Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Qvia AR790 WD 2CH 16gb

16 4.6
 • 1080p + 1080p

 • GPS ingebouwd

 • 135˚/130˚ lens

Van: € 259,00

Nu slechts: € 249,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • AR790 2CH + 256gb + Extra houder set

  X1
  Qvia AR790 WD 2CH 16gb
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 256gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Qvia T790/AR790 houder set

  € 327,50 € 320,95

  2% korting.

  -€ 6,55 met deze bundel.

 • AR790 2CH + 256gb + Extra houder set + Battery pack

  X1
  Qvia AR790 WD 2CH 16gb
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 256gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Qvia T790/AR790 houder set
  +
  X1
  LUKAS/Qvia LK-530-12V Battery pack

  € 426,50 € 413,71

  3% korting.

  -€ 12,80 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

De stijlvolle AR790 WD 2CH dashcam is een ideale dashcam voor iedere bestuurder. Ondanks de twee camera’s heeft hij een strak design en compact formaat. Hierdoor past hij in elke auto. Ondanks zijn formaat is hij uitgerust met de meest uitgebreide functies. De Qvia AR790 WD heeft ingebouwde Wifi, GPS en een G-sensor. Daarnaast filmt de AR790 met de beste 1080p videokwaliteit door het gebruik van de SONY Exmor sensor en is hij bestand tegen extreme temperaturen van -40˚C tot 80˚C.

Wifi

De Qvia AR790 WD 2CH is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de AR790 WD 2CH dashcam. De speciaal ontworpen Qvia app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

Night vision

De Qvia AR790 WD heeft de mogelijkheid met Night Vision in omstandigheden met weinig licht toch uitstekende prestaties te leveren. Door de speciale WDR technologie zijn hierdoor zelfs in het donker nog veel details zichtbaar.

ADAS

Het ADAS systeem op deze Qvia AR790 WD 2CH is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

Time Lapse parking mode

Deze Qvia AR790 WD 2CH heeft als één van de eerste dashcams de mogelijkheid om in een continue parkeermodus middels Time Lapse video's op te slaan. Bij time lapse wordt elke seconde een foto gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het grote voordeel van time lapse is dat er een stuk meer data op de SD kaart kan worden opgeslagen. Met de standaard 16gb SD kaart kan zo'n 8 uur aan video's in de parkeerstand worden opgeslagen.

5 opnamestanden

De AR790 WD 2CH kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Continue parkeer opname: In deze stand wordt elke seconde een foto gemaakt die later als een time lapse video kunnen worden afgespeeld. Op deze manier kan met een 32gb SD kaart ongeveer 15 uur aan video worden opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

2CH SONY Exmor sensor

Deze uitzonderlijke Qvia AR790 WD 2CH dashcam is uitgerust met twee SONY Exmor sensors in de voor- en achtercamera. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus. De voorste camera neemt met 30fps beelden op met een 135 graden groothoeklens. De camera achter heeft een 130 graden groothoeklens en neemt beelden op met 24fps. De chipset die wordt gebruikt is de veelbekroonde Ambarella A12.

2CH opname

De Qvia AR790 WD 2CH heeft twee camera’s om een groot gedeelte in- en/of rondom de auto op te nemen. De voorste camera wordt op het raam of dashboard bevestigd en is de hoofdmodule. Hij bevat alle aansluitingen en de SD kaart. De tweede camera van de Qvia AR790 WD 2CH die op elke gewenste locatie kan worden bevestigd wordt door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaart.

256gb opslagcapaciteit

De Qvia ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb, dat is goed voor zo’n 60 uur aan FullHD video’s.

De AR790 WD 1CH wordt standaard geleverd met een 16gb SD van Qvia. Deze Qvia SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in Qvia camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de AR790 WD 2CH worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze Qvia AR790 WD 2CH dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme Qvia AR790 WD 2CH dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de AR790 WD 2CH zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Ingbouwde security LED’s

De Qvia AR790 WD 2CH heeft in de voor- en achtercamera een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED’s kunnen in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de Qvia AR790 WD 2CH bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -40˚C en +80˚C.

Extra informatie

Naam Qvia AR790 WD 2CH 16gb
ean 8809359726003
mpn Qvia AR790 WD 2CH
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 256gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb, 256gb
Videoresolutie 1080p + 1080p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps, FHD 1920*1080p / 24fps
Foto resolutie N.B.
Chip TI
Sensor Sony Exmor CMOS 2.4MP
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 135˚/130˚
LCD scherm Nee
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Ja
Aansluitingen DC
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen Voor: 10.0*6.1*3.8 cm / Achter: 5.0*2.6*3.1 cm
Gewicht 107.0000
Merk Qvia
 1. Mooi beeld voor een schappelijke prijs review by Frank on 02-07-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Mooie scherpe opnames voor een schappelijke prijs. Handleiding is niet in het nederlands evenals de app.
  Wifiverbinding valt regelmatig weg, maar dat is op zich niet erg. Wel viel de camera van de voorruit af bij een buitentemperatuur van 35 graden. Nieuwe tape erop en hij blijft weer zitten. De app is voor verbetering vatbaar. Hij synchroniseert bv de tijd niet met mijn telefoon. Al met al een goede aankoop op een paar kleine kinderziektes na. Hopelijk met een software update op te lossen.

 2. Configureren wel een dingetje review by Mooie Dashcam on 11-03-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik heb de dashcam nu drie weken in gebruik, beeld is top en haarscherp. Configureren is wel een dingetje en daar moet je even tijd insteken. Bij normaal rijden zag ik continu "Events" voorbij komen. Dit heeft te maken met de "X, Y, Z" afstelling deze heb ik nu aangepast en zie bijna geen spontane "Events" meer. Hoe ik hem precies moet configureren met de Qvia LK-530 battery pack daar ben ik nog niet uit, hopelijk kan Allcam daar nog tips over geven. Ik heb de laatste firmware versie geladen en het valt mij op dat GPS zeer vaak weg is, dit kan trouwens ook aan mijn voorruit liggen, loodscherm. Inloggen via Wifi lukt ook ineens niet meer, als ik dat wil doen voert de dashcam een reset uit en start opnieuw op. Op zich een prima dashcam enkel uitleg in de gebruiksaanwijzing en software verdiend zeker nog aandacht. Allcam prima winkel en super snel alles netjes bezorgt.

 3. Cam voldoet aan alle verwachtingen (en meer) review by Pieter on 20-10-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Erg vlotte levering en geeft mooie/heldere beelden, montage was een dingetje maar is uiteindelijk toch gelukt.
  Hoop hiermee (zal wel nooit meer gebeuren) de volgende doorrijder te kunnen achterhalen.

 4. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding review by Patrick on 31-05-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Geld uitgeven aan een camera en toch een matig beeld wil ik niet, dus toch maar iets meer uitgegeven aan dit systeem. Na de eerste week nog geen spijt van, beeld is echt helder en scherp, ook bij minder licht. Dat je via de app niet alles kan instellen en dus weer met het SD kaartje naar de PC moet is wat minder handig. Systeem lijkt wat overgevoelig voor drempels e.d., krijg steeds weer geluidjes. Kwestie van juiste afstelling nog vinden denk ik. WiFi link is wat traag met een ruime 1 Mbit/s.

 5. Prima systeem en valt niet op achter de binnenspiegel review by Jan J. on 26-03-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Prima beeld.
  De handleiding moet ik nog verder bestuderen, want het signaal bij inhalende auto's ( vergelijkbaar met het waarschuwings signaal door zelf te dicht achter een voorganger te rijden) is wat krap afgesteld. De meeste inhalers gaan te snel terug naar mijn rijbaan. Geluid dus nog even uitgezet.

 6. Hele mooie camera. review by Henk Noordman on 24-03-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Geweldige camera. Echt heel mooi beeld.
  Verder is de service bij Allcam er een waar veel zaken een voorbeeld aan kunnen nemen.
  Ik had een flink probleem door mijzelf veroorzaakt. Het werd fantastisch opgelost door met name René Boer.
  Bedrijf is een echte aanrader.

 7. Zeer goede aankoop review by Christy on 01-03-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze dashcam gekocht voor de verjaardag van mijn man. Hij is er erg blij mee. Installatie laten doen bij een monteur zonder al teveel problemen. Werkt nu goed en valt nauwelijks op in de auto. Wil ook even mijn complimenten geven over de service van Allcam. Ze stond altijd klaar voor vragen en de levering was erg snel. Ook wat leuke accessoires bij de bestelling ontvangen, super!

 8. Top product review by coolswimming on 09-10-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Zee tevreden over de beelden. Top product. Installeren was even moeizaam. Dit vanwege het kunnen aansluiten en wegwerken van de kabels. Maar het resultaat mag er zijn. De handleiding zou in het Nederlands mogen. Maar gezien de uitleg met tekening en foto's kom je er zeker uit. Nog geen gebruik gemaakt van de hulplijn. Maar gezien de opmerkingen van de andere gebruikers ben ik vol vertrouwen. Misschien zijn er mensen die opzien tegen de prijs. Maar doe net als ik neem de stap en je zal zeker geen spijt hebben van de aanschaf. Je hebt dan wel een top product in handen.

 9. Een geweldig camera van een geweldige webwinkel review by Qvia AR790 WD 2CH 16gb on 28-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Dit is echt een camera met een messcherp beeld. Zeker als je dat terug ziet op je beeldscherm.
  Ook heel veel dank voor de medewerker(s) van www.allcam.nl.
  Nadat ik mijn wachtwoord op de Qvia app verkeerd had ingetoetst en ik via WiFI geen verbinding meer kon maken tussen de dashcam en mijn gsm, was 1 mail voldoende om binnen een uur de oplossing in
  Jip en Janneke taal van www.allcam.nl te mogen ontvangen.
  Kortom, ik ben super tevreden over mijn aanschaf en de medewerker(s).

 10. Prijs/kwaliteit top! review by Timmerman on 19-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding als je het mij vraagt. Voor €100,- minder een vergelijkbare camera uit het hoogste segment. Gebruik de 16gb SD kaart die erbij werd geleverd, hiermee doet de camera het uitstekend en heb ik ongeveer 2 uur aan 2CH video (voor en achter). Heb begrepen dat sommige MicroSD kaarten niet helemaal goed werken, maar heb hier dus geen ervaring mee. Video's zijn makkelijk te bekijken via de App. Eerst was de Wifi verbinding niet helemaal stabiel maar dat is met de laatste firmware update verholpen gelukkig. Heb Allcam hierover ge-emaild en ze stonden me vriendelijke te woord. Zeer tevreden klant!

 11. Geweldige camera maar vooral super winkel review by van Ast on 05-08-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De camera is wat je mag verwachten van een camera in deze prijsklasse.
  Vooral het personeel van Allcam is geweldig geen vraag te gek, zeer snelle respons(op mail), altijd een oplossing voor elk probleem, kortom de service een dikke 10. dit is belangrijker dan alleen maar de laagste prijs. petje af

 12. Prima camera's voor een goede prijs review by David van Gelder on 27-07-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De camera's geven een prima beeld. Installatie is duidelijk. Jammer dat de achtercamera niet ook afneembaar is, maar dat was al duidelijk voor de aanschaf. Omdat het pakketje ook naar een afhaalpunt gestuurd kon worden, had ik het snel in huis. Jammer dat de camera en de App starten in het Koreaans, waardoor het pas in het Engels is, nadat je de taal veranderd hebt.

 13. een aanrader review by Bert on 30-06-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Natuurlijk zijn er dashboard camera's voor minder geld, maar dit is wel een topper.
  Ik kwam op deze camera terecht door gewoon mijn "requirements in te vullen"
  - geen scherm om het formaat klein te houden
  - plak en geen zuignap bevestiging
  - ingebouwde GPS (in de voet)
  - HD beeld
  - voor en achter
  Toen ik de camera zag was ik meteen enthusiast. Ik ga de ADAS niet gebruiken (zit al in mijn auto). De camera is overigens goed via een smartphone (WiFI) of de PC in te stellen (SD card in de PC and start de app). De mensen achter de webshop helpen prettig en handelen alles zeer behulpzaam af.

 14. Superding review by Pieter on 16-05-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Heel blij met mn aankoop. Compacte camera's en super beeldkwaliteit. LCD scherm mis ik niet want wanneer kijk je daar nou op?

 15. Prettige camera review by Scheepkens on 24-04-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze camera nu een weekje in gebruik en ben erg tevreden over de werking. Bediening zeer eenvoudig en kwaliteit van de beelden uitstekend, ook in het donker.

 16. Fantastische dashcam review by de Bruin on 06-03-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super tevreden met deze dashcam. Installeren kostte wat tijd maar eenmaal geplaatst valt hij nauwelijks op en de beeldkwalitiet is echt geweldig.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Artikelen 1 tot 5 van 6 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
Vraag: Dag, er staat dat deze dashcam prima achter de binnenspiegel bevestigd kan worden. Betekend het dat het ook aan de binnenspiegel bevestigd kan worden of moet de cam als nog op de ruit geplakt worden?

Datum: 07-01-19 Door: Henny

Antwoord: Beste Henny, je kunt de camera met de meegeleverde houder in principe op elke gewenste plek monteren, waar je op dient te letten is dat de ondergrond wel recht en stevig genoeg is om de camera te kunnen dragen. Normaal gesproken is de ruit daarom de beste plek, maar indien de achterkant van je spiegel recht en stevig zou je hem in principe ook daar kunnen monteren.
Vraag: Heeft men de handleiding ook in het Nederlands.

Datum: 14-03-18 Door: L. Verduijn

Antwoord: Beste heer Verduijn, de handleiding is op dit moment nog niet in het Nederlands beschikbaar. We zijn bezig met het maken van vertalingen, het is echter niet bekend hoelang dit nog exact gaat duren.
Vraag: Hoe lang is de kabel van de sigarettenvoeding? Hoe lang is de kabel van de continue voeding? Welke aansluiting heeft de continue voeding? Kan u hier een foto van toevoegen?

Datum: 23-11-17 Door: Ruben

Antwoord: Beste Ruben, De kabels van zowel de sigarettenvoeding als de continue voeding zijn 4 meter lang. De continue voeding wordt in de zekeringskast van de auto aangesloten en in de camera met een '3-electrode' DC stekker.
Vraag: Even een vraagje over de Qvia AR 790 WD 2 CH. Hoe lang is de kabel, die de achter camera verbind met de voorste camera? Dit wordt ook op de site van Qvia niet duidelijk. Alvast bedankt voor het antwoorden.

Datum: 13-09-17 Door: Marcel

Antwoord: Beste Marcel, de kabel om de voor- met achtercamera te verbinden is 5 meter lang. Het staat inderdaad niet erg duidelijk vermeld, bij het 'in de doos' tabblad heb ik het er inmiddels toegevoegd.
Vraag: Hoe zit het met savonds opnemen met de voor en achter camera is dit beeld duidelijk scherp en helder? Want kan helaas nergens terug vinden of de camera's over een avond/nachtmodus beschikken.

Datum: 26-07-17 Door: Sw

Antwoord: Bedankt voor je vraag. De beeldkwaliteit van deze Qvia staat bekend als één van de beste op dit moment. De beeldkwaliteit in het donker is voor 90% afhankelijk van het gebruik van de Sensor, de Qvia gebruikt de laatste en één van de beste SONY sensors. De beeldkwaliteit is hierdoor in het donker ook bovengemiddeld. Je kunt op youtube even kijken of de beeldkwaliteit aan je wensen voldoet; https://www.youtube.com/watch?v=7difan2fIxQ


Qvia AR790 WD 2CH front
Qvia AR790 WD 2CH rear
Continue voeding (4 meter)
Sigarettenvoeding (4 meter)
Verbindingskabel achtercamera (5 meter)
Raamhouder
16GB Qvia Micro SD kaart
Handleiding Engels

 • De beste 1080p kwaliteit door de Sony Exmor sensors.
 • 2CH opnames om voor- én achter de auto op te nemen.
 • Hij heeft een Wifi functie om beelden draadloos te delen.
 • Door zijn strakke vormgeving valt hij nauwelijks op.
 • Ingebouwde GPS én G-sensor.
 • Door de parkeermodus kan hij ook worden gebruikt om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat.
 • Standaard met continue voeding én sigarettenvoeding geleverd.
 • 256gb SD opslagcapaciteit.
 • De camera heeft geen LCD scherm.