Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Continue voeding MiniUSB

27 4.5
€ 17,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Gegevens

Continue voeding met MiniUSB van aansluiting voor de dashcam om altijd te kunnen filmen, óók bij een uitgeschakelde motor. Doordat de kabel direct op de stroom van de accu wordt aangesloten hoeft geen gebruik meer te worden gemaakt van de sigarettenvoeding in de auto. Met deze continue voeding kan de dashcam worden gebruikt in parkeerstand (motion detection). De kabel heeft een ingebouwde module die ervoor zorgt dat de accu van de auto niet leeg raakt door het filmen met de dashcam. Hij merkt wanneer de accu onder een bepaald voltage komt en schakelt de dashcam op dat moment uit.

Gebruik bij voorkeur een Add-a-fuse zekeringhouder voor het aansluiten van deze voeding.

Controleer a.u.b. vóór aanschaf goed of u de kabel met de juiste stekker bestelt. Deze kabel is beschikbaar in MiniUSB en MicroUSB. De aansluiting van uw dashcam vindt u in de specificaties van de dashcam bij 'Aansluitingen'.

Lengte: 4 meter (1.5 meter van USB stekker naar omvormer, 2.5 meter van omvormer naar aansluiting voeding). Geschikt voor 12v en 24v accu's en alleen voor dashcams met een Mini USB aansluiting.

LET OP: De kabel dient te worden aangesloten in de zekeringskast van de auto, dit brengt altijd het risico van schade of brand met zich mee. De installatie van dit accessoire is op eigen risico, Allcam is niet aansprakelijk voor schade die door de installatie of het gebruik van dit accessoire aan de auto wordt toegebracht. Tevens behoeft het aanbeveling bij uw autodealer navraag te doen over het eventuele verval van garantie door of na aansluiting van deze voeding.

Stap 1: Bepaal waar de dashcam komt te hangen

Bepaal eerst waar de dashcam in de auto komt te hangen. Wij raden aan de camera altijd uit het zicht te plaatsen, op een plek waarbij deze geen verhinderingen voor het zicht vanuit de auto vormt. In dit geval hangen we de camera achter de binnenspiegel. Vanuit de plek waar de dashcam komt te hangen kan de kabel worden weggewerkt.

Stap 2: Localiseer de zekeringen in de auto.

Bekijk in de handleiding van de auto waar de zekeringen zich bevinden. Meestal zijn deze bij het voeteneind aan de bestuurderskant onderin het dashboard geplaatst en afgedekt met een afneembare deksel of klep. In ons geval zijn de zekeringen ook aan de bestuurderkant te vinden.

Stap 3: Werk de kabel weg

Begin met het wegwerken van de kabel, beginnend bij de dashcam. Op deze manier weet je straks hoeveel kabel er over is en kun je beginnen met het installeren van de stroomkabel.

Stap 4: Zoek een zekering die continu stroom levert (of juist niet)

Bepaal of je de dashcam automatisch wil laten starten wanneer je de auto start, óf dat je wil dat de camera continu blijft filmen. Wanneer je wil dat de camera begint met filmen wanneer de auto wordt gestart, dien je een zekering te gebruiken die alléén bij een ingeschakeld contact stroom levert. Wanneer je de dashcam ook wilt gebruiken bij een uitgeschakelde motor (in de parkeerstand) dien je een zekering te gebruiken die altijd stroom levert, ook bij een uitgeschakelde motor.

Gebruik een 'spanningzoeker' om te bepalen welke zekering stroom levert bij een in- of uitgeschakelde motor. In de handleiding van de auto staat dit meestal ook weergegeven. Normaal gesproken is bijvoorbeeld de zekering voor de remlichten of toeter continu voorzien van stroom en die van de (dashboard)verlichting niet.

Stap 5: Installeer de kabel bij de zekering

Om de kabel te installeren dien je de zekering die je wilt gebruiken uit de kast te halen met een kleine tang.

De rode stroomkabel van de continue voeding steek je nu in het gat van de zekering zodat deze is verbonden met het metaal van de stekker. De zekering stop je nu weer terug en druk je goed aan zodat de kabel goed vast zit en is verbonden met het circuit.

Stap 6: Localiseer een aardpunt

De zwarte kabel van de de kabel dient te worden bevestigd aan een aardpunt. Dit is een punt dat in verbinding staat met het chassis van de auto. Meestal is zo'n punt vlakbij de zekeringen te vinden, hij is vaak te herkennen aan een schroef of moer waar andere kabels naartoe lopen die aan het punt zijn bevestigd.

Stap 7: Controleer of het werkt

Kijk nog eens goed of de kabel op alle punten goed bevestigd is. Als dit het geval is, check dan of de dashcam werkt. Als dit óók het geval is kun je de eventueel verwijderde panelen weer monteren.

Extra informatie

Naam Continue voeding MiniUSB
Gewicht 0.1000
Merk Allcam
ean 2552267763153
 1. voeding review by luc on 21-06-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Doet waarvoor het bedoeld is
  Haakste micro usb stekker had mijn voorkeur.
  ZEKER bijbestellen juiste tussenstekker voeding zekeringkast , nu afwachten tot de wintermaanden
  om het effect op mijn batterij te ervaren

 2. prima oplossing korte termijn review by kip on 14-06-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Geweldig, simpel en werkend. Maar ik heb voor en achter een camera voor security in parking mode. De accu van de auto kan dit bij korte ritten een paar dagen dragen. Maar dan is een aaculader nodig om de capaciteit te handhaven en niet zo ver leeg te lopen. Ik heb me rotgezocht naar alternatieven voor een 2e accu , powerbank of alternatief. Allemaal niet ueel duurzaam, complex en lastig. Powerbanks zijn vanwege temperatuur (zomer, gelarkeerde auto) gevaarlijk en andere accu's zijn groot, zwaar, en vraagt om een duur oplaadaysteem/relais
  Wil je een permanent draaiend security systeem (juist ook in parking mode) dan zijn de testen met gsensor onbetrouwbaar (een kras is geen slag in je auto). Camera moet permanent draaien. Ik zoek namelijk de dader die op elk moment mijn auto bekrast. Powerbank geen optie en ik laadt die op als ik thuis ben. En als ik.huis Bben moeten die cameras juist draaien ;-) en niet mijn autoaccu leegzuipen. Beetje kip en ei verhaal. Een systeem.waarbij je wisselt elke dag (plug en play) zou mijn idee zijn. Dit neemt niet weg dat het geleverde product werkt! Heel goed zelfs...alleen heb ik te weinig (rij-)ijd om mijn accu bij te laden. Bij onvoldoende accuspanning gaan de 2cams uit. Gelukkig maar anders kan ik niet meer starten. Maar beeld heb ik dan ook niet meer.....

 3. Na aansluiting review by Accu leeg on 14-06-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Na aan sluiting loopt mijn accu toch leeg terwijl dat niet zou moeten

 4. Goede continue voedingskabel review by Bert on 22-04-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Makkelijk weg te werken voedingskabel met accu bewaking. Doet waar hij voor gemaakt is.

 5. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed review by G.B. on 13-03-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De kabel,doet wat hij moet doen aanslaan wanneer het nodig is de eerst beelden geven aan wat ik al dacht

 6. Bijna goed review by Paul on 01-02-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Kabel is compleet, alleen jammer dat er geen haakse stekker aan zit.

 7. Precies waar het voor is. review by Bass Kroeske on 23-01-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Makkelijk te installeren en werkt perfect!

 8. Beter als 12v review by Timmehsz on 12-11-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Het wegwerken van de kabel was misschien het meeste werk. Echter ontbreekt bij deze kabel de zekeringhouder en moet je de min kabel met de zekering erin duwen. Heb zelf een zekeringhouder erbij moeten halen en deze op de gekochte kabel geknepen.

 9. Super eenvoudig! review by Dees on 02-11-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Enorm gemakkelijk om te installeren. Alles proper kunnen wegwerken. Is zijn geld 100% waard!

 10. Gebruiksgemak!!!! review by bart on 14-09-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  weinig geld voor voor veel Gebruiksgemak !!!!

 11. prima product review by prinszzon on 27-08-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Behalve de kwaliteit van het product is het een groot voordeel dat er een uitgebreide handleiding toegevoegd is in de NL taal. Het enige wat ik mis is wat er met de rode een blauwe draad moet gebeuren. Dit wordt niet omschreven. Gelukkig is er wel telefonische ondersteuning. Bij alle andere aanbieders krijg ik alleen een Chinese of een summiere vertaling in het Engels.
  Ben er erg blij mee.

 12. Goed gedaan Allcam! review by René on 20-08-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Product bestelt, binnen de kortste keren in huis en zo gemonteerd! Heel handig zo'n continu kabel. Geen omkijken meer naar de camera. De extra functies als parkeerstand en detectie zijn nu ook bruikbaar als een soort electronische waakhond voor de auto. Allcam, mijn complimenten!

 13. Onmisbaar voor het versimpelen van het gebruik dashcam review by Ideaal on 28-06-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Montage ging niet heel soepel, maar dat kwam doordat de zekeringdoos ongeveer onvindbaar was.
  Tien we due haddennwas montage zo gefixt!
  Ideaal, geen omkijken meer naar de voeding van de cam.

 14. Snelle levering en eenvoudige montage. review by Linke Loetje on 23-06-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Goede voeding voor weinig geld. Snel geleverd in zeer goede staat.

 15. gemakkelijk te plaatsen review by rudi on 21-04-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  is gemakkelijk te plaatsen

 16. Een geweldig produkt review by Aart on 10-04-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  een continuvoeding die eenvoudig is te installeren en door zijn grootte overal te plaatsen, een echte aanrader.
  Allcam geeft een prima service op vragen en geeft ook goede adviezen.

 17. Doet waarvoor het bedoeld is review by Bert on 02-03-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De dashcam wordt permanent gevoed en dat was nu net de bedoeling. Eenvoudig te installeren.

 18. Werkt prima review by Bert on 02-03-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Doet wat het doen moet, heel eenvoudig te installeren

 19. Continu voeding review by Emmanuel on 25-01-18
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Gemakkelijk te gebruiken. doet wat het moet doen

 20. Alles vlekken loos verlopen review by Abdelaziz on 08-10-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Beste.
  Het is nu al de 2de keer dat ik bestel via all cam en zeer tevreden bestelling op tijd gekregen en product werkt naar behoren dus kan ik het alleen maar verder aanraden aan mensen.

  Mvg Abdel.

 21. waarom geen haakse stekker review by jasper on 08-09-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Deze voeding tegelijk met een dashcam besteld, en het idee is leuk, maar helaas zit er een rechte stekker aan.

  Deze dashcam (een viofo a119s met gps-adapter) heeft een aansluiting aan de bovenzijde zitten, en als ik deze voeding zou gebruiken dan zou de boel een paar centimeter lager moeten zitten dan met een haakse. Bovendien zit er voor mij veel te veel snoer aan die ik ergens in het dak zou moeten proppen, dus ik zal de boel maar afknippen en er een haakse stekker aan beunen.

  Met alle bundelkorting kost het ding overigens minder dan een tientje, dus hij gaat niet retour, maar wellicht dat allcam eens wil kijken of ze ook een model met haakse stekker kunnen voeren. Voor micro-usb is dat al wel gelukt.

 22. PRIMA review by stafke on 02-06-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Ik zou het toch aanraden de continue voeding te installeren, kabel mooi weggewerkt en een goede uitleg met foto s op site,
  gemakkelijk te installeren.
  Prima service van AllCam.

 23. Doet wat het moet doen! review by Polo6r on 05-05-17
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De continuvoeding kabel gekocht voor mijn gs90a dashcam. De kabels zijn vrij dun maar dit neemt niet weg dat het doet wat het moet doen. Kabel is vrij lang.

 24. montage tip voeding DashCam review by Peter on 31-07-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  ik had al een dashcam maar de aansluiting liep over het dashboard geen gezicht en vervelend .
  Daarbij was de zekering aansluiting in de auto slecht te bereiken .
  Met de voeding die lekker lang is kon ik via de rand van de bekleding en de rubberdeurrand de draad mooi omleggen naar mijn sigaren aansteker alleen een sigarenplug met zekering kopen en in 5 minuten gefikst .

 25. Past niet review by Grieto on 05-04-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Had het tegelijk besteld met een dashcam, helaas had ik een micro usb nodig i.p.v. mini usb. Inmiddels terug gestuurd en wachte op de micro versie.

 26. Eenvoudig te installeren en handig in gebruik review by Barend on 23-02-16
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  De continue voeding nu enkele weken in gebruik en het werkt prima:) Installeren ging gemakkelijker dan gedacht, al was het fijn geweest als er een extra opzetstukje ofzo zou zijn meegeleverd.
  Wat Nico hieronder zegt klopt misschien wel, dat de verzekering misschien niet uitkeert als heel je auto uitbrand, maar hier wordt door Allcam ook voor gewaarschuwd. Echter is de voeding zo klein dat het me sterk lijkt dat deze ineens in de fik vliegt en aanzienlijke schade kan veroorzaken (hij zal hoogstens wat smeulen).
  Ik heb hiervoor een dashcam gehad die ook doorbrandde, gebeurde eigenlijk niets behalve dat er wat rook uitkwam.

 27. Werkt prima, maar gevaarlijk! review by Nico on 28-10-15
  Beeldkwaliteit
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Beste mensen. Ik ben zeer tevreden met allcam en de instructies van deze continu voeding qua installatie is duidelijk. Echter is het op deze wijze aansluiten door bij een zekering te stoppen ronduit gevaarlijk. Bij brand schade zal de verzekering altijd onderzoek verrichten. Zodra zei in de brand resten deze eigen inbouw constateren (of de brand nauw wel of niet veroorzaakt is door deze continu stroom inbouw) zal de verzekering niets uitkeren. Wees gewaarschuwd en ga voor de rechtstreekse aansluiting naar buiten naar de accu zelf of plaats op zijn minst een zwevende zekering tussen de normale zeker en deze continu voeding. Maar zeker nooit rechtstreeks op de standaard zekering erbij prikken. Het is en blijft Chinees prulletje wat zomaar eens kan besluiten heel heet te willen worden in bijvoorbeeld een zomer en voor je het weet staat je auto te roken met allen gevolgen van dien.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Artikelen 1 tot 5 van 7 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
Vraag: Mijn auto heeft op de 12V plug al een continue voeding. Is dat ook voldoende voor de dashcam om te filmen tijdens parkeren en voor de accu beveiliging?

Datum: 08-08-18 Door: Ivo

Antwoord: Beste Ivo, in feite kun je dan gewoon gebruik maken van de sigarettenvoeding inderdaad. Let er wel op dat er dan waarschijnlijk geen beveiliging is tegen het leeglopen van je accu. In de continue voeding zit een ingebouwde beveiliging die de stroom afsluit bij 11.7V.
Vraag: En waar moet je dat vierkant kastje laten? Binnen bereik of wegwerken?

Datum: 25-06-18 Door: Ik

Antwoord: Het vierkante kastje kan wordt weggewerkt nadat het juiste voltage is ingesteld.
Vraag: Als je een Mio vue 788 aansluit aan de voorzijde en een Mio Vue a20 aan de achterzijde, heb je dan twee van deze continue voedingen nodig?

Datum: 25-06-18 Door: Ik

Antwoord: Goedemiddag. Nee hoor, de achtercamera wordt verbonden met de voorste camera met een lange meegeleverde kabel. Via die kabel wordt de achtercamera ook voorzien van stroom.
Vraag: Kan ik deze onding gebruiken voor navigatiesysteem dezzl garmin 580?

Datum: 14-11-17 Door: j van beek

Antwoord: Beste, wij kunnen niet garanderen dat deze voeding daarvoor geschikt is. Als het model dat u noemt een MiniUSB voeding heeft zou het theoretisch moeten passen, echter zijn wij niet bekend met de voorschriften die Garmin stelt aan de stroomvoorziening.
Vraag: Kunt u mij de Input en output (Voltage en Ampere) gegevens van deze Continue Voeding mini USB -kabel opgeven ?

Datum: 30-04-17 Door: Ron

Antwoord: Beste, de input is 12V of 24V en minimaal 1.5A. De output is 5V en 1.5A.