Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

AZDome achtercamera

2 3.8
 • scherm

€ 30,00

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht.

Gegevens

AZDome achtercamera om de AZDome GS63H en M02 uit breiden met achteruitrijd camera. Deze camera is dezelfde camera die standaard wordt geleverd bij de GS63H Dual. Deze camera past ook op andere dashcams met 2.5mm AV-in contact.

480p en IP68 waterdicht

Door de GS63H uit te breiden met deze tweede externe camera kan ook achter de auto worden opgenomen. De tweede VGA camera filmt met 480p en is IP68 waterdicht, hij kan hierdoor op de bumper maar ook op de achterruit worden gemonteerd. Indien aangesloten filmt de GS63H voorcamera met 1080p 60fps en de achtercamera met VGA (480p) 30fps. De achtercamera wordt aangesloten aan de voorste camera met een lange kabel van 6 meter (meegeleverd).

Het beeld van de achtercamera wordt in spiegelbeeld opgenomen zodat het gelijk is aan het beeld van de binnenspiegel. Indien gewenst kunnen de beelden later met elke gewenste video player worden omgedraaid.

High-brightness LED's

De achtercamera is bovendien uitgerust met 4 High-Brightness LED's. Wanneer de extra bekabeling van de achtercamera wordt aangesloten op het achteruitrijdlicht zullen de LED's gaan branden wanneer u de auto in zijn achterruit versnelling zet. De aansluiting kan uiteraard ook worden weggelaten.

 

Extra informatie

Naam AZDome achtercamera
mpn Nee
Gewicht Nee
Merk Allcam
ean 2112888679198
 1. Goede camera voor achterkant, lastige montage review by Michel on 08-09-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De camera voldoet goed. De beeldkwaliteit en de hoek die de camera dekt is voldoende voor een achtercamera.
  Echter, bij de montage is het lastig om de draad naar de voorkant van de auto te geleiden. De draad zit aan de ene kant vast aan de camera en aan de andere kant zit de stekker om aan de dashcam te koppelen. Dr daad door een heel klein gaatje halen (bijv. van de achterklep naar de auto) is nu niet mogelijk. Het zou makkelijker zijn als dat wel zou kunnen.

 2. Goed product review by Rita on 22-02-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  In combinatie met de dashcam voor gekocht. Mooie beeldkwaliteit. Installatie is heel simpel. Met de app kun je de beelden haarscherp terug kijken.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

5 artikel(en)

per pagina
Vraag: Goedendag, als de GS63H filmt en de achteruitcamera is aangesloten, worden de beelden van deze achteruitcamera tegelijk en continue opgenomen als de beelden van de GS63H. M.a.w. heb ik dan van mijn rit twee films, één die het beeld naar voren filmt en één die het beeld naar achteren filmt? Groet, Michel

Datum: 18-08-19 Door: Michel

Antwoord: Beste Michel, inderdaad worden de video's van beide camera's apart opgeslagen op de SD kaart en niet PiP (Picture in Picture). De beelden zoals ze op onze website te zien zijn zijn later geëdit.
Vraag: Goedendag, gaat deze camera ook opnemen bij parkeerstand. Ik bedoel als de voorste camera geactiveerd wordt in parkeer stand de achtercamera ook op gaat nemen Mvg. René Korpel

Datum: 02-06-19 Door: René Korpel

Antwoord: Beste René, inderdaad werkt de achterste camera ook in de parkeerstand.
Vraag: is het mogelijk de kabel te verlengen of een langere kabel te monteren. ik wil het systeem graag in een bestelbus (7 m) monteren en denk dat de standaard 6 m kabel te kort is groet cees

Datum: 15-01-19 Door: cees

Antwoord: Beste Cees, helaas hebben we voor dit model geen verlengkabels beschikbaar. Er zijn mensen die de kabel zelf verlengen maar wij kunnen geen 100% garantie bieden op de werking hiervan. Voor de Mini 0906 is eventueel wel een kabel van 10 meter beschikbaar die je apart kunt bijbestellen.
Vraag: Hallo, moet je de achteruitcamera op sigarettenplug aansluiten en hoe bevestig je de camera op het raam. groetjes Henk

Datum: 02-12-18 Door: H.Colstee

Antwoord: Beste Henk, de achteruitcamera is alleen geschikt voor de GS63H en sluit je aan met de meegeleverde kabel op de voorste dashcam bij het AV-in contact. Je hebt hier dus geen aparte voeding voor nodig.
Vraag: Goedemiddag, Waar moet de rode stekker worden aangesloten??? Groeten Thimo

Datum: 01-08-18 Door: Thimo Schutten

Antwoord: Beste Thimo, de rode kabel kun je optioneel aansluiten op de voeding van het achteruitrijd licht van je auto. Wanneer je de auto dan in zijn achteruit versnelling zet (en er dus stroom op de kabel komt) zal de achtercamera op de dashcam groot in beeld worden weergegeven en zullen de LED's op de achtercamera gaan branden.