Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Viofo A119 V3 Quad HD GPS dashcam

2 4.9
 • 1600p

 • 2 inch scherm

 • GPS ingebouwd

 • 140 graden lens

Van: € 99,00

Nu slechts: € 89,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Gegevens

De Viofo A119 is vernieuwd en uitgebracht als deze super V3 versie van de A119. Hij beschikt over prachtige kenmerken zoals een Sony Starvis night vision sensor en automatische parkeerstand. Verder is het gebruiksgemak hetzelfde gebleven en kan de A119 V3 tevens worden uitgebreid met een GPS module of CPL filter.

Sony Starvis IMX335 5MP sensor

De Viofo A119 V3 neemt zeer gedetailleerde video's op door de Sony Starvis IMX335 beeldsensor. De opnames zijn hierdoor met name in de nacht van zeer hoge kwaliteit. De camera neemt op in 2560*1600 30fps maar kan ook lager worden ingesteld, zoals op 1920*1080p 60fps. De lens is een 7G 1.8 aperture lens.

Automatische gebufferde parkeerstand

De Viofo A119 V3 is uitgerust met een automatische gebufferde parkeerstand bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij door de buffering 15 seconden vóór en 30 seconden nadat een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 1fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Viofo Continue voeding 3-wire (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Inclusief GPS

De Viofo A119 V3 is wordt geleverd met een houder met ingebouwde GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A119 V3 is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Compact design

De Viofo A119 V3 is een zeer strak en compact vormgegeven dashcam. Hij past eenvoudig achter de binnenspiegel in de auto. Doordat hij nauwelijks opvalt zorgt hij voor geen hinder voor de bestuurder en is bovendien de kans op diefstal een stuk kleiner.

2.0 inch LCD scherm

Deze Viofo A119 V3 dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

Sticker bevestiging

De Viofo A119 V3 heeft een houder die met een sticker op de voorruit wordt bevestigd. De dashcam kan eenvoudig uit deze houder worden gehaald. Door de stevige bevestiging kan de dashcam niet van de ruit vallen en zijn er bovendien minder trillingen in het beeld.

1.8 aperture 6G lens

Door de 1.8 aperture en 6G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A119 V3 is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo A119 V3 dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A119 V3 dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

256gb support

De Viofo A119 V3 ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is genoeg voor zo’n 50 uur FullHD video.

Extra informatie

Naam Viofo A119 V3 Quad HD GPS dashcam
ean 6972147070502
Aantal camera's 1CH
Max SD grootte 256gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb, 256gb
Videoresolutie 1600p
Opnamestanden WQHD 2560*1440 / 30fps, WQXGA 2560x1600p / 30fps, FHD 1920*1080p / 60fps, FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie 16MP
Chip NTK96660
Sensor SONY Starvis
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 140 graden
LCD scherm 2 inch
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Nee
Aansluitingen Mini USB, AV
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen 5.0*9.0*3.5 cm
Gewicht 123.0000
Merk Viofo
 1. Precies wat ik wilde review by Shin on 28-12-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Na wat onderzoek bleek dit een van de best aanbevolen dashcams die een beginner kan kopen. Dus ik heb het gekocht en in gebruik genomen. De videobeelden zijn indrukwekkend goed. Eigenlijk snap ik de lage prijs niet voor zo'n goede dashcam, maar ik ben 100% tevreden.

 2. Mooi beeld en makkelijk in gebruik. review by Frietjuh on 03-12-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Dashcam geeft scherpe en mooie beelden zowel dag en nacht, makkelijk in te stellen en te monteren.
  Dit alles voor een zeer schappelijke prijs.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


Viofo A119 V3 dashcam
GPS raamhouder met stickers (2x)
Dual USB sigarettenvoeding
Voedingskabel (4 meter)
USB kabel data
Kabelclips (5x)
Handleiding Engels

 • Zeer goede beeldkwaliteit met 1660p resolutie en Sony Starvis sensor.
 • Met automatische parkeerstand.
 • Met GPS zodat snelheid en coordinaten worden bijgehouden.
 • Met een 2.0 inch LCD scherm om de beelden te bekijken.
 • Een super capacitor i.p.v. accu voor betere duurzaamheid.
 • 256gb MicroSD opslagcapaciteit.
 • Mogelijkheid om een CPL filter te gebruiken.
 • Hij heeft geen Wifi om beelden draadloos te bekijken.