Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Viofo A119S V2

10 4.7
 • 1080p

 • 2.0 inch scherm

 • GPS optioneel

 • 135˚ lens

Van: € 99,00

Nu slechts: € 79,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • A119S + 128gb

  X1
  Viofo A119S V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC

  € 111,90 € 108,54

  3% korting.

  -€ 3,36 met deze bundel.

 • A119S + 128gb + GPS

  X1
  Viofo A119S V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Viofo GPS houder

  € 131,40 € 124,83

  5% korting.

  -€ 6,57 met deze bundel.

 • A119S + 128gb + GPS + CPL

  X1
  Viofo A119S V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Viofo GPS houder
  +
  X1
  Viofo CPL filter

  € 150,90 € 140,34

  7% korting.

  -€ 10,56 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • A119S + 128gb + GPS + CPL + Continue voeding

  X1
  Viofo A119S V2
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Viofo GPS houder
  +
  X1
  Viofo CPL filter
  +
  X1
  Continue voeding MiniUSB

  € 168,40 € 153,24

  9% korting.

  -€ 15,16 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

De Viofo A119S dashcam is de opvolger van de zeer succesvolle Viofo A119 dashcam. De videokwaliteit van deze A119S is nóg beter dan die van zijn voorganger door het gebruik van de nieuwe high-end SONY IMX291 sensor. Vooral de beelden in het donker zijn hierdoor nóg scherper. Daarnaast heeft deze Viofo A119S natuurlijk dezelfde vertrouwede functies als de andere dashcams van Viofo en optionele extra's zoals GPS en een CPL filter.

Haarscherpe 1080p 60fps FullHD beelden met SONY IMX291 sensor

De Viofo A119S dashcam filmt met uitmuntende beeldkwaliteit door het gebruik van een high-end SONY IMX291 sensor in combinatie met de snelle Novatek 96660 chipset. De beeldkwaliteit is hierdoor zowel overdag als in het donker erg goed en details zijn goed zichtbaar. Hij kan ook op andere resoluties worden ingesteld, zoals 1080p 30fps.

Compact design

De Viofo A119S is een zeer strak en compact vormgegeven dashcam. Hij past eenvoudig achter de binnenspiegel in de auto. Doordat hij nauwelijks opvalt zorgt hij voor geen hinder voor de bestuurder en is bovendien de kans op diefstal een stuk kleiner.

2.0 inch LCD scherm

Deze Viofo A119S dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

Sticker bevestiging

De Viofo A119S heeft een houder die met een sticker op de voorruit wordt bevestigd. De dashcam kan eenvoudig uit deze houder worden gehaald. Door de stevige bevestiging kan de dashcam niet van de ruit vallen en zijn er bovendien minder trillingen in het beeld.

135˚ wideview lens

Door de 135˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A119S een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture en 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A119S is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Optionele GPS

De Viofo A119S kan worden uitgebreid met een optionele GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

Auto start

De Viofo A119S dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A119S dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Parkeerstand

De Viofo A119S is uitgerust met een automatische Time Lapse parkeerstand. De Time Lapse kan worden ingesteld op 1fps, 5fps en 15fps en wordt automatisch geactiveerd nadat de auto 90 seconden stilstaat. Bij vertrek wordt de normale opname stand automatisch weer geactiveerd. 

Opmerking: Voor het gebruik van de parkeerstand en de motion detection is een continue voeding nodig om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Motion detection

Met de ingebouwde motion detection begint de dashcam automatisch met filmen wanneer een beweging wordt waargenomen. Deze functie is handig als toevoeging op de parkeerstand om eventuele vandalen te betrappen.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A119S is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

128gb support

De Viofo A119S ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is genoeg voor zo’n 24 uur FullHD video.

Extra informatie

Naam Viofo A119S V2
ean 2112345678979
mpn Viofo A119S
Aantal camera's 1CH
Max SD grootte 128gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb
Videoresolutie 1080p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 60fps, FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie N.B.
Chip NTK96660
Sensor SONY IMX291
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS optioneel
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (visueel)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 135˚
LCD scherm 2.0 inch
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Nee
Aansluitingen Mini USB, AV
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen 5.0*9.0*3.5 cm
Gewicht 103.0000
Merk Viofo
 1. Prima camera review by Jaap on 19-03-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Dit is mijn 2e Viofo camera. Beeld overdag is erg goed. Snachts minder maar voldoende om een beeld van de gebeurtenissen te geven.

  Via ebay iets goedkoper te vinden maar de snelheid van leveren en nl garantie via Allcam gaf mij de doorslag. Geen spijt van en een echte aanrader; zowel de camera als Allcam.

 2. Topprodukt! review by RonnyS on 08-08-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Wonend in België, deze dashcam besteld bij Allcam.
  Snelle levering zonder bijhorende kosten en degelijk verpakt.
  De dashcam zelf heeft een uitstekende beeldkwaliteit, zeker met het cpl filter.
  De montage is gemakkelijk en de instellingen zijn makkelijk aan te passen.
  Kabel netjes weggewerkt en dashcam start op bij het starten van de wagen.
  Kortom,... een tevreden klant :-)

 3. Goed onopvallend te monteren. Stevige bevestiging met plakstrip. review by Klein maar fijn on 29-04-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Goede beeldkwaliteit. Opletten met in de GPS houder plaatsen, daar de veerkontakten erg kwetsbaar zijn.

 4. Zeer tevreden review by Emmanuel on 25-01-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  prijs-kwaliteit zeer goed

 5. Wel even checken en eventueel aanpassen! review by Mooie dashcam on 30-12-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze dashcam is onopvallend en kwalitatief OK. Maar check deze vlog want er valt nog wel iets te verbeteren aan deze cam:
  https://www.youtube.com/watch?v=IKo6S8S8-S0

 6. Wel even checken en eventueel aanpassen! review by Mooie dashcam on 30-12-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze dashcam is onopvallend en kwalitatief OK. Maar check deze vlog want er valt nog wel iets te verbeteren aan deze cam:
  https://www.youtube.com/watch?v=IKo6S8S8-S0

 7. High-end budget dashcam review by Backslash on 20-10-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Dit is al mijn derde dashcam. Mijn eerste was een goedkope en na een paar dagen was de bevestiging afgebroken. De tweede was via een dagaanbieding en heeft het net iets langer volgehouden dan zijn garantieperiode. Hopelijk deze Viofo derde keer goede keer. Ik ben op een Youtube review uitgekomen waar dit als beste koop bij de low-budget dashcams aangeprezen was. Helaas vond ik het bijna nergens te koop, tot ik bij Allcam uitkwam. Na een week kan ik zeggen dat de beeldkwaliteit overdag fenomenaal goed is, ook 's nachts is het beeld prima, al is het natuurlijk niet altijd mogelijk om nummerplaten of zo te lezen, door bijvoorbeeld felle belichting van autolampen. Dit is grotendeels wel verminderd door de optionele CPL filter. Persoonlijk raad ik ook de GPS-mount aan, want dit is handig om naast de GPS-functie ook de bevestiging op de ruit te laten en de dashcam te verplaatsen of in een ander voertuig te monteren.
  Enig nadeel is de Lane Departure Warning en Collission Detection. Deze geven behoorlijk veel "false positives", waardoor het binnenkort uitgeschakeld wordt.
  De review op Youtube is vrij accuraat en wat ben ik blij om in Europa een degelijke reseller gevonden te hebben!

 8. Uistekende dashcam review by Tata-D2 on 28-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De Viofo 119s heeft een uitstekend beeld en is makkelijk te installeren.

 9. Prima cammetje review by Rijmond on 19-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super tevreden met deze Viofo, beeldkwaliteit is super goed ook snachts en hij werkt al enkele weken perfect.

 10. Supercam review by Bram on 22-08-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super dashcammet goed beeld

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld
Viofo A119S dashcam
Raamhouder met stickers
Dual USB sigarettenvoeding
Voedingskabel (4 meter)
Kabelclips 5x
Handleiding Engels

 • Zeer goede beeldkwaliteit met 1080p resolutie.
 • Door zijn strakke vormgeving valt hij nauwelijks op.
 • Met een 2.0 inch LCD scherm om de beelden te bekijken.
 • Hij heeft een parkeerstand om de auto te beveiligen.
 • 128gb MicroSD opslagcapaciteit.
 • Mogelijkheid om een CPL filter te gebruiken.
 • De GPS module is standaard niet meegeleverd.
 • Hij heeft geen Wifi om beelden draadloos te bekijken.