Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

DDpai Mini 1 en Mini 2P continue voeding

Schrijf de eerste review van dit product

€ 19,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Gegevens

DDpai continue voeding geschikt voor de DDpai Mini 1 en Mini 2P. Deze continue voeding kan worden aangesloten op de zekeringskast van de auto om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. De DDpai dashcams kunnen daardoor worden gebruikt in de parkeerstand.

Meervoudige bescherming

Deze DDpai continue voeding is uitgerust met meervoudige ingebouwde bescherming om zowel de dashcam en auto te beschermen. Hij heeft een low-voltage cut off systeem waarmee de stroom wordt onderbroken wanneer de accu van de auto onder 11.8V komt. Ook heeft hij een bescherming die de dashcam beschermt bij pieken in de voeding.

Eenvoudige aansluiting

Het aansluiten van deze continue voeding is vrij eenvoudig en met enige technische kennis zelf te doen. Wij raden echter altijd aan om het aansluiten door of in bijzijn van een persoon met auto technische kennis te (laten) doen. De rode draad dient op een continue of geschakelde zekering te worden aangesloten. Bij een continue zekering blijft de dashcam altijd aan staan en gaat na 5 minuten inactiviteit automatisch in de parkeerstand. Bij aansluiting op een geschakelde zekering zal de dashcam uitgaan wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en andersom. De parkeerstand zal in dat geval niet werken.

Raadpleeg de handleiding van de auto voor meer informatie omtrent de juiste zekeringen in de betreffende auto.

Specificaties

Geschikt voor 12v en 24v
Low voltage cut off 11.8V
Output 4.7V 1.5A
Lengte 1m + 2.5m (3.5m totaal)
Plug: MicroUSB

Extra informatie

Naam DDpai Mini 1 en Mini 2P continue voeding
Gewicht Nee
Merk DDpai
ean 6934915200856
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

2 artikel(en)

per pagina
Vraag: Geachte heer, mevrouw, Ik ben sinds zaterdag 30.03.2019 in het bezit van een Ddpai mini, door u geleverd. Nou is mijn vraag kan ik deze continue voeding ook rechtstreeks op de accu aansluiten i.p.v. de zekeringkast. En, in uw omschrijving staat dat deze camera verwijderbaar is ???? Ik zie met belangstelling uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Wijnand

Datum: 01-04-19 Door: Wijnand Wijers

Antwoord: Beste Wijnand, de voeding kan inderdaad ook op de accu worden aangesloten. Let er wel op dat u dit op een degelijke manier doet. In de beschrijving stond inderdaad een fout, de camera kan namelijk niet uit de houder worden gehaald. We hebben de informatie inmiddels aangepast op de website.
Vraag: Is deze kabel ook te gebruiken voor de ddpai mini3? Alvast bedankt. met vriendelijke groet, Martin vd Berg

Datum: 03-03-19 Door: Martin vd Berg

Antwoord: Beste Martin, de DDpai Mini 3 heeft een aparte continue voeding: https://www.allcam.nl/ddpai-mini-3-continue-voeding