Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 765 Reviews

goede camera voor mooie prijs by anoniem on 06/20/2018

De camera is snel geleverd en even snel geïnstalleerd, erg tevreden!

Zeer uitgebreide dashcam by Rick on 06/20/2018

Deze dashcam met 4K resolutie en ingebouwde WiFi is ideaal je kan een app downloaden en daarmee alles live meekijken en alle opnames terugzien via de app,kortom die 109€ is het wel waard wat je er mee kan

Goed product by Elvira on 06/20/2018

Leuke dashcam, werkt naar behoren. Als je de app download kan je de filmpjes super makkelijk op je telefoon bekijken. Ik vind de beschrijving even puzzelen omdat deze In het Engels is. Ik ben zeer tevreden over mijn dashcam!

Zeer goede camera, duidelijke gebruiksaanwijzing by Peerke on 06/19/2018

Snelle levering, makkelijk in te stellen

Goed by Henk laarman on 06/18/2018

Spiegel op zich goed. Handleiding letters te klein. Waarom niet in het Nederlands Taalkeuze divers maar geen nederlands

Prima apparaat! by Beert on 06/18/2018

Makkelijk te monteren, goede beeldkwaliteit.

Makkelijk en scherp beeld by Mars on 06/17/2018

Het is makkelijk te installeren. Heeft een zeer goede beeldkwaliteit en is ook makkelijk af te spelen op de pc. Daarnaast het site een goede uitleg.

Top by DirkV on 06/17/2018

Prachtig, klein toestel. Prima beeldkwaliteit. Gemakkelijk te synchroniseren met iPhone. Prijs kwaliteitsverhouding is super.

Zeer goed by Dashcam GS63H Dual on 06/15/2018

Geweldig beeld en kan met alle programs gezien worden

Zeker tevreden! by Krijn on 06/13/2018

De dashcam is met de zuignap makkelijk te monteren en te demonteren. Hij zit ook een stuk degelijker vast als wat je zou verwachten van een zuignap. De beeldkwaliteit is goed, niet uitstekend, maar dat is te verwachten met een dashcam voor deze prijs. De dashcam heeft een heleboel functies die je in de duurdere dashcam ook terug ziet. Zoals parkeerstand, gps, motion detect, g sensor, etc. Conclusie: als je een goedkope maar degelijke dashcam zoekt dan kun je dit zeker als een optie zien.

Beter dan zijn voorganger by Paul on 06/13/2018

Na een aantal jaar gebruik van de SJ4000 werd de batterij slecht. Ipv een nieuwe batterij de opvolger SJ5000 gekocht, voor de prijs hoef je het niet te laten. Wat opvalt: beter beeld, Wifi nu direct in- en uit te schakelen, zelfs als de camera in de doorzichtige case zit. En snel geleverd.

Mooie camera en uitstekend beeld by Dshcam 63H on 06/12/2018

Mooie beelden, makkelijk te installeren, scherm op zwart maar dat wist ik niet, deed mijn vorige niet. Wifi werkt prima en terugkijken op IPhone X is echt heel mooi. Alleen zo jammer, maar dat heeft niets met de camera te maken, dat er geen goede software is om ook met GPS terug te kijken op je laptop. Datakam player geeft veel foutmeldingen bij openen en GPS werkt niet, terugkijken wel.

Uitstekende camera en supersnelle probleemloze levering. by Frank on 06/12/2018

De camera bevalt uitstekend . Gemakkelijke montage, uitgebreide mogelijkheden en prima kwaliteit. Daarnaast een snelle en probleemloze levering. Kortom, zeer tevreden !

Zeer goed by Rene on 06/12/2018

De SD kaart voldoet prima aan de verwachtingen. Vooraf aan Allcam gevraagd of deze 128GB wel geschikt is voor mij BlackVue 750 (ivm grote capaciteit, hitte in de auto, snell rotatie van files). Zeer snel antwoord gehad. Snelle levering, prima service van Allcam.

Prima camera by Frans on 06/12/2018

De camera werkt perfect. Alleen moet ik nog wel wat handigheid krijgen in het bedienen. Het is een klein en compact toestel. De beeldkwaliteit is super.

Top camera by marco on 06/11/2018

Super goede camara mooie beeldkwaliteit en goede prijs

goede kwaliteit/prijsverhouding by Erik on 06/11/2018

De gebruiksaanwijzing is wat gebrekkig maar er is wel uit te komen. Formaat cam is prima. Bevestiging middels zuignap werkt naar behoren. Beeld is prima maar of het echt volledig 4K is betwijfel ik. Levert een goed beeld dankzij de groothoeklens. Verder weinig op aan te merken. Aanrader.

Goede camera voor de prijs by Christianvtx on 06/11/2018

Hij is makkelijk te installeren, geeft een scherp beeld. Werkt vlekkeloos. Jammer dat er geen cpl voor is te bestellen. Maar doet geheel aan mijn verwachtingen. Ook is de megeleverde benodigdheden goed. Kortom prima.

prima dashcam by Arnoud Bressers on 06/11/2018

gewoon een goede camera die aan de verwachtingen voldoet, beelden zijn uitstekend ,

Goede koop en aan te bevelen by Gerard on 06/09/2018

Goede en fijne camera werkt perfect en er mooie beelden bij dag en bij nacht,makkelijk te bevestigen in de auto m.b.v montage set en bedrading. Bediening en instellen ook erg makkelijk, twee keer verplaatst i.v.m regenwater voor de lens, nu op de goede plek, GPS module doet wat het moet doen. Erg tevreden over mijn aankoop en snelle levering.

Top product by Stef on 06/08/2018

Ik heb d dashcam ondertussen enkele dagen in gebruik en ik ben er zeer tevreden over. Hij is gemakkelijk om te bedienen, de beeldkwaliteit is top en ik gebruik de ext camera vanachter en deze kan ik perfect gebruiken voor achterwaarts parkeren of aanhangen van een trailer. Verder filmt deze ook wat er achter mij gebeurd tijdens het rijden. Zeker een aanrader. De prijs ligt wat hoger dan andere in het assortiment maar bij deze dashcam heb je duidelijk en goed beeld,hierdoor kan je gerust zijn dat als er iets moet op staan dat het duidelijk en leesbaar is.

Prisma product by atp on 06/07/2018

Leuke camera meteen goed en scherp beeld. Het veel meer dan waard.

Een woord, PERFECT by rs on 06/07/2018

Alles zeer snel en goed verpakt ontvangen.

Zeer tevreden by Mil on 06/07/2018

Zeer tevreden van de 4K camera GS63A met extra camera. Ingevolge de camera die ik besteld had er niet meer was kreeg ik een upgrade naar een betere camera voor dezelfde prijs. Dit is super klantenservice !!

goede dashcam, die doet wat je er van verwacht. by Adje on 06/06/2018

Mijn eerste dashcam. Je moet er wel wat tijd insteken om de diverse menu's in te stellen en ook nadat je deze geinstalleerd hebt. Na het afdraaien telkens nog wat kleine wijzigingen aangebracht in de menu's zoals belichting en dat het scherm donker wordt na bv 3 min. Tot nu toe blijft de ingestelde tijd niet staan! heb hierover contact met Allcam, zal wel goed komen. Prima bedrijf trouwens; kreeg een achtercam cadeau erbij, omdat de voorcam alleen uitverkocht was. Eigen nummerbord instellen vond ik lastig, ook omdat ik in het begin niet begreep waar het om ging en de letters en cijfers moeilijk te zien waren op de blauwe achtergrond. Beeldscherm scherpte is redelijk en zeker voldoende, maar meer ook niet. Al met al moet je wel wat tijd/moeite investeren om alles in orde te krijgen zoals met veel nieuwe apparatuur. Zou 'm zeker weer bestellen, omdat je voor dat geld niet meer verwachten kunt.

Prima Cam voor prima prijs by -ET- on 06/04/2018

Prima camera, goede beeld kwaliteit 1080p/60fps is meer dan voldoende. Eenvoudig te configureren en genoeg spullen (lange USB kabel, kabel klemmen) om hem netjes in de auto te kunnen wegwerken.

Goede koop en aan te bevelen by Goede camera on 06/04/2018

Prima camera met uitstekende beelden zowel met daglicht als in het donker. Makkelijk te monteren met behulp van het montageset , bediening ook erg eenvoudig, GPS module werkt prima.

supper ding by maxderover on 06/02/2018

heeft me al een hoop ellende bespaard , heel goed apparaat

voedingskabel dashcam by Rutger on 06/01/2018

werkt perfect en zeer vlot geleverd

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding by Patrick on 05/31/2018

Geld uitgeven aan een camera en toch een matig beeld wil ik niet, dus toch maar iets meer uitgegeven aan dit systeem. Na de eerste week nog geen spijt van, beeld is echt helder en scherp, ook bij minder licht. Dat je via de app niet alles kan instellen en dus weer met het SD kaartje naar de PC moet is wat minder handig. Systeem lijkt wat overgevoelig voor drempels e.d., krijg steeds weer geluidjes. Kwestie van juiste afstelling nog vinden denk ik. WiFi link is wat traag met een ruime 1 Mbit/s.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 765 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing