Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koonlung C81

14 4.6
 • 1296p

 • 2.4 inch scherm

 • GPS ingebouwd

 • 160˚ lens

Van: € 149,00

Nu slechts: € 129,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.

Bundel korting

 • C81 + 128gb

  X1
  Koonlung C81
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC

  € 166,90 € 161,89

  3% korting.

  -€ 5,01 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • C81 + 128gb + Continue voeding

  X1
  Koonlung C81
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding MiniUSB

  € 184,40 € 177,02

  4% korting.

  -€ 7,38 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • C81 + 128gb + Continue voeding + HDMI set

  X1
  Koonlung C81
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding MiniUSB
  +
  X1
  Mini HDMI kabel

  € 196,90 € 187,06

  5% korting.

  -€ 9,85 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • C81 + 128gb + Continue voeding + HDMI set + Splitter

  X1
  Koonlung C81
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding MiniUSB
  +
  X1
  Mini HDMI kabel
  +
  X1
  12v voeding splitter

  € 206,40 € 194,02

  6% korting.

  -€ 12,38 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

Deze Koonlung C81 is één van de meest populaire Koonlung dashcam modellen. Deze C81 filmt met fantastische 1296p resolutie door de Ambarella A7LA50 chip. Daarnaast heeft de Koonlung C81 ingebouwde GPS en G-sensor, een groot 2.4" LCD scherm en hoge capaciteit 700mAh batterij. Bovendien ondersteunt de Koonlung C81 MicroSD kaarten tot maar liefst 128gb. Dit maakt de Koonlung C81 tot één van de beste 1CH dashcams in deze prijscategorie.

1296p resolutie

Met een 2304 x 1296p resolutie + 30 frames per seconde opname is de Koonlung C81 in staat om gedetailleerde beelden vast te leggen waarop alle kentekens zichtbaar zijn. Door de grote sensor zijn de beelden van de Koonlung C81 ook in het donker van uitstekende kwaliteit. De resolutie van de Koonlung C81 kan ook lager, bijvoorbeeld op 1080p of 720p, worden ingesteld om meer data op de kaart op te kunnen slaan.

Perkeerfunctie

De Koonlung C81 heeft een parkeerfunctie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. De C81 begint in de parkeerstand automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Op die manier kunnen vandalen of criminelen in beeld worden gebracht. Let erop dat voor de parkeerfunctie een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

2.4" LCD scherm

Op het grote en heldere 2.4 inch LCD scherm van deze Koonlung C81 kunnen de beelden live worden bekeken. Ook is het hierdoor eenvoudig om de instellingen in het menu te wijzigen of gemaakt beelden terug te kijken. 

700mAh accu

Door de ingebouwde grote accu van 700mAh is de Koonlung C81 in staat om tot zo'n anderhalf uur beelden op te nemen zonder stroom.

128gb MicroSD ondersteuning

De Koonlung C81 ondersteunt MicroSD kaarten van maximaal 128gb. Dit is genoeg om tot zo’n 30 uur FullHD video’s op te slaan.

14MP foto's maken

Foto's maken met deze C81 is een fluitje van een cent. Door de ingebouwde accu kunnen foto's kunnen worden gemaakt van schade of een verkeerssituatie. Met een 14MP resolutie zijn de foto's bovendien erg scherp en zijn alle details zichtbaar.

160˚ kijkhoek

De Koonlung C81 lens beschikt over een 160˚ kijkhoek zodat ook een groot gedeelte om de auto wordt opgenomen zonder het beeld teveel te vestoren.

HDMI uitgang

Door de ingebouwde HDMI uitgang op de Koonlung C81 kunnen beelden direct worden bekeken op een ander media apparaat met een HDMI ingang, bijvoorbeeld een PC monitor of TV.

Auto Power-On en Off

De Koonlung C81 dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt na een in te stellen tijd van 1 of 5 minuten nadat de auto wordt uitgezet. Hierdoor hoeft niet meer naar de dashcam te worden omgekeken en worden geen belangrijke opnames gemist.

Locatie en snelheid via GPS

De Koonlung C81 heeft een ingebouwde GPS antenne en registreert daarom gegevens als tijd, snelheid en locaties. De gegevens kunnen nauwkeurig worden uitlezen via de gratis te downloaden Datakam player.

Cycle recording

De cycle recording (of loop recording) op deze Koonlung zorgt voor een naadloze overgang van opgenomen beelden. De cycle recording zorgt er tevens voor dat altijd met de dashcam kan worden gefilmd, óók bij een volle SD kaart. De oudste fragmenten worden in dat geval automatisch verwijderd en overschreven voor nieuwe fragmenten.

Handige zuignap bevestiging

Door de meegeleverde handige zuignap bevestiging kan de Koonlung C81 eenvoudig in- en uit de auto worden gehaald. Hierdoor kan diefstal eenvoudig worden voorkomen en is het bovendien mogelijk de camera in meerdere auto's te gebruiken.

G-sensor shockmeter

De ingebouwde G-sensor in de Koonlung C81 meet de impacts op het voertuig. Zodra er een dusdanige hoeveelheid impact wordt gemeten zal de camera automatisch de incident opname inschakelen. Dit betekent dat de beelden veilig worden opgeslagen zonder dat deze overschreven kunnen worden door standaard opnames.

LDWS en FCWS

De Koonlung C81 is uitgerust met LDWS (Lane departure warning sytem). Hierdoor merkt de camera wanneer je ongewenst van rijbaan wisselt en waarschuwt je in dit geval. Door de FCWS waarschuwt de camera je wanneer je op een voorligger dreigt te botsen. Beide systemen waarschuwen de bestuurder met een geluidssignaal. De systemen zijn desgewenst ook uit te schakelen. 

Opmerking: Het ADAS systeem is in beginsel niet ontworpen voor Europese wegen, de werking van het systeem kan daarom op verschillende plekken wisselende resultaten laten zien. We kunnen hierdoor geen garanties geven voor de werking van het ADAS systeem.

Extra informatie

Naam Koonlung C81
ean 6920668900167
mpn Nee
Aantal camera's 1CH
Max SD grootte 128gb
Videoresolutie 1296p
Opnamestanden SHD 2304*1296p / 30fps, FHD 1920*1080p / 30fps, FHD 1920*1080p / 15fps
Foto resolutie 12MP
Chip Ambarella A7LA50
Sensor OV4689 4.0MP
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Loop recording Ja
Wideview lens 160˚
LCD scherm 2.4 inch
Speaker Ja
Microfoon Ja
Waterproof Nee
Wifi Nee
Aansluitingen Mini USB, Mini HDMI
Bevestiging Zuignap
SD type Micro SD
Batterij 700mAh
Afmetingen 6.3x3.4x6.7 cm
Gewicht 60.0000
Merk Koonlung
 1. deugdelijk apparaat met voldoende features voor een goede prijs review by evo on 27-02-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik was primair op zoek naar een dashcam om opnamen te maken tijdens de komende zomervakantie in america. Ik heb hem inmiddels een week in mijn eigen auto zitten en de gemaakte opnamen zijn scherp en heldere kwaliteit. Details zijn goed zichtbaar. Ik moet hierbij vermelden dat dit mijn eerste dashcam is en ik dus niet kan vergelijken met andere cams. Oh ja, en ook erg leuk om je eigen ritten versneld terug te zien.
  De C81 zelf is compact en voelt erg degelijk aan. Hij is makkelijk te monteren middels een zuignap. De dashcam schuif-klik je vast op de zuignap waarna hij eenvoudig is te richten en met een plastic ring te fixeren is. In tegelstelling tot de C81 zelf voelt de constructie niet super-degelijk, maar als het zit, dan zit het prima en stabiel. Daarna is het wat vogelen om de kabel langs het raam naar de cigaretten-contact te leiden. Hier zitten een aantal plakclipjes voor bijgeleverd.
  De C81 is in staat om beter-dan-hd te filmen, alhoewel ik zelf niet hoger dan HD (1920x1080x30fps) ga. Dat laatste is voornamelijk vanwege het hoge aantal mb's per minuut. Met een 128GB sd kaartje (maximum dat erin past) is de C81 in staat om 26 uur op te nemen.
  Een feature welke ik persoonlijk miste bij deze dashcam, maar dat is voornamelijk omdat ik langere perioden op 1 sd kaart wilde opnemen was timelapse, waarmee je effectief de framerate kunt reduceren naar b.v 12fps or 4fps en daarmee het aantal benodigde GB's drastisch verminderd. In het algemeen zal dit gemis geen probleem te zijn.
  Het apparaat heeft loop-recording en dat werkt prima. Om te zorgen dat bepaalde stukken film niet worden overschreven kan met 1 druk op de knop het huidige fragment worden beveiligd. Daarnaast kun je tijdens het rijden eveneens met 1 druk op de knop de microfoon aan/uit zetten en opnamen starten/stoppen. Normaal gesproken stel je alles eenmalig in en gaat de C81 vanzelf opnemen als het contact aangaat en stopt deze als het contact uit gaat.
  Het lcd scherm op de C81 is in staat om opnamen te bekijken en eventueel te verwijderen. Dit werkt echter niet heel erg comfortabel. Ik heb voor deze mogelijkheid zelf de wifi-optie welke door een aantal dashcams worden aangeboden overwogen, maar als ik de apps bekijk welke hiervoor geleverd worden, dan lijkt dat meer op het uitwisselen van de ene ellende voor de andere. Als je de wifi wilt gebruiken om videos te copieeren besefte ik me tevens dat je ook een opslag medium paraat moet hebben waar de GB's op past. Vooral als je onderweg bent is het niet triviaal om ergens 128gb naar toe te kopieren.
  Ik heb zelf uiteindelijk een klein stukje plakband op de sd-kaart geplakt welke uit de C81 steekt. Hierdoor is de sd kaart eenvoudig tijdelijk te verwijderen om de opnamen op een laptop/pc te bekijken. De C81 schrijft hiervoor op de sd kaart (naast de opnames) een compacte windows applicatie waarmee je eenvoudig opnames (versneld) kunt terug kijken inclusief de actuele positie op een landkaart ernaast, actuele snelheid etc. waarbij de applicatie zelf losse fragmenten van 1 rit aan elkaar plakt. De files zijn ook met enig ander media player te bekijken, maar dan vanzelfspreken zonder extra informatie. De C81 kan optioneel GPS-posities, datum/tijd en snelheid in de video 'branden' waardoor deze informatie ook zonder de speciale player beschikbaar blijft. De opnames zijn H264/AAC ge-encodeerd.
  Kortom, deugdelijk apparaat met uitstekende prijs-prestatie.

 2. Prima ding, jammer van de storing. review by Jos on 21-02-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  In eerste instantie zeer tevreden over dit apparaat. Echter, na een paar dagen plotseling veel ruis en vervolgens uitval. Kan gebeuren, is tenslotte een printplaatje met een miljoen schakelingen. Allcam benaderd en ik moest het ding terugsturen. Na een paar dagen een mailtje dat ze een nieuwe sturen. Prima service van Allcam.

 3. Handig en eenvoudig te bedienen review by HJK on 29-08-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Helaas geen WiFi, handig in gebruik en montage. Snelle levering. Beeldkwaliteit super

 4. Goede camera, helaas niet voor mij review by Pascal on 22-05-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De camera is eenvoudig te bedienen en heeft een fantastisch beeld, zowel overdag als s'avonds. Met de bijgeleverde voedingskabel werkt de auto start/stop functie perfect. Ik wilde echter de voedingskabel wegwerken, en de aansteker aansluiting vrij houden, en koos voor een continu voeding, ook door allcam geleverd. Dan werkt de auto start/stop functie helaas niet. Allcam heeft er alles aan gedaan om het goed te krijgen, maar helaas is dat niet gelukt. Netjes m'n geld terug gekregen, en bij problemen wordt direct gereageerd. Al met al goede camera, fijne webwinkel met goede service.

 5. Zeer tevreden review by Pieter on 10-05-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Mooie beelden,jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is.Is wel belangrijk.

 6. Na zoeken en vergelijken de beste review by Koonlung c81 on 07-05-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Voor ons is deze dashcam de beste. Klein makkelijk te bevestigen helder van beeld overdag en wanneer het donker is. Na bestelling volgende dag (zaterdag) in huis. Goed advies en informtie per telefoon. TOP

 7. Zonder wifi maar goede cam review by P on 27-01-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Prima beelden en handig te bedienen, jammer dat er geen Wifi op zit.

 8. Beste dashcam? review by Hamersma on 08-11-16
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik denk dat dit wel één van de beste 1CH dashcams op dit moment is (in deze prijscategorie althans). De kwaliteit is gewoon een stuk beter dan andere camera's die ik heb gehad van deze prijs en zelfs van €200,-. Jammer dat er geen Wifi op zit, daarvoor is de geloof ik nieuwere A78GW weer geschikter.

 9. prima review by Hongersma on 25-10-16
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Goede kwaliteit dashcam. De paar tientjes meer wat mij betreft zeker waard! Ook snel verzonden en goede aftersales van Allcam, chapeau!

 10. Handig ding review by Schoentje on 07-09-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Handige camear goede kwaliteit voor redelijke prijs en heeft alles wat ik nodig heb parkeerstand GPS schermpje enzo. Kon bij Allcam terecht voor vragen, werden per mail binnen het uur beandtwoord bedankt!

 11. Zeer tevreden review by Richard on 17-08-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze C81 nu zo'n 3 weken in gebruik en ben er erg blij mee. Doet precies wat hij moet doen, installeren is makkelijk en top beelden. Zuignap bevestiging is niet helemaal mijn ding, heb liever met sticker, maar hij blijft wel prima hangen.

 12. Prima kwaliteit review by Ronny on 27-05-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Zeer goede kwaliteit camera die precies doet wat hij moet doen. Ook snelle levering en prima service van Allcam die vragen goed hebben beantwoord.

 13. Beter dan verwacht review by Sammy Hartveld on 11-05-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Had op een andere site eerder een dashcam gekocht (gs8000) voor dezelfde prijs maar die was na 2 maanden stuk. Deze camera voelt erg degelijk aan en filmt met betere kwaliteit dan de vorige. Even afwachten of hij het blijft doen maar vertrouwen is beter nu!

 14. Veel waar voor je geld review by Petersen on 10-05-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Topcamera met uitstekend beeld en overzichtelijk menu/handige bediening. Ben zelf meer van de plakstripbevestiging maar de zuignap doet hier ook goed zijn werk. Service van Allcam ook erg attent.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

3 artikel(en)

per pagina
Vraag: Beste, Als ik de beelden terug kijk loopt het beeld soms niet goed door. Komt dit door het kaartje wat er in zit? Er zit een kaartje 64 gb klasse 10 in. Ik hoor graag van jullie.

Datum: 18-05-17 Door: Robert-Jan

Antwoord: Beste Robert-Jan, je kunt even proberen de SD kaart te formatteren, dit kun je doen in het menu van de camera.
Vraag: Beste Allcam, Deze camera opgehangen en getest. Ik wilde graag de beelden terug zien. SD kaart eruit gehaald en in de computer gedaan. Ik zie alleen maar een horizontale streep en als geluid ''opname gestart''. Dat komt ook omdat de microfoon uit staat. Maar ik heb geen beeld. Heb je een speciaal programma nodig hiervoor? Beeld kan ik wel terug zien op de camera maar dan moet je bril op zetten. Alvast bedankt voor de reactie.

Datum: 17-05-17 Door: Prins

Antwoord: Beste heer Prins, als u de beelden niet op de computer maar wel op de camera kunt bekijken komt dit waarschijnlijk door uw computer. U kunt even proberen een video codec te installeren, deze kunt u hier downloaden; https://k-lite-codec-pack.nl.softonic.com/.
Vraag: 1. Is de accu zelf te vervangen en wat kost een nieuwe accu? 2. Kun je met de camera filmen terwijl je bijvoorbeeld loopt/wandelt (dus als een soort actioncam) 3. Normaal staat de camera naar voren, in de rijrichting, opgesteld. Neemt hij ook goed op wanneer je hem (iets) naar links of rechts draait of zijn de beelden dan wazig?

Datum: 29-01-17 Door: S.Barsingerhorn

Antwoord: Beste, de accu van de C81 is ingebouwd en niet vervangbaar. Deze dashcam is één van de weinige met een ingebouwde accu. Je kunt er daardoor een tijdje (ongeveer 2 uur) mee filmen zonder dat hij op de stroom is aangesloten. Met de meeste andere dashcams kan dat niet omdat die vaak werken met een ander type batterij. Het draaien van de camera heeft in principe geen invloed op de beeldkwaliteit, tenzij je in de auto wat vervorming hebt van een gevormde ruit.


Koonlung C81
Houder met zuignap
Auto lader met 4 meter kabel
USB kabel
Kabelclips (8x)
Handleiding (Engels)>

 • Superscherpe 1296p resolutie.
 • Ingebouwde GPS en G-sensor.
 • Grote 700mAh batterij met lange levensduur.
 • Scherp 2.4" LCD scherm.
 • Grote kijkhoek van 160˚.
 • Hij heeft een parkeermodus om de auto te beveiligen.
 • 128gb MicroSD kaart ondersteuning.
 • Hij heeft geen Wifi om beelden draadloos te delen.