Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Viofo A129 Duo GPS

16 4.3
 • 1080p + 1080p

 • 2.0 inch scherm

 • GPS ingebouwd

 • 140˚ lens

Van: € 159,00

Nu slechts: € 149,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • A129 + 256gb + Continue voeding

  X1
  Viofo A129 Duo GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 256gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding Viofo A129 Duo

  € 227,50 € 222,95

  2% korting.

  -€ 4,55 met deze bundel.

 • A129 + 256gb + Continue voeding + SOS knop

  X1
  Viofo A129 Duo GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 256gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding Viofo A129 Duo
  +
  X1
  Viofo A129 Bluetooth SOS knop

  € 252,00 € 244,44

  3% korting.

  -€ 7,56 met deze bundel.

 • A129 + 256gb + Continue voeding + SOS knop + CPL

  X1
  Viofo A129 Duo GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 256gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding Viofo A129 Duo
  +
  X1
  Viofo A129 Bluetooth SOS knop
  +
  X1
  Viofo CPL filter

  € 271,50 € 260,64

  4% korting.

  -€ 10,86 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

Deze Viofo A129 Duo GPS 2019 versie is de eerste Viofo 2CH dashcam. Deze Viofo A129 Duo is uitgerust met twee camera's zodat zowel voor als achter de auto kan worden opgenomen. Beide camera's filmen met haarscherpe 1080p 30fps resosolutie door de SONY Starvis sensoren in beide camera's. Naast de beeldkwaliteit is deze Viofo A129 Duo GPS uitgerust met supersnelle- en stabiele Dual-Band Wifi (2.4GHz en 5GHz), wordt hij standaard geleverd met GPS houder en is er de mogelijkheid hem met een Bluetooth SOS knop te bedienen.

Bij deze 2019 versie is de laatste software geïnstalleerd op de camera en zijn kleine hardware wijzigingen toegepast t.o.v. eerdere versies.

2CH opnames

Doordat de Viofo A129 Duo GPS is uitgerust met twee camera's kan met deze dashcam zowel voor als achter de auto worden opgenomen. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera. De beelden van de achtercamera worden apart opgeslagen op de SD kaart. Op het 2.0 inch LCD scherm wordt via PiP (Picture in Picture) de achtercamera op éénvierde van het scherm weergegeven. 

Dual-Band Wifi

De Viofo A129 Duo GPS is uitgerust met dual-band Wifi waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is het het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kunnen via de wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload. 

2x SONY Starvis sensor

De Viofo A129 Duo filmt met beide camera's in haarscherpe 1080p 30fps beeldkwaliteit. Door de supersnelle Novatek 96663 chip in combinatie met de twee SONY sensors zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker. Wanner de achtercamera niet wordt aangesloten filmt de A129 Duo met 1080p 60fps. 

Bluetooth SOS knop (optioneel)

Met de handige optionele Viofo A129 Duo Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo A129 Duo. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo A129 Duo worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

GPS module

De Viofo A129 Duo wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

2.0 inch LCD scherm

Deze Viofo A129 Duo dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

140˚ wideview lens

Door de 140˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A129 Duo een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture en 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A129 Duo is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo A129 Duo dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A129 Duo dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Automatische parkeerstand

De Viofo A129 Duo is uitgerust met een automatische parkeerstand. De camera begint daarmee automatisch een Time Lapse opname wanneer een trilling wordt waargenomen. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Continue voeding voor de Viofo A129 Duo (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Let op: Voor een juiste werking van de parkeerstand dient de USB stekker in de camera zelf gestoken te worden en niet in de houder.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A129 Duo is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

256gb support

De Viofo A129 Duo ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is genoeg voor zo’n 48 uur FullHD video (24 uur in 2CH).

Extra informatie

Naam Viofo A129 Duo GPS
ean 2112888679174
mpn Viofo A129 Duo GPS
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 256gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb, 256gb
Videoresolutie 1080p + 1080p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie 5MP
Chip Nee
Sensor SONY Starvis
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 140˚
LCD scherm 2.0 inch
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Ja
Aansluitingen Mini USB
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen Voor: 84mm(L)×55mm(B)×40mm(H) - Achter: 53mm(L) x 31mm(B) x 50mm(H)
Gewicht 153.0000
Merk Viofo
 1. Geweldige camera. review by Baf on 28-08-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Geweldige camera. Zeker voor Chinese kwaliteit. Makkelijk in gebruik, zeer scherpe beelden. Lange opnametijd door 128 gb kaartje. ( zelf gekocht). Super camera ik ben er blij mee.

 2. Zeer goed review by Monique on 26-06-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Na een aantal bekende “Aziatisch warenhuis” aankopen die ronduit teleurstellend waren, toch maar besloten om nu bij een Nederlandse webshop een goede dashcam te kopen. De A29 duo maakt dat helemaal waar inclusief de snelle antwoorden van de klantenservice.
  Zeker een aanrader!

 3. Goeie dashcam review by Mel on 14-06-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Lekker optijd geleverd, installatie niet al te moeilijk, met een beetje inzicht is de klus zo geklaard. Beeld kwaliteit overdag heel scherp,beeld van de nacht zijn ook goed maar kan beter, wat ook wel beter kan is dat je niet altijd de wifi uit moet zetten om instellingen aan te kunnen passen, maar voor de rest top camera!

 4. Goeie dashcam review by Mel on 14-06-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Lekker optijd geleverd, installatie niet al te moeilijk, met een beetje inzicht is de klus zo geklaard. Beeld kwaliteit overdag heel scherp,beeld van de nacht zijn ook goed maar kan beter, wat ook wel beter kan is dat je niet altijd de wifi uit moet zetten om instellingen aan te kunnen passen, maar voor de rest top camera!

 5. Prima. review by Kyri on 20-03-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Op zich een prima dash cam. Beelden 's avonds lastig om kentekens te zien. Verder prima kwaliteit. Had nergens gelezen dat je het beeldscherm na een minuut of 2 uitgaat, aar blijft wel filmen. Dacht dat ie niet helemaal goed werkte, maar was niet zo.
  Voor een hele dag moet je 128GB msd kaart hebben.
  wegwerken is lastig, niet vanwege dikte kabel, maar clipjes die niet overal goed plakken. Aansluitingen voor camera voorkant en achterkant zijn niet gelijk en passen alleen op 1 manier. 1 recht voor achter, 1 in een hoek voor voorkant, past niet andersom en dat zou bij mij beter uitkomen of beter 2 met een hoek. verder aansluitingen onhandig, niet logisch.

 6. goede camera voor scherpe prijs review by KLU on 17-03-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik was op zoek naar een goede dashcam met een goede prijs kwaliteit verhouding. De Viofo voldoet daar aan. Het is een kleine handzame camera die goed is te monteren en netjes is weg te werken. Mijn criteria:
  - montage met een sticker ipv zuignap, sticker is veel minder opvallend en keurig weg te werken
  - scherpe kwaliteit, ten minste 1060 p zowel voor als achter
  - wifi

  De Viofo heeft wifi, en dat is echt een plus. Je kunt via je mobiel de camera instellen en beelden downloaden. Geen onnodig gehannes met een menu via een 3" schermpje aflezen of een mini sd kaart uit het apparaat zien te peuteren. De viofo app is erg gebruiksvriendelijk en reageert snel.
  Montage van de camera heb ik door een garage laten doen. Mijn auto heeft flink wat elektronica, en daar zit ik liever niet zelf aan. Zij hebben voor mij de bedrading gelegd, de precieze positie van de camera en het monteren heb ik zelf gedaan, dat gaat heel makkelijk.
  Nadeel is wel de positie van de draden en stekkers op de camera, de stekker voor de achtercamera en die voor de voeding zitten elkaar in de weg waardoor het wat lastig is om die netjes in te pluggen. Daarom een ster minder voor montage.
  Je merkt dat de camera niet high end is, materiaal is plastic en knopjes voelen niet heel solide. Maar door de wifi en de app is bediening erg goed.
  Er zitten leuke extra's op de camera met sensoren en parkeermodus. Omdat mijn auto ook al vol zit met dat soort sensoren gebruik ik die van de camera niet. Het is daarom goed dat die extra's ook makkelijk zijn uit te schakelen.
  Beeld van de camera is erg goed, ook in het donker en bij slechts weer. Zorg wel dat de camera wordt gemonteerd binnen het bereik van de ruitenwisser, anders zie je niet zoveel.
  Kortom: erg blij met de camera, als je een goede camenra met scherpe kwaliteit en fijne bediening zoekt is de Viofo een goede keuze!

 7. Helaas niet geschikt voor mijn achterruit review by Werner M on 27-01-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  na wat mail overleg met Allcam deze camera laten komen, maar tijdens de installatie bleek dat de achtercamera niet ideaal was voor mijn auto (Toyota Auris hatchback). De hoek van het plakvoetje en de achterruit was dusdanig dat bovenaan de ruit de lens al raakte, nog voordat het voetje vlak tegen de ruit aan zat. Had ik deze goed willen plakken dan zat in al halverwege in het midden van de ruit. Dat was natuurlijk helemaal geen optie.
  Tot overmaat van ramp brak intern ook nog eens de mini usb poort af, dus het geheel diende retour gestuurd te worden. Omdat de positie van de achtercamera toch een blijvend probleem zou zijn vervolgens maar besloten om wat meer uit te geven en een BlackVue aan te schaffen.
  Natuurlijk is dit wel een totaal andere prijsklasse, maar heb er geen spijt van. De BlackVue is zijn geld meer dan waard.
  Neemt niet weg dat de A129 zeker ook een goede camera is, had de achtercamera goed gepast dan had ik deze zeker gehouden.
  Enige minpuntje voor de installatie is de vrij dikke kabel naar de achtercamera, dit kost wel wat meer werk om deze weg e werken, alhoewel ik daar door het eerdergenoemde probleemniet aan toe gekomen ben.

 8. Goed product review by Dick on 07-01-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Makkelijk om aan te sluiten, makkelijk in de bediening, het scherm heb je eigenlijk niet eens nodig. Alles kan via de app. Het verbinding maken geeft soms wat problemen, maar dat legt aan de telefoon. Met een andere doet hij het wel. Heldere beelden, ook bij nacht. Zeer tevreden.

 9. Super camera review by Richard on 01-01-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Makkelijk te monteren en goede beeldkwaliteit ook in de avond.
  Zeker een aanrader.

  Ook een goede service van Allcam. Snel en vakkundig

 10. Zeer goed product. review by Everzwijn on 29-12-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik rij nu 7 jaar met dascams. Al onze drie auto's hebben er een. Tot nu kocht ik ze vrijwel altijd direct in China of bij Amazon. Dit keer kwam ik bij Allcam terecht, omdat Amazon een product niet leverde in Nederland. Tot mijn verbazing zijn de prijzen bij Allcam bijna gelijk aan de prijzen in China. Maar met de zekerheid dat je kunt aankloppen als er iets mis is. China is een drama, plus je kunt vaak invoerrechten betalen plus afhandelingskosten !
  Omdat de nieuwste auto geen parkeer camera heeft, heb ik dei Viofo gekocht. Schermpje is net iets te klein om goed scherp achteruit te kijken. Maar de opnamen zijn perfect. Zelfs zo goed dat ik er aan denk om de andere twee auto's [ met vrij recente 4K camera's] ook te voorzien van deze Viofo. Alleen al omdat twee camera's echt veel meer info geeft dan alleen voor. Beeldkwaliteit is super. Montage is vrij simpel [zit zelfs een plastic tooltje bij !] . HEt mooiste vind ik de WiFi. Even een knop ingedrukt houden en je download zo een opname naar je mobiel. Je moet dan wel tevoren de WiFi ingesteld hebben en een koppeling met je mobiel gemaakt hebben, De volgende keet gaat het dan vliegensvlug.

 11. Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prima nachtbeelden review by Joris on 28-12-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Een zeer fraaie vormgeving, zowel voor de front als de rearcamera. Haakse aansluiting geeft een fraaiere mogelijkheid om kabel weg te werken. Kabel tussen Front en rearcamera best wel dik, maar dat komt de signaalkwaliteit ten goede. Alle features die je bij duurdere dashcams aantreft zitten hier al op en bij. Vooral de WiFiverbindingsmogelijkheid van 5 GHz naar mijn mobiel zorgt voor een snelle en directe mogelijkheid voor Liveview of playback. Een CPL (circulair Polarisatiefiltertje) zorgt voor een helder en vooral bij donker dat er geen reflecties worden opgenomen.
  Een 3 sterren beoordeling voor mogelijkheden: er is geen viewerapp voor de PC beschikbaar. De instelmogelijkheden via de Viofoapp voor Android is wel uitermate compleet en gemakkelijk.

 12. Helaas Defect review by Ron on 18-12-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Installatie ging probleemloos.
  Ook de Kwaliteit van de beelden ziet er goed uit en kentekens zijn goed te lezen (overdag). Wifi verbinding met Camera via App lukt helaas alleen door 4g verbinding helemaal uit te schakelen, anders lukt het niet.
  Kabel van de achtercamera is erg stug, en wellicht hierdoor de interne usb connector van de achtercamera afgebroken. Wellicht door een slechte soldering. Deze dient dus opgestuurd te worden.

  Indien dit goed opgelost wordt, en de achter camera goed blijft werken ben ik al met al tevreden.

 13. Niet geschikt voor te schuine autoruiten review by Johan on 21-09-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Heb deze moeten terugsturen daar het display totaal niet leesbaar was daar mijn autoruit te schuin is. Ik heb nu gekozen voor de BlackVue DR490L

 14. Top product voor zijn prijs, aanrader ! review by Bart on 19-07-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering van het product. Werkt tevens draadloos met een app op je smartphone. Ook wordt er nog gewerkt aan verbetering van de firmware, maar wat je nu al krijgt is gewoon top en voor zowat de helft van de prijs van iets uitgebreidere modellen van andere merken. Aan te raden is wel voldoende geheugen mee te bestellen. Met 128Gb kom je al ver. Er kan 256Gb in. Als enige mindere puntje is eigenlijk de montage. De rode beschermfolie op de zelfklevende tape zit er wel erg stevig op en heeft wat behendigheid vandoen om er af te krijgen zonder de tape te beschadigen. Voor de aansluiting van de achterste camera heb ik de kabel omgekeerd, de haakse stekker achteraan en de rechte vooraan. Dit omdat anders de achtercamera te laag moest komen door de uitstekende stekker.

 15. Prima dashcam. Zeker voor deze prijs. review by J.Bos on 16-07-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Eigenlijk doet deze dashcam wat je wilt. Hij werkt intuïtief en de beelden zijn goed. Enig minpunt is misschien dat het wegwerken van de kabel voor de camera aan de achterzijde best lastig is. Dat komt doordat de gebruikte kabels robuust en dikker zijn dan je zou verwachten. Maar dat komt de kwaliteit natuurlijk ten goede. De app werkt goed en ook daar kun je instellingen eenvoudig aanpassen. Top dus.

 16. Supercamera, topkwaliteit review by Wouters on 09-07-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze camera vorige week aangeschaft na er een tijd op te hebben gewacht. Verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Camera voelt degelijk aan en er zijn voldoende accessoires meegeleverd voor een goede installatie. Beeldkwaliteit is ook top. Ook credits voor Allcam voor de uitstekende service vooraf en levering.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

3 artikel(en)

per pagina
Vraag: Hoe lang kan deze camera op de batterij door filmen

Datum: 26-05-19 Door: Alex Van Der Velde

Antwoord: Beste Alex, een dashcam heeft nooit een grote ingebouwde batterij waarmee je nog lang door kunt filmen. De A129 heeft zelfs helemaal geen batterij maar een 'capacitor', hij schakelt daarom meteen uit wanneer de stroom wordt afgesloten.
Vraag: Ik heb een A119 met GPS module die nu vast zit op het raam. Kan ik deze module blijven gebruiken, of moet ik 'm verwijderen en vervangen voor die van de A129? Liever laat ik 'm zitten omdat ik vermoed dat de sticker moeilijk te verwijderen is.

Datum: 25-03-19 Door: R.

Antwoord: Beste R. de houder voor de A119 is anders dan die van de A129, je dient deze dus te verwijderen als je van camera wilt wisselen.
Vraag: hoe wordt de voeding aangesloten? Ik zoek 1 tje zonder usb voeding maar gewoon rechtstreeks van de geschakelde 12v. gr

Datum: 13-03-19 Door: rein

Antwoord: Standaard wordt bij de camera een sigarettenvoeding meegeleverd. Voor aansluiting direct op de accu dient u de Continue voeding voor de A129 Duo te gebruiken: https://www.allcam.nl/continue-voeding-viofo-a129-duo
Viofo A129 Duo GPS dashcam
Viofo A129 achtercamera
GPS houder
Houder achtercamera
Dual USB sigarettenvoeding
Voedingskabel (4 meter)
Kabel achtercamera (6 meter)
Kabelclips 5x
Extra stickers voor en achter
Kabeltrimmer
Handleiding Engels

 • Voor en achter uitgerust met SONY Starvis sensors.
 • Met wifi om beelden draadloos te delen.
 • Met een 2.0 inch LCD scherm om de beelden te bekijken.
 • Hij heeft een parkeerstand om de auto te beveiligen.
 • 256gb MicroSD opslagcapaciteit.
 • Inclusief GPS module in de houder verwerkt.
 • Mogelijkheid om een CPL filter te gebruiken.
 • De kabel naar achter kan wat moeilijk weg te werken zijn.