Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betalen

Een bestelling plaatsen in onze winkel gaat erg veilig en snel. We maken gebruik van betaalprovider Mollie, de grootste in Nederland. Zij ondersteunen vrijwel alle betaalmogelijkheden en behandelen uw gegevens uiteraard met de grootste zorg.

iDeal

Betalen met iDeal betalen is makkelijk én snel. Ondersteund door vrijwel alle banken en helemaal gratis. De betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om de bestelling meteen te verwerken.

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk en snel. U hoeft alleen uw creditcard nummer in te voeren, deze gegevens zijn voor ons niet zichtbaar en gaan direct naar onze betrouwbare betaalprovider.

Sofort

Sofort is een betaaldienst die voornamelijk in Duitsland wordt gebruikt en lijkt op het Nederlandse iDeal en Belgische Mistercash..

Bitcoin

Heeft u nog een Bitcoin over? Gebruik hem dan om bij ons uw bestelling te betalen. U wordt vanzelf doorverwezen naar uw Wallet en door het proces gevoerd.

Bankoverschrijving

Bij een overschrijving per bank of giro maakt u het desbetreffende bedrag zelf over onder vemelding van het kenmerk dat u ontvangt na de bestelling. De verwerkingstijd van een overboeking is ongeveer 2 á 3 werkdagen.

PayPal

Om gebruik te maken PayPal heeft u een PayPal rekening nodig. De bankrekening wordt aan het PayPal account gekoppeld. Op de PayPal-rekening kunt u een tegoed storten waarmee direct betaald kan worden. Het gebruik van PayPal is veilig en bestellingen kunnen direct worden verwerkt.

Rembours

Bij een rembours zending/betaling betaalt u het bestelbedrag aan de koerier. Op deze manier hoeft u niet vooraf te betalen. Voor deze optie worden wel extra kosten in rekening gebracht.

Mistercash / Bancontact

Belgische klanten kunnen bij ons ook met Mistercash / Bancontact betalen.