Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

LUKAS V790 1CH Wifi GPS 16gb

Schrijf de eerste review van dit product

 • 1080p + 720p

 • GPS ingebouwd

 • 135 + 120 graden lens

€ 169,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • V790 1CH + 128gb

  X1
  LUKAS V790 1CH Wifi GPS 16gb
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC

  € 198,90 € 194,92

  2% korting.

  -€ 3,98 met deze bundel.

 • V790 1CH + 128gb + Extra houder

  X1
  LUKAS V790 1CH Wifi GPS 16gb
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Qvia T790/AR790 houder set

  € 218,40 € 211,85

  3% korting.

  -€ 6,55 met deze bundel.

Gegevens

De nieuwe Lukas V790 1CH GPS is een nieuw instapmodel van Lukas met vrijwel alle opties die nodig zijn voor de dagelijkse bestuurder. Hij filmt met 1080p in haarscherpe kwaliteit door de SONY IMX322 beeldsensor. Daarnaast heeft de Lukas V790 1CH GPS ingebouwde Wifi, GPS en een G-sensor. 

Wifi

De Lukas V790 1CH GPS is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de V790 1CH GPS dashcam. De speciaal ontworpen Lukas app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

ADAS

Het ADAS systeem op deze Lukas V790 1CH GPS is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

4 opnamestanden

De V790 1CH GPS kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

SONY IMX322 sensor

Deze uitzonderlijke Lukas V790 GPS dashcam is uitgerust met de beste SONY IMX 322 sensor. Hierdoor zijn de beelden en kleuren van de video’s zeer gedetailleerd. Ook in het donker zijn de video’s door de krachtige sensor bovengemiddeld.

128gb opslagcapaciteit

De Lukas ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, dat is goed voor zo’n 30 uur aan FullHD video’s.

De V790 1CH GPS wordt standaard geleverd met een 16gb SD van Lukas. Deze Lukas SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in Lukas camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de V790 1CH GPS worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze Lukas V790 1CH GPS dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme Lukas V790 1CH GPS dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de V790 1CH GPS zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Ingbouwde security LED

De Lukas V790 1CH GPS heeft een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED kan in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de Lukas V790 1CH GPS bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -40˚C en 80˚C.

3 taalopties

De V790 kan in het Engels, Koreaans of Japans worden ingesteld, standaard is de taal Engels.

Extra informatie

Naam LUKAS V790 1CH Wifi GPS 16gb
ean 8809359725716
Aantal camera's 1CH
Max SD grootte 128gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb
Videoresolutie 1080p + 720p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie N.B.
Chip Allwinner V3
Sensor SONY IMX322 2.1MP
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 135 + 120 graden
LCD scherm Nee
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Ja
Aansluitingen DC
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen 11,0*6,2*3.8 cm
Gewicht 82.0000
Merk LUKAS
 1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


Lukas V790 1CH GPS front
Raamhouder
Continue voeding (4 meter)
Sigarettenvoeding (4 meter)
16GB Qvia Micro SD kaart
Handleiding Engels

 • De beste 1080p kwaliteit door de Sony IMX322 sensor.
 • Hij heeft een Wifi functie om beelden draadloos te delen.
 • Door zijn strakke vormgeving valt hij nauwelijks op.
 • Ingebouwde GPS én G-sensor.
 • Door de parkeermodus kan hij ook worden gebruikt om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat.
 • Standaard met continue voeding én sigarettenvoeding geleverd.
 • 128gb SD opslagcapaciteit.
 • De camera heeft geen LCD scherm.