Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mio MiVue 786 Wifi GPS

2 4.8
 • 1080p

 • 2.7 inch Touchscreen scherm

 • GPS ingebouwd

 • 140˚ lens

Van: € 169,00

Nu slechts: € 149,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Van: € 169,00

Nu slechts: € 149,00

Bundel korting

 • MiVue 786 + 128gb

  X1
  Mio MiVue 786 Wifi GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC

  2% korting.

 • MiVue 786 + 128gb + Smartbox voeding

  X1
  Mio MiVue 786 Wifi GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Mio MiVue Smartbox

  3% korting.

 • MiVue 786 + 128gb + Smartbox voeding + A30 achtercamera

  X1
  Mio MiVue 786 Wifi GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Mio MiVue Smartbox
  +
  X1
  Mio MiVue A30 achtercamera

  4% korting.

Gegevens

De Mio MiVue 786 Wifi GPS is een dashcam uit de nieuwere reeks van Mio. Met 2.7 inch Touchscreen scherm is hij erg gebruiksvriendelijk. Hij filmt met 1080p in 30fps en heeft een kijkhoek van 140˚. Door de SONY IMX 323 beeldsensor is de beeldkwaliteit ook bij weinig licht erg goed. Ook is de MiVue 786 uitgerust met een ADAS systeem dat de bestuurder kan waarschuwen bij gevaarlijke situaties. Hij is eventueel uit te breiden met de MiVue A20 rearcam.

Wifi mogelijkheiden

Deze MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met ingebouwde Wifi en kan daarom worden verbonden met een Apple of Android telefoon of tablet. Beelden kunnen hiermee draadloos worden bekeken, gedownload en gedeeld.

2.7 inch LCD Touchscreen scherm

Door het grote 2.7 inch Touchscreen beeldscherm op de MiVue 786 Wifi GPS kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

Optionele achtercamera

De MiVue 786 Wifi GPS kan worden uitgebreid met de MiVue A30 achtercamera zodat ook achter de auto kan worden opgenomen. De MiVue A30 is beschikbaar als optioneel accessoire (zie o.a. kortingsbundels) en filmt met 1080p in 30fps door de hoogwaardige SONY sensor. De A30 wordt eenvoudig met een meegeleverde Y-kabel aangesloten op de MiVue 786 en de camera's nemen tegelijk alles op en slaan de beelden op de SD kaart op. 

Ingebouwde GPS

De Mio MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager (link) de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS

De Mio MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit twee aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.
- FA: Fatigue Alert die het opmerkt wanneer de bestuurder beter een pauze kan houden (doordat al lang aan één stuk wordt gereden). 

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwegen de grote verschillen in de infrastructuur. 

1080p 30fps opnames

De Mio MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met de hoogwaardige SONY IMX323 beeldsensor waardoor hij met zeer goede 1080p resolutie filmt met 30fps (frames per second). Het beeld is hierdoor ook erg vloeiend en in combinatie met de F1.8 diafragma (de opening voor het licht) zijn bovendien de opnames ook bij weinig licht nog van goede kwaliteit.

Parkeerstand

De Mio MiVue 786 Wifi Touch GPS is uitgerust met een handige automatische parkeerstand om de auto te beveiligen. Indien de parkeerstand wordt ingeschakeld wordt deze automatisch geactiveerd wanneer de stroom wordt onderbroken (en gaat voor korte duur op de interne accu verder) of wanneer de auto 5 minuten stilstaat. Hij kan ook handmatig worden ingeschakeld door éénmaal op de P te drukken wanneer een gewone opname nog bezig is.

Let erop dat voor het gebruik van de parkeerstand een MiVue Smartbox nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact én om de accu van de auto te beschermen tegen leeglopen (zie bundel kortingen hieronder of lijst met optionele accessoires). 

G-sensor

De Mio MiVue 786 Wifi GPS heeft een ingebouwde G-sensor. Dit is een sensor die trillingen waarneemt en het daardoor merkt wanneer een aanrijding plaatsvindt. in dat geval wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen op de SD kaart zodat deze niet meer kan worden gewist.

128gb MicroSD ondersteuning

De Mio MiVue 786 Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 40 uur FullHD opnames.

140 graden kijkhoek

De Mio MiVue 786 Wifi GPS heeft een kijkhoek van 140˚. Een groot gedeelte rondom de camera is hierdoor zichtbaar zonder dat het beeld teveel wordt vervormd aan de zijkanten.

Flitspaal waarschuwingen

De MiVue 786 Wifi GPS is uitgerust met het Mio systeem dat waarschuwt voor flitspalen. De camera heeft een database met daarin de laatst bekende flitspalen, door de GPS wordt de bestuurde gewaarschuwd indien een flitspaal wordt genaderd.

De database wordt maandelijks geüpdatet door Mio en kan gratis worden gebruikt gedurende de levensduur van het apparaat.

Auto start- en stop

De MiVue 786 Wifi GPS begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en gaat vanzelf uit wanneer het contact wordt uitgezet. Voorwaarde hiervoor is dat de sigarettenvoeding is aangesloten.

Extra informatie

Naam Mio MiVue 786 Wifi GPS
ean 4713264280083
mpn Mio MiVue 786 Wifi GPS
Aantal camera's 1CH
Max SD grootte 128gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb
Videoresolutie 1080p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie 8MP
Chip N.B.
Sensor SONY IMX323
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact), Automatisch (visueel), Handmatig
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 140˚
LCD scherm 2.7 inch Touchscreen
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Ja
Aansluitingen Mini USB
Bevestiging Zuignap
SD type Micro SD
Batterij Li-ion
Afmetingen 8.7*5.2*3.1 cm
Gewicht Nee
Merk Mio
 1. Goed product review by M packet on 20-12-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze dashcam is snel geïnstalleerd, en geeft glas heldere beelden. bij het aanzetten van het apparaat neemt hij automatisch direct op, hij stopt vanzelf met filmen als je naar je filmpjes zelf gaat. De filmpjes kun je ook doorsturen naar je gsm wat heel erg handig is, hij weergeeft ook je snelheid en geeft ook aan wanneer je te snel rijd, dit product is zeker een aanrader. (pas op dit product heeft wel een micro sd kaart nodig!)

 2. Mivue 786 WiFi/GPS is gewoon een prima Dashcam review by GusHer on 26-06-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze mvue 786 Wifimet GPS is een van de betere dashcams in mijn ogen, filmt vlekkenloos op 1080i en dat met 30 beeldjes per seconde, wat ruimschoots voldoende is.
  Ook in donkere momente [bijvoorbeeld tunnels of 's nachts] is het beeld gewoon goed te noemen. Wat mij het meeste bevalt is de trillingsvrije opnames. Ik heb deze dashcam eigenlijk aangeschaft om mee te nemen op vakantie, zodat ik onze aankomende roadtrip kan vastleggen, het mooie hierbij is natuurlijk dat je via de gratis MiVue Manafer software 9gratis tre downloaden0 precies kan zien waar je gereden hebt. Voor mij helemaal top.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld
Mio MiVue 786 Wifi GPS
Houder met zuignap
Sigarettenvoeding (4 meter)
Handleiding

 • Met Wifi om beelden draadloos te bekijken en downloaden.
 • Flitspaal meldingen.
 • 2.7 inch LCD Touchscreen scherm voor handige bediening.
 • Ingebouwde GPS module.
 • Ingebouwde G-sensor die de trillingen registreert.
 • Met ADAS systeem om de bestuurder te beschermen.
 • Parkeermodus om de auto te beveiligen.
 • De achtercamera is standaard niet meegeleverd.