Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

DDpai X2 Pro Dual 32gb

2 4.8
 • 1080p + 720p

 • GPS ingebouwd

 • 140 + 120 graden lens

€ 199,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • X2 Pro Dual + 128gb + Continue voeding

  X1
  DDpai X2 Pro Dual 32gb
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  DDpai X2 Pro continue voeding

  € 256,40 € 251,27

  2% korting.

  -€ 5,13 met deze bundel.

Gegevens

De fantastische DDpai X2 Pro Dual is het 2CH topmodel van DDpai. Deze FullHD X2 Pro is uitgerust met alle denkbare functies zoals Wifi, GPS en automatische parkeerstand. De camera filmt bovendien in haarscherpre FullHD 1080p aan de voorkant en HD Ready 720p aan de achterkant. De DDpai X2 Pro wordt standaard geleverd met Samsung 32gb EVO MicroSD kaart, goed voor zo'n 5 uur FullHD opnames.

1080p + 720p opnames

De DDpai X2 Pro Dual neemt zowel aan de voor- als achterkant van de auto haarscherpe beelden op. De camera is uitgerust met de scherpe Omnivison 4.0MP beeldsensor en krachtige Quad HD processor die er samen voor zorgen dat de beeldkwaliteit optimaal is in alle omstandigheden.

Digitale beeldstabilisatie

De digitale beeldstabilisatie in deze X2 Pro Dual zorgt ervoor dat hinderlijke trillingen uit het beeld worden gefilterd. De beelden zijn daardoor zeer vloeiend en scherp.

Ingebouwde GPS

De DDpai X2 Pro Dual heeft GPS ingebouwd, hierdoor worden de locaties van de plekken waar is gefilmd opgeslagen en wordt de actuele snelheid onderin beeld weergegeven. Met de speciale software van DDpai kunnen bovendien op de PC de gereden routes worden bekeken.

Bluetooth SOS knop

De DDpai X2 Pro Dual wordt geleverd met handige Bluetooth SOS knop. Met één druk op deze knop slaat de X2 Pro Dual een beveiligde opname van 10 seconden (5 seconden voor en 5 seconden na het drukken) en een scherpe foto beveilgd op. Deze opnames worden beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer van de SD kaart worden gewist door de loop opname. De SOS knop kan op elke gewenst plek in de auto worden geplaatst met de meegeleverde plakker.

DDpai Wifi

Deze DDpai X2 Pro Dual is uitgerust met Wifi en kan daarom met de DDpai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt omlive of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd.

Night vision 

Door het gebruik van de bovengenoemde 5.0MP beeldsensor in combinatie met de geavanceerde Hisilicon chip en F1.8  lens is de DDpai X2 Pro Dual in staat bovengemiddeld goede beelden in het donker te maken. Personen en kentekens worden door deze night vision functie herkenbaar in beeld gebracht. 

WDR

De DDpai X2 Pro Dual is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

140˚ + 120˚ wideview lens

Deze X2 Pro Dual heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voorkant en 120 graden aan de achterkant. De voorste camera heeft een 1.8 Aperture lens met 6 glaslagen die veel licht opvangt, ook in donkere omstandigheden. De achtercamera heeft een 2.2 Aperture lens met 4 glaslagen.

Auto start

De DDpai X2 Pro Dual dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Automatische Time Lapse parking mode

De DDpai X2 Pro Dual heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt, indien aangesloten met de DDpai X2 Pro continue voeding, automatisch ingeschakeld wanneer het contact van het voertuig worden uitgezet en andersom. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Let op: de (automatische) parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele 'DDpai X2 Pro continue voeding' om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Low Voltage cut-off protection

De DDpai Mini X2 Pro Dual heeft in combinatie met de DDpai X2 Pro continue voeding de optie om een voltage in te stellen waarbij de dashcam uitschakelt wanneer de accu van de auto onder dit voltage komt. Het voltage is in te stellen op 12.4V, 12.0V en 11.8V.

Inclusief Samsung 32gb MicroSD

De DDpai X2 Pro Dual wordt standaard geleverd met een Samsung EVO 32gb MicroSD kaart, goed voor zo'n 5 uur video's. De dashcam ondersteunt MicroSD kaaren tot maximaal 128gb waarop in totaal zo'n 20 uur FullHD video's kunnen worden opgeslagen.

Ingebouwde microfoon

De DDpai X2 Pro Dual heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Extra informatie

Naam DDpai X2 Pro Dual 32gb
ean 6934915200009
mpn DDpai X2 Pro Dual 32gb
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 128gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb
Videoresolutie 1080p + 720p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps, HDR 1280*720p / 30fps
Foto resolutie 14MP
Chip Hisilicon Hi3516D
Sensor OV4689 4.0MP
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS ingebouwd
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (visueel)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 140 + 120 graden
LCD scherm Nee
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Ja
Aansluitingen Micro USB
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen 9.2*4.1*3.4 cm
Gewicht 167.0000
Merk DDpai
 1. Zeer te vrede met de koop. review by 6k4v9cq Ger E. on 12-09-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Prima beeld, compleet en snel geleverd.
  Indien nodig zal ik weer zo bij Allcam iets kopen.

 2. Topper review by Mike on 26-03-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super scherpe beelden en handig te bedienen. Instalatie een fluitje van een cent en parkeerstand werkt ook heel handig automatisch. gTopservice van Allcam ook ontvangen.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


DDpai X2 Pro Dual voorcamera
DDpai X2 Pro Dual achtercamera
32gb Samsung EVO MicroSD kaart
Bluetooth SOS knop
Houder met sticker
Sigarettenvoeding (3.3 meter)
Verbindingskabel achtercamera (6 meter)
Kabeltrimmer
Extra sticker
Handleiding (Engels)
Software digitaal (Windows en Mac)

 • Zeer goede 1080p + 720p beeldkwaliteit.
 • 32gb Samsung MicroSD kaart meegeleverd.
 • GPS zit ingebouwd waardoor locatie en snelheid worden bijgehouden.
 • Met Bluetooth SOS knop om opnames beveiligd op te slaan.
 • Night vision voor goede opnames in het donker.
 • Met wifi om beelden draadloos te delen.
 • Handige bevestiging met voeding in de houder.
 • Ingebouwde G-sensor die de trillingen registreert.
 • Automatische Time lapse parkeerstand om de auto te beveiligen.
 • Hij heeft geen beeldscherm om de beelden op te bekijken.