Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Qvia R935 Duo 16gb

4 4.6
 • 1080p + 1080p

 • 3.5 inch touchscreen (800x480 pixels) scherm

 • GPS ingebouwd

 • 135˚/130˚ lens

Van: € 329,00

Nu slechts: € 299,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Gegevens

Deze uitgebreide Qvia R935 Duo is een geweldige dashcam volgepakt met mooie functies. Op het 3.5 inch IPS touchscreen LCD scherm zijn alle opnames haarscherp te zien en is het menu eenvoudig toegankelijk. De beeldkwaliteit is ongeëvenaard door de SONY Exmor R sensor in de voor- en Exmor sensor in de achtercamera. De Qvia R935 Duo is daarnaast één van de weinige camera’s met een totale opslagcapaciteit van 1024gb!

3.5 inch touchscreen LCD scherm

Deze Qvia R935 Duo heeft een helder 3.5 inch touchscreen LCD scherm met 800x480 pixels. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De R935 Duo is hierdoor ook erg handig als achteruitrijd camera.

Time Lapse parking mode

Deze Qvia R935 Duo heeft de mogelijkheid om in een continue parkeermodus middels Time Lapse video's op te slaan. Bij time lapse wordt elke seconde een foto gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het grote voordeel van time lapse is dat er een stuk meer data op de SD kaart kan worden opgeslagen. Met de standaard 32gb SD kaart kan ruim 15 uur aan video's in de parkeerstand worden opgeslagen.

5 opnamestanden

De Qvia R935 Duo kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Continue parkeer opname: In deze stand wordt elke seconde een foto gemaakt die later als een time lapse video kunnen worden afgespeeld. Op deze manier kan met een 32gb SD kaart ongeveer 15 uur aan video worden opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

2CH SONY Exmor R sensor

Deze uitzonderlijke Qvia R935 Duo dashcam is uitgerust met de nieuwste SONY Exmor R sensor in de voorcamera en de Exmor sensor in de achtercamera. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus. De voorste camera neemt met 30fps beelden op met een 135 graden groothoeklens. De camera achter heeft een 130 graden groothoeklens en neemt beelden op met 24fps.

2CH opname

De Qvia R935 Duo heeft twee camera’s om een groot gedeelte in- en/of rondom de auto op te nemen. De voorste camera wordt op het raam of dashboard bevestigd en is de hoofdmodule. Hij bevat alle aansluitingen, het 3.5 inch touchscreen LCD scherm en de SD kaarten. De tweede camera van de Qvia R935 Duo die op elke gewenste locatie kan worden bevestigd wordt door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaarten en kunnen op het 3.5 inch touchscreen LCD scherm worden bekeken.

1024gb opslagcapaciteit

De Qvia R935 Duo heeft net als de andere Qvia dashcams een uitzonderlijk hoge opslagcapaciteit, tot 1024 gigabyte. Hij heeft één MicroSD slot voor 512gb kaarten en één regulier SD slot voor 512gb kaarten. De reguliere- en parkeerstand opnames worden opgeslagen op de SD kaart. De MicroSD kaart is voor de event- en handmatige ‘emergency’ opnames. In de praktijk kan dus meer dan 120 uur reguliere opnames worden opgeslagen op de SD kaart en 120 uur event- en emergency opnames op de MicroSD kaart, totaal zo’n 240 uur!

De R935 Duo wordt standaard geleverd met een 16gb SD én 8gb MicroSD kaart van Qvia. Deze Qvia SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in Qvia camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de R935 Duo worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Verwisselbare filters

De Qvia R935 Duo is in staat in alle weersomstandigheden de beste opnames te maken door gebruik te maken van verwisselbare filters. Standaard is de R935 voorzien van een 37mm UV filter. Met de optionele 37mm CPL filter kunnen ook in zonnige omstandigheden kraakheldere opnames worden gemaakt. De CPL filter is als een soort zonnebril voor de lens en voorkomt schadelijke straling van de zon en ongewenste reflecties in het beeld.

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze Qvia R935 Duo dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme Qvia R935 Duo dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de R935 Duo zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Ingbouwde security LED’s

De Qvia R935 Duo heeft in de voor- en achtercamera een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED’s kunnen in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de Qvia R935 Duo bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -20˚C en +70˚C.

Format free functie

Bij deze Qvia R935 Duo is het niet meer nodig de SD kaart op regelmatige basis te formatteren. De Qvia R935 Duo regelt het formatteren van de SD kaart namelijk zelf. Op deze manier raakt u geen waardevolle beelden meer kwijt en wordt u de moeite bespaart om telkens de SD kaart zelf te formatteren.

Extra informatie

Naam Qvia R935 Duo 16gb
ean 8809359725624
mpn Qvia R935 Duo
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 1024gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb, 256gb, 512gb, 1028gb
Videoresolutie 1080p + 1080p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps, FHD 1920*1080p / 24fps
Foto resolutie N.B.
Chip TI
Sensor SONY Exmor R
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 135˚/130˚
LCD scherm 3.5 inch touchscreen (800x480 pixels)
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Nee
Aansluitingen DC
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD, SD-kaart
Batterij Super capacitor
Afmetingen Voor: 10*10*3.3 cm / Achter: 7.5*2.7*32.8 cm
Gewicht 184.0000
Merk Qvia
 1. Mwoah review by Klaas D. on 01-08-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ondanks de hoge prijs geeft het product mij in eerste instantie het gevoel heel goedkoop te zijn. Hij werkt prima, maar heb wel het idee dat ik voor de helft van het geld een minstens zo'n goede dashcam had kunnen kopen. Maar goed, eenmaal geopend kan ie niet retour.

 2. Super camera in deze prijsklasse review by Peter on 06-12-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super tevreden over deze dashcam. Vrij groot scherm maar toch oogt de camera erg compact en valt nauwelijks op door zwarte ontwerp. Super beeld en makkelijk te bedienen.

 3. Tevreden review by Reinoud on 09-10-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super camera, kost wel wat maar als je ziet wat voor functies hij heeft valt het wel mee. Bovendien met MicroSD kaart en continue voeding inbegrepen en werkt ook perfect als inparkeer camera!

 4. Uitstekend product review by Scherpenzeel on 05-10-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Zeer hoogwaardige en betrouwbare camera met handig en groot LCD scherm om beelden op te bekijken. Valt toch nauwelijks op in mijn Volvo. Beeldkwaliteit kraakhelder ook in het donker.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


Qvia R935 Duo front
Qvia R935 Duo rear
UV-filter
Twee raamhouders
Continue voeding (4 meter)
Sigarettenvoeding (4 meter)
Connectiekabel tweede camera (5 meter)
16GB Qvia SD kaart
8GB Qvia Micro SD kaart
Handleiding Engels

 • De beste 1080p kwaliteit door de Sony Exmor sensor in beide camera's.
 • 3.5 inch touchscreen LCD scherm om beelden te bekijken en menu te bedienen.
 • Er kunnen verschillende filters gebruikt worden om het beeld te beschermen tegen straling, zoals een UV of CPL filter.
 • Ingebouwde GPS én G-sensor.
 • Door de parkeermodus kan hij ook worden gebruikt om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat.
 • Standaard met continue voeding én sigarettenvoeding geleverd.
 • 1024gb SD opslagcapaciteit.
 • Hij heeft geen Wifi functie om beelden draadloos te delen.