Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1238 Reviews

Top apparaat by Pieter on 08/09/2019

Gebruik deze dashcam nu 2 weken en ben zeer te spreken over de werking en kwaliteit. Icm de continue voeding werkt de parkeerstand probleemloos. Enige jammere is dat je de voeding in de camera zelf moet steken voor de parkeerstand, maar dat kan blijkbaar niet anders. Was mooier geweest als het niet hoefde maar weegt niet op tegen alle voordelen!

Wauw! by M Drijf on 08/09/2019

Wat een prachtige dashcam! Wordt geleverd met allerlei accessoires zoals stickers om het monteren makkelijk te maken. De handleiding is, laat ik niet bescheiden zijn, één van de meest overzichtelijke handleidingen die ik bij elektronica heb gezien. Functies zijn duidelijk door het Nederlandstalige menu ook. De opnames zijn nog boven verwachting. Alle kentekens zijn goed zichtbaar, ook bij nacht. Het enige 'nadeel' dat ik kan vinden is dat downloaden van bestanden via Wifi wat langer (lees: enkele minuten) duurt. Dat is ook niet zo gek aangezien de bestanden erg groot zijn. Bekijken zonder te downloaden gaat zonder vertraging dus eigenlijk niet zo'n probleem. Geen verbeterpunten kunnen vinden tot nu toe, zelfs de prijs vind ik zeer scherp voor deze kwaliteit.

99% tevreden by Dirksen on 08/08/2019

Echt een top camera die handig in gebruik is met mooie beeldkwaliteit. Enige nadeel vind ik de ophanging, ik ben zelf meer fan van een zuignap zodat ik de camera in andere auto's kan gebruiken. Verder geen enkele aanmerking!

prima cam , snel gemonteerd by danny on 08/07/2019

zeer tevreden met het geheel

Prima cam by AZDome M01P on 08/07/2019

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Scherp beeld en makkelijk te bedienen en installeren. Tevreden

Doet wat het moet doen by Gerard on 08/06/2019

Je merkt pas dat hij alles doet wat hij moet doen als er om een review wordt gevraagd. Hoort thuis in een goede camera

Geweldig voor weinig geld by Gerard on 08/06/2019

Mijn eerste camera, kan dus niet vergelijken. Bij het zien van de beelden heb ik met verbazing gekeken. Een klein apparaat met geweldig beeld en veel mogelijkheden. Heb wel eerst een gebruiksaanwijzing gedownload in het Nederlands.

100% by Kjeld on 08/06/2019

Echt een goede dashcam voor deze prijsklasse. Eigenlijk alle functies van een €200+ dashcam met ook nog goede kwaliteit en een duidelijke handleiding in het Nederlands. Klasse!

Opname tijdens rijden by Michel on 08/04/2019

Gisteren ben ik van Antwerpen naar Roermond gereden, ik heb gaan kijken naar de beelden op pc maar nergens vondt ik het bestand, wel stond er een MOV bestand van 23mb maar kon niet niet afspelen met geen enkel program, dit was voordien niet zal dus weer moeten gaan uitzoeken hoe dit komt ook als ik op mijn gsm lader het aansluit gaat die even aan en valt terug uit wat voordien ook niet was. Weet niet echt goed wat er aan de hand is nu. Misschien kunnen andere gebruikers ook hun ervaring delen zodat andere ook geholpen kunnen zijn. Reactie Allcam: Beste Michel, heb je de SD kaart al geformatteerd in de camera? Als de camera niet opneemt ligt dit meestal aan de SD kaart. Wellicht kun je even een andere SD kaart proberen als je die optie hebt. Mocht je problemen blijven ondervinden dan wil ik je vragen even contact op te nemen met onze klantenservice.

goed toestel by krisv on 08/02/2019

goede bouwkwaliteit

Mooi ding by Twan on 08/02/2019

Goed apparaat mooi design en goed beeld.

Instellingen by Michel on 08/02/2019

Ik kom nog eens terug wat betreft de instellingen, ik blijf dus mijn Mini op alle manieren te testen, ik ondervindt dat in de parkeerstand setting enkel beweging het niet doet, dus als je zeker wil zijn van een opname tijdens parkeren is het beter om de instelling te bewaren op Timelaps en beweging, zo ben je zeker dat je iets hebt op uw SD kaartje maar is dan wel een bezigheid om de juiste beelden te gaan vinden op PC. Het zou goed zijn dat mensen hun ervaring laten weten zodat iedereen er iets kan van leren.

Mwoah by Klaas D. on 08/01/2019

Ondanks de hoge prijs geeft het product mij in eerste instantie het gevoel heel goedkoop te zijn. Hij werkt prima, maar heb wel het idee dat ik voor de helft van het geld een minstens zo'n goede dashcam had kunnen kopen. Maar goed, eenmaal geopend kan ie niet retour.

Nu uittesten by Jacques on 08/01/2019

tekort in bezit

Tevreden by Bever on 07/31/2019

Zeer tevreden met mijn aankoop bij Allcam. Had veel vragen maar werd goed geholpen en deze dashcam is precies wat ik zocht. Goede combinatie van formaat, beeldkwaliteit en functies. Eenvoudig te installeren en te bedienen. Dikke 10!

Goed setje by Paul on 07/30/2019

Recent aangeschaft, dus nog niet heel veel ervaring (bijv. nog niet in donker gebruikt), maar tot nu toe tevreden.Beeldkwaliteit achtercamera lijkt iets beter dan voorcamera. Zag enigszins op tegen installatie (hardwire), maar na wat filmpjes op YouTube te hebben bekeken, was het eigenlijk een peulenschil. Kabels meer dan voldoende lang. Had wel eerst de verkeerde maat zekering, maar is allemaal goed gekomen. Scheelt toch mooi zo'n Eur 200 aan installatiekosten :-). Drie sterren voor gebruikgemak omdat ik iedere keer weer zit te klooien als ik probeer om de cam in stellen (aangesloten op USB van mijn PC; uiteindelijk lukt het om in het menu te komen, maar dat gaat niet gemakkelijk). Tijdens het rijden heb je geen omkijken naar de camera's. Eén dingetje: de aanbevolen 'player' (rdCam) crasht voordurend. Als daar een oplossing voor is, hoor ik dat graag (ik gebruik WIN10)

Degelijk product met goede beeldkwaliteit by Jarno on 07/30/2019

Ik heb deze dashcam sinds mei in gebruik en kan alleen maar positief zijn. Het product wordt netjes geleverd en is eenvoudig te monteren. Bekabeling zowel voor als achter netjes onder de hemel door. De meeste mensen valt het niet eens op dat hij er hangt vanwege het kleine formaat. Continuestroom niet aangesloten op de zekeringskast maar achter de radio, dat vond ik wat netter dan rechtstreeks op de zekeringskast. Prima product, aanrader!

Toch niet zo geweldig by Piet on 07/29/2019

Parkeermode: tot op de dag van vandaag nog geen enkele opname gehad in parkeermode op beweging reageert ie niet. Supperaccu: welgeteld 4 sekonden meer niet Laatste fw is van 2014 bediening gaat moeizaam touchscreen is niet te calibreren Ook de viewer kan veel beter. Kortom eigenlijk te duur voor wat je krijgt

Geweldig apparaat. by Aart. on 07/29/2019

Deze daschcam is zijn geld meer dan waard. Gemakkelijk te bedienen en super gemakkelijk te installeren. Had nog een paar vraagjes over het apparaat welke niet in de Nederlandse gebruiksaanwijzing te vinden was, en deze zijn tot volle tevredenheid beantwoord door René Boer van Allcam. Was eerst bang dat het beeld niet volledig de voorruit besloeg omdat het LCD schermpje dat niet liet zien. Bij het kijken op de PC was dit een prima volledig beeld en haarscherp zonder haperingen. Kortom voor mij is dit een wereldkoop.

Instellingen menu by Michel on 07/29/2019

Ik wil even terug komen op mijn vorige Review, Ik heb het na wat zoeken toch gevonden hoe je de aangepaste instellingen kan bewaren dus dat is al ok, als ik een video afspeel in b.v. dashcam viewer dan zie ik wel dat de gegevens niet juist zijn zoals Temperatuur.alsook de tijd, dus weer wat moeten gaan uitzoeken hoe dit komt. De tijd is ook niet correct en zoek dit ook wel uit. Het is niet Allcam die verantwoordelijk is voor de toestellen die ze verkopen dit is de constructeur, MAAR Allcam geeft een Heel goede service, is steeds bereid tot het geven van een antwoord en een oplossing dus PROFICIAT Allcam jullie zijn toch zeker de beste in het geven van service van online kopen, ik raad jullie zeker aan als je goede service wil, aan alle kandidaat kopers! kijk maar eens naar de reviews en dan merk je wel wat dit bedrijf doet voor zijn klanten. Doe zo voort Allcam.

Eindelijk een goede dashcam by Bodeca on 07/28/2019

Super ding, mooi beeld, makkelijk te installeren. Heb gekozen voor de 1CH maar wil nu ook de achtercamera kopen. Helaas niet voorradig

Instellingen by Michel on 07/28/2019

Juist camera geleverd ben tevreden over kwaliteit echter krijg ik na de instellingen tijd enz niet vast gezet, na afspelen video op pc zie ik geen tijd en andere stempels, wat instelling tijd betreft kan ik alle instellen maar nadien staat die toch niet juist, de stempels zijn dus ook niet zichtbaar als je ze afspeelt, parkeerstand heb ik uitgetest met eens tegen mijn auto te duwen maar zie geen foto of film als resultaat. Anders is verder de kwaliteit wel goed.

Prima prijs-kwaliteitverhouding by Jos on 07/27/2019

Leuk product. Het is inderdaad even uitproberen hoe alles werkt, maar het voordeel daarvan is dat je het dan ook direct weet. Absoluut een aanrader. Trouwens, kan het beeldscherm ook uit bij opnames? (dat heb ik dus nog niet kunnen vinden...…)

Super by Alain on 07/27/2019

Waar voor uw geld

Super ding by Alain on 07/27/2019

Super ding en eenvoudig

Veelbelovend by Ruud on 07/26/2019

Camera net ontvangen dus kan geen uitgebreide review schrijven. Ga ermee op vakantie dus dan testen. Ziet er zeer veelbelovend uit. Heel compleet geleverd met allerlei extra's en Nederlandstalige handleiding in de doos. Camera zelf voelt heel degelijk aan en het menu is erg 'intuitief'. Ben benieuwd naar de beeldkwaliteit.

Top by B on 07/25/2019

Topcamera met perfect beeld en handig in gebruik.

Aardig, niet opvallend uiterlijk. by Yuri on 07/24/2019

Ik heb de dashcam genomen vanwege de rijschool. Waar ik tegenaan loop is dat vanwege de zeer lichtsterke lens, de camera snel overbelichte beelden maakt. Hierdoor zie ik bijna niks als ik de beelden terugkijk. Daar baal ik wel van.

Zeer tevreden by Heerink on 07/24/2019

Zeer tevreden over het product. Goede beeldkwaliteit en makkelijk te koppelen en uitlezen van de cam

Perfecte camera by Ricardo on 07/24/2019

Heb eigenlijk geen aanmerkingen op deze dashcam. Hij is best klein maar is toch handig te bedienen, de ophanging is super handig, het beeld is top en de functies ook.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1238 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing