Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

iRoad T8 16gb

2 4.5
 • 720p + VGA

 • 3.5 inch touchscreen scherm

 • 131˚ lens

Van: € 279,00

Nu slechts: € 229,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.

Bundel korting

 • iRoad T8 + 64gb

  X1
  iRoad T8 16gb
  +
  X1
  Lexar 64GB High-Performance 633x MicroSDXC UHS-I

  € 268,00 € 260,50

  € 7,50 korting.

  -€ 7,50 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

 • iRoad T8 + 64gb + GPS

  X1
  iRoad T8 16gb
  +
  X1
  Lexar 64GB High-Performance 633x MicroSDXC UHS-I
  +
  X1
  iRoad GPS module

  € 302,90 € 290,40

  € 12,50 korting.

  -€ 12,50 met deze bundel.

  Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

De nieuwe iRoad T8 dashcam is een zeer goede 2CH (Dual channel) dashcam met handig en groot 3.5 inch touchscreen LCD scherm. De iRoad T8 is uitgerust met Wifi om beelden direct te bekijken en te delen via je smartphone of tablet. Door de ingebouwde parkeermodus is de iRoad T8 ook zeer geschikt om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. 

Draadloze toegang met Wifi

De iRoad T8 heeft ingebouwde Wifi. Hierdoor kunnen gemaakte beelden direct worden bekeken via de smartphone of tablet en worden gedeeld via Social media. De meegeleverde iRoad App biedt een gebruiksvriendelijke omgeving om de beelden eenvoudig te bekijken en de beheren. Tevens kan via de App live worden meegekeken met de iRoad T8.

Naast het bekijken van de beelden is het tevens mogelijk om via de Wifi de instellingen van de iRoad T8 te wijzigen. Daarnaast kunnen firmware updates in een handomdraai worden geïnstalleerd.

HD 720p + 480p resolutie

De iRoad T8 heeft twee erg goede camera's en een zeer snelle Dual core chip die de beelden supersnel verwerkt. Hierdoor is het beeld zeer vloeiend en realistisch en zijn bovendien alle details zoals kentekens en personen goed herkenbaar. De voorste camera filmt met HD 720p, de achterste met 480p. De voor- en achtercamera worden verbonden met een meegeleverde Mini naar Micro USB kabel van 4 meter.

131˚ groothoeklens neemt de hele omgeving op

Door de 131˚ groothoeklens op de iRoad T8 wordt de hele omgeving rond de auto opgenomen. Zowel de voor- als achtercamera hebben deze lens. De groothoeklens is niet alleen handig tijdens de normale opnames, maar ook wanneer de iRoad T8 wordt gebruikt in de parkeermodus. Doordat een zeer groot gebied rond de auto wordt vastgelegd en is de kans dat de dashcam een detail mist erg klein.

Transparante bevestiging

Door de handige transparante houder van de iRoad T8 valt de dashcam nog minder op in de auto. De houder wordt bevestigd met de meegeleverde plakstrips voor een stevige montage aan de ruit. De dashcam is vervolgens eenvoudig aan de houder te bevestigen en kan ook in een handomdraai worden verwijderd.

Drie opnamestanden

De iRoad T8 heeft drie verschillende opnamestanden om in elke situatie incidenten op te kunnen nemen.

Normale opname

De iRoad T8 begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Bij de normale opnames tijdens het rijden worden alle bestanden opgeslagen op de MicroSD kaart en worden de oudste beelden verwijderd als de kaart vol is. Op deze manier gaat hij altijd door met filmen, ongeacht de situatie.

Incident opname

De iRoad T8 heeft een ingebouwde G-sensor die heftige trillingen kan waarnemen. Wanneer heftige trillingen worden waargenomen, bijvoorbeeld tijdens een ongeval, slaat de iRoad T8 de huidige beelden automatisch beveiligd op. Op deze manier kunnen de beelden niet worden verwijderd en bent u ervan verzekerd dat de meest waardevolle beelden altijd beschikbaar blijven. De G-sensor werkt ook in de parkeermodus wanneer de auto bijvoorbeeld wordt geraakt door een andere auto tijdens het parkeren.

Parkeermodus

Wanneer de iRoad T8 wordt gebruikt in de parkeermodus zal deze automatisch beginnen met filmen wanneer bewegingen of trillingen worden waargenomen. Door de meegeleverde continue voeding bij de iRoad T8 kan de dashcam worden aangesloten op de accu om op deze manier te kunnen filmen in parkeermodus. Wanneer opnames zijn gemaakt tijdens de parkeermodus zal de iRoad T8 een waarschuwing geven wanneer u de normale opname start; “An event occurred during parking”. Op die manier weet u dat er waardevolle beelden op de camera zijn opgeslagen.

Low voltage cut-off systeem

Via de meegeleverde continue voeding kan het Low voltage cut-off systeem worden gebruikt. Dit systeem merkt wanneer de accu van de auto dreigt leeg te raken tijdens het filmen (in parkeermodus). De iRoad T8 zal in dat geval vanzelf stoppen met filmen om de accu te beschermen.

Tevens is het met de iRoad T8 mogelijk om via een timer te bepalen wanneer deze moet stoppen met filmen. Dit kan handig zijn wanneer de auto voor langere tijd geparkeerd staat en enkel de eerste uren van belang zijn, bijvoorbeeld bij het Valet parking op het vliegveld.

64gb MicroSD ondersteuning

De iRoad T8 wordt standaard geleverd met een 16gb MicroSD kaart maar ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb. Met 64gb kan tot ongeveer 20 uur in HD 720p 30fps worden gefilmd. De werkelijke duur is afhankelijk van de omgeving en kan positief worden beïnvloed door de resolutie en kwaliteit van de opnames aan te passen. Omdat de iRoad T8 zeer hoogwaardige beelden maakt moet de MicroSD kaart van voldoende snelheid zijn, minimaal klasse 10 en UHS-I.

Stembegeleiding en hoogwaardige geluidsopname

De iRoad T8 is uitgerust met stembegeleiding zodat hij precies kan vertellen wat er gebeurt. Telkens wanneer er iets verandert zal dit worden verteld, bijvoorbeeld wanneer hij met Wifi is verbonden of wanneer een opname wordt gestart.

De iRoad T8 is bovendien uitgerust met een hoogwaardige microfoon die al het geluid uit de omgeving opneemt. Dit kan erg waardevol zijn bij het vastleggen van een incident.

Indicatie LED

Door de ingebouwde indicatie LED op de iRoad T8 is goed te zien wanneer de camera aan het filmen is, zowel voor de bestuurder als omstanders. Het is een goede manier om te laten zien dat de auto wordt beveiligd met een hoogwaardige dashcam. Dit kan potentiële vandalen ervan weerhouden om de auto te beschadigen. De LED kan tevens eenvoudig worden uitgeschakeld via de iRoad App.

iRoad PC software

De iRoad T8 wordt geleverd met speciaal door iRoad ontwikkelde dashcam software. Met deze software kunnen onder andere de beelden via PIP (Picture in Picture) worden bekeken, kunnen beelden worden gezoomd en beelden worden geconverteerd. Daarnaast zijn er diverse systeemconfiguraties mogelijk die het gebruik van de iRoad T8 nóg persoonlijker een aangenamer maken.

Extra informatie

Naam iRoad T8 16gb
ean 2552267763313
mpn IROAD T8
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 64gb
Videoresolutie 720p + VGA
Opnamestanden HDR 1280*720p / 30fps
Foto resolutie N.B.
Chip Cortex A7 Dual core
Sensor SONY IMX249 2.3MP
Infrarood LEDs Nee
GPS Nee
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Loop recording Ja
Wideview lens 131˚
LCD scherm 3.5 inch touchscreen
Speaker Ja
Microfoon Ja
Waterproof N/B
Wifi Ja
Aansluitingen DC
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Supercap
Afmetingen Nee
Gewicht Nee
Merk iRoad
 1. Zeer tevreden review by Brecht T on 15-03-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Uitstekende cam voor een redelijke prijs. Montage en gebruik erg eenvoudig en kwaliteit zere goed, top!

 2. Absoluut geen spijt review by GF on 13-10-15
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Was moeilijk kiezen tussen een camera, uiteindelijk deze gekozen door goed specificaties, en met alle tevredenheid. De 720p camera is beter dan mijn vorige 1296p uit China dus zegt ook niks. Groot en helder scherm voor instellingen handig en werkt handig met de app. Tweede camera verbonden met meegeleverde lange kabel zonder problemen. Service van Allcam ook perfect, bedankt!

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


iRoad T8 + achtercamera
Connectiekabel achtercamera USB (4 meter)
16gb MicroSD + Adapter
Houder met sticker
Extra sticker
Sigaretten voedingskabel
Continue voedingskabel
Wifi dongle
Gebruiksaanwijzing (Engels)

 • Groot en helder 3.5 inch touchscreen scherm om beelden te bekijken.
 • Met Wifi om de beelden direct op telefoon of tablet te bekijken.
 • Hij heeft twee camera's en kan daarom ook achter de auto filmen.
 • 64gb SD ondersteuning, goed voor 20 uur opnames.
 • Ingebouwd Low voltage cut-off systeem om de accu van de auto te beschermen.
 • Hij heeft een parkeermodus om de auto te beveiligen.
 • Door de supercap batterij kan hij nog enkele minuten filmen zonder stroom.
 • De PC software is alleen geschikt voor Windows.
 • Hij filmt met 720p resolutie in plaats van het hogere 1080p of 1296p.