de voertuigen.

Automatische parkeermodus

De M63 Pro 64gb dashcam beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over drie opties:

Alleen Time lapse: De camera filmt continue met Time lapse, ook met de eventuele achter camera. In deze stand maakt de camera elke seconde een foto die later als versnelde video kan worden afgespeeld. Time lapse is een zuinige opnamestand wat betekent dat de dashcam niet teveel stroom en data verbruikt. Er kunnen daarom tot wel 30 keer meer video's op de SD kaart worden opgeslagen.
Alleen Beweging: De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 1 minuut gestart. Deze functie werkt alleen bij de voorste camera.
Uit: De camera filmt gewoon door met de ingestelde resolutie. De parkeerstand wordt niet ingeschakeld.

Wanneer in de parkeerstand een trilling wordt waargenomen wordt de huidige opname altijd beveiligd opgeslagen zodat hij niet kan worden overschreven.

* De automatische parkeerstand van de M63 Pro 64gb werkt alléén in combinatie met de optioneel verkrijgbare AZDome Continue voeding Mini USB 3-draads en kan niet handmatig worden aan- en uitgezet. In combinatie met de continue voeding gaat de camera vanzelf in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint de normale opname wanneer u de auto weer start. Ideaal dus om deze M63 Pro 64gb te gebruiken als beveiliging voor de auto.

Loop recording

De M63 Pro 64gb is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten. De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de camera één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

Inclusief 64gb Micro SD kaart

De AZDome M63 Pro wordt standaard geleverd met een 64gb Micro SD kaartje zodat je direct kunt beginnen met opnemen. De AZDome M63 ondersteunt ook grotere Micro SD kaarten tot 256gb. Op de meegeleverde 64gb kaart kan zo'n 12 uur aan 2CH video's in 4K worden opgeslagen.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

170˚ (+ 150˚) groothoek lens

Deze M63 Pro 64gb heeft een groothoeklens van 170˚ aan de voorkant en 150˚ aan de achterkant (optioneel). Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen.

Auto start

De AZDome M63 Pro 64gb dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij met de sigarettenvoeding is aangesloten op de voeding in de auto. Indien je gebruik maakt van de optionele Continue voeding zal de camera automatisch in- en uit de parkeerstand schakelen.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De AZDome M63 Pro 64gb heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

Datum/Tijd/Kenteken watermerk

De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

Handige USB sigarettenvoeding

Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige USB sigarettenvoeding van 3.5 meter met extra USB poort. De andere USB poort kan worden gebruikt voor het opladen van andere apparatuur zoals je mobiele telefoon.

Productspecificaties

EAN
6906452991177
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
True 4K (3840p) 25fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.5 / 5Gebaseerd op 61 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Kim D. op 12 Juli 2024
  Prijs kwaliteit Makkelijk te monteren en in te stellen Mooie kwaliteit In combinatie met de achteruit camera zeer goed
 • 4 / 5
  Gepost door: Andre M. op 8 Juli 2024
  Prima keuze, nog even wennen aan de positie knopjes.
 • 5 / 5
  Gepost door: Dirk B. op 27 Mei 2024
  Deze gekocht met de camera achter, installatie ging vlot, de app werk prima, goede dashcam voor niet teveel geld.
Schrijf je eigen review

AZDome 256gb + Permanente voeding + CPL

AZDome 256gb U3 V30 A2 Micro SDXC kaart + AZDome Continue voeding Mini USB 3-draads + CPL filter 37mm universeel

AZDome AZDome M63 Pro True 4K 64gb Wifi GPS dashcam

AZDome M63 Pro True 4K 64gb Wifi GPS dashcam

Je bespaart 5%
€195,90
€185,87

AZDome 256gb + Permanente voeding + CPL

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Bestel in één keer met korting de juiste accessoires bij je dashcam.

AZDome 256gb + Permanente voeding

AZDome 256gb U3 V30 A2 Micro SDXC kaart + AZDome Continue voeding Mini USB 3-draads

AZDome AZDome M63 Pro True 4K 64gb Wifi GPS dashcam

AZDome M63 Pro True 4K 64gb Wifi GPS dashcam

Je bespaart 3%
€176,40
€171,66

AZDome 256gb + Permanente voeding

Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen

Bestel in één keer met korting de juiste accessoires bij je dashcam.

Eerder bekeken

AZDome AZDome M63 Pro True 4K 64gb Wifi GPS dashcam
AZDomeAZDome M63 Pro True 4K 64gb Wifi GPS dashcam

○ True 4K resolutie ○ Wifi + GPS ○ Autom. parkeerstand ○ 3.0" LCD

Op voorraad
€139,00€129,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »