Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzenden

Dienstverlener

De camera's en accessoires van Allcam worden verstuurd met de pakketservice van PostNL. PostNL heeft zich de laatste jaren bewezen als een zeer betrouwbare partij op het gebied van pakketzendingen. De vaak waardevolle producten die u besteld worden daarom met de grootste zorg behandeld en bezorgd.

Werkdag vóór 23.45 uur besteld = volgende dag in huis

Niemand houdt van lang wachten, wij ook niet. Bestellingen vóór 23.45 uur op werkdagen worden daarom de volgende dag al bij u thuis of een afhaalpunt bezorgd, óók op zaterdag. Bestellingen tot 17.00 uur op zaterdag worden op maandag bezorgd. Bestellingen op zaterdag na 17.00 uur en bestellingen op zondag worden dinsdag geleverd.

3000+ afhaalpunten

Kies één van de meer dan 3000 beschikbare afhaalpunten van PostNL. Uw pakket wordt bezorgd op het afhaalpunt en u kunt het pakket hier later afhalen wanneer het u uitkomt. Voor de afhaalpunten gelden dezelfde bezorgtijden, dus werkdagen tot 23.45 uur besteld is morgen geleverd.

SameDay Delivery

Wij werken sinds kort samen met Redje Pakketje om SameDay delivery aan te kunnen bieden. Bestellingen die vóór 12.30 uur worden geplaatst worden daarmee nog dezelfde dag tussen 16.30 en 22.00 uur geleverd, óók op zaterdag. Kosten voor SameDay delivery bedragen €7,95 (bovenop de eventuele standaard verzendkosten).

Avondlevering

Voor €1,95 extra kunt u ervoor kiezen om uw pakket in de avonduren (18.00 tot 22.00 uur) te laten bezorgen. Avondbezorging is beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.

Kosten

Verzending bij Allcam is gratis bij bestellingen vanaf €50,-, daaronder is het €5,95.

Niet thuis?

Dat is niet zo'n probleem. Als u niet thuis bent bij de eerste poging dan probeert de bezorger het pakket in de meeste gevallen bij de buren af te geven. Als dat ook niet mogelijk is zal hij het pakket weer meenemen en het de eerstvolgende mogelijkheid weer proberen. Na twee pogingen zal het pakket beschikbaar worden op een afhaaladres bij u in de buurt, de bezorger doet een briefje met de details hierover bij u in de bus.

Verzenden naar het buitenland

We kunnen bestellingen naar alle landen binnen de EU sturen. De verzendkosten zijn boven €50,- altijd gratis. Reken voor bestellingen buiten Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg, altijd 3 tot 5 dagen verzendtijd.