Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 836 Reviews

Ben misschien te veeleisend, maar.... by QAPatten on 08/12/2018

....voor montage OP een dashboard kan men de zuignap niet dermate plaatsen dat het apparaat niet op zijn kop zou staan. Alles werkt echter nog perfect en het getoonde beeld staat NIET op z'n kop... totdat men de beelden bekijkt... die WEL op ondersteboven worden getoond.

GS63H by bart on 08/10/2018

Zeer goed en gemakkelijk te gebruiken toestel .ik ben er zeer tevreden van .

Topprodukt! by RonnyS on 08/08/2018

Wonend in België, deze dashcam besteld bij Allcam. Snelle levering zonder bijhorende kosten en degelijk verpakt. De dashcam zelf heeft een uitstekende beeldkwaliteit, zeker met het cpl filter. De montage is gemakkelijk en de instellingen zijn makkelijk aan te passen. Kabel netjes weggewerkt en dashcam start op bij het starten van de wagen. Kortom,... een tevreden klant :-)

Acurate snelle afwikkeling by Mivue mio 6 serie dashcam on 08/07/2018

Acurate snelle afwikkeling

Prima by Joel on 08/07/2018

De houder is eenvoudig te monteren en is redelijk discreet. Een groot voordeel t.o.v. de standaard houder is dat hier ook de stroomkabel op aangesloten kan worden. Dit is helemaal handig bij vaste inbouw.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding by Joel on 08/07/2018

Uitstekende dash cam. De beeldkwaliteit is goed en hij heeft een ruim blikveld. De montage ging eenvoudig en de cam was makkelijk klaar te maken voor eerste gebruik. Voldoende opties voor de meeste gebruikers.

Zeer goede en makkelijke dashcam by Paul on 08/07/2018

Zeer tevreden met deze aankoop. Alleen jammer dat de beeldkwaliteit naar benden gaat bij gebruik van een achtercamera. Desondanks helder en goed beeld. Groot gebruiksgemak en beschikbare Nederlandse hamdleiding. Topper

Goed by Dashcam mirror on 08/05/2018

De levering is goed. Voor de rest geen problemen. Mis alleen de nederlandse gebruiksaanwijzing.

Redelijke camera voor een redelijke prijs by Jos on 08/04/2018

Doet wat hij hoort te doen. qua prijs ,een goede aankoop.

Topkwaliteit voor klein prijsje by Max on 08/03/2018

Ben erg tevreden. Goede kwaliteit, als je een video pauzeert kun je scherp kentekens etc. zien. Makkelijk in te stellen en duidelijke handleiding.

Jammer geen APP voor Windows phone by URS on 08/01/2018

Prima dashcam, alleen niet al te stevig bij de draaipunt.

Perfect by Benny on 07/30/2018

SD kaart werkt perfect met mijn BlackVue 750. Mijn vorige 128GB kaart (niet van deze shop) gaf problemen, camera liep regelmatig vast en moest herstart worden. Deze kaart werkt perfect.

Dik tevreden met deze dashcam tot nu toe. by Pjotr52 on 07/29/2018

De camera doet precies wat ik er van verwacht heb. Installeren ging snel en zonder problemen. Het instellen via mijn android telefoon was een fluitje van een cent. Het terugkijken via mijn mobieltje gaat super. Ik ben er tot op heden heel blij mee.

Kleine superieure dashcam by Kenneth on 07/29/2018

Kleine onopvallende dashcam, mooie duidelijke opnames, lange USB kabel, heb hem volledig kunnen wegwerken, met een paar aanpassingen in het menu, een goede prijs/ kwalitiets dashcam, absolute aanrader

Fijne camera by Pieter on 07/29/2018

Dashcam GS63H Dual, goede camera voor een redelijke prijs. De achter-camera geeft extra informatie want een aanrijding e.d. komt niet alleen van de voorkant. Complete levering, extra kabelclips, makkelijk te monteren, goede beeldkwaliteit. Snelle en vriendelijke service bij eventuele vragen.

Dashcam met TOP kwalitiet by Speedline Express on 07/27/2018

Pakket was zeer snel geleverd Pakket was perfect verpakt Makkelijk te installeren gecombineerd met een 128GB mirco SD card heb je een top combinatie Het beeld is in te stellen en gaat zelfs tot 4K. Beeld is echt fantastisch vergeleken met de camera's die ik hiervoor heb gehad. Makkelijk over te zetten op de computer of GSM (zowel iOS als Android) Ook de instellingen zijn perfect in te stellen via de telefoon.

al zijn waar naar het geld. by Rene on 07/27/2018

voor mij is dit niets, kentekens zijn niet te lezen slechte beeld kwaliteit, hem hem dan ook voor een goede omgeruild, dit was geen enkel probleem bij Allcam.

Top cam. by Joska on 07/26/2018

Na een niet al te beste, goedkope cam die ik ergens te oosten van ons landje weg gehaald heb, heb ik dan nu een iets duurdere cam gekocht in de hoop dat deze wel zou doen wat ik van een dashcam verwacht. En dat doet hij! Pffff, een genot om zo'n cam in de auto te hebben. En wat een mooi beeld, joh. Goed scherp en een goede beeldhoek. Lekker veel instellingen zodat je hem precies zo in kunt stellen als je zelf wil. Zuignapje zuigt als een...., eeeuuuhhh, nou ja, hij doet het geweldig! :P Het kabeltje had wat mij betreft wel 50 cm langer mogen zijn, maar ach, size doesn't matter, he? ;) Het instellen via de app vind ik een overbodige luxe, dus die gebruik ik dan ook niet. De GPS functie is wel prettig, en ook de snelheidsaanduiding. Hoofdzaak van deze aankoop is toch wel als extra verzekering in het buitenland bij een ongeval. Er rijden tegenwoordig heel wat mafkezen rond op de wegen. Ook met de bewegingssensor ben ik zeer content. Heb al een paar leuke filmpjes van mijn vriendin. :D Ook de optie van continue actief vind ik geweldig, en dit was dan ook een belangrijke reden waarom ik deze cam gekocht heb. Heb daarom dan ook gelijk een https://www.allcam.nl/catalog/product/view/id/339/ aangeschaft om er voor te zorgen dat de cam mijn accu niet leeg trekt. Aansluiten was een stuk van een cake, gewoon even de juiste work around gebruiken. Prijs/kwaliteit vind ik ook in orde. Ben nu ruim 2 weken in het bezit van deze cam en tot nu toe heb ik er nog geen spijt van. Aanradertje. :)

goede dashcam met goede beeldkwaliteit by stefan on 07/24/2018

goede prijs/kwaliteitverhouding, makkelijk in gebruik, goed te monteren en goed beeld! al met al een prima dashcam voor een goede prijs

Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen by Marco on 07/23/2018

Levering ging lekker vlot. De GS63H gekozen na uitvoerig vergelijk. Ik wilde simpelweg een goede registratie van al mijn ritten tegen een redelijke prijs. Dat heb ik met deze aankoop gevonden.

Camera in vrachtwagen op toer.. by Chris on 07/22/2018

Camera van uiterlijk super. Bediening eenvoudig. Beeld zeer goed.. Wat stoort is dat het scherm na enige tijd uitvalt, maar de opname doorgaat, zodat je op dat moment niet zie wat er word opgenomen. Denk in het begin dan dat de camera uitvalt. Ned.gebruiksaanwijzing met instellingstip's zou super zijn. Verder na het zien van de ritopname's niets dan lof. Voor de prijs zeker een aanbeveling waard, kan veel helpen bij evt. verzekeringsgevallen in het verkeer. Edit Allcam: Beste Chris, bedankt voor je review. De screensaver waardoor het scherm uitvalt na 3 minuten kun je wijzigen of uitzetten in het menu bij 'backlight'.

Prima prijs kwaliteit by Walter on 07/22/2018

Mooie kleine cam Montage op de ruit dmv stikker Lens is te verdraaien. Maar filmt bij 180 graden draaien op zijn kop. WiFi werkt goed en kan met de app direct meekijken op de Cam en beeld opslaan op je telefoon. Beeldkwaliteit is prima met grote beeldhoek Leuke kleine cam zonder scherm.

Prima prijs kwaliteit by Walter on 07/22/2018

Mooie kleine cam Montage op de ruit dmv stikker Lens is te verdraaien. Maar filmt bij 180 graden draaien op zijn kop. WiFi werkt goed en kan met de app direct meekijken op de Cam en beeld opslaan op je telefoon. Beeldkwaliteit is prima met grote beeldhoek Leuke kleine cam zonder scherm.

Werkt perfect by Guy on 07/21/2018

Qua opnames en weergave ben ik zeer tevreden daarentegen om de beelden over te zetten via aanbevolen chinese app laat te wensen over,beelden die dan overgezet zijn kan ik niet openen in een map.ik heb de pech gisteren een ongeval gehad te hebben voorgehad in het buitenland en ik kan deze beelden niet knippen om enkel dat deel te kunnen overhandigen aan de autoriteiten of naar mijn verzekeringsmaatschappij,ik zal dus moeten wachten tot ik uit verlof ben

Top product voor zijn prijs, aanrader ! by Bart on 07/19/2018

Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering van het product. Werkt tevens draadloos met een app op je smartphone. Ook wordt er nog gewerkt aan verbetering van de firmware, maar wat je nu al krijgt is gewoon top en voor zowat de helft van de prijs van iets uitgebreidere modellen van andere merken. Aan te raden is wel voldoende geheugen mee te bestellen. Met 128Gb kom je al ver. Er kan 256Gb in. Als enige mindere puntje is eigenlijk de montage. De rode beschermfolie op de zelfklevende tape zit er wel erg stevig op en heeft wat behendigheid vandoen om er af te krijgen zonder de tape te beschadigen. Voor de aansluiting van de achterste camera heb ik de kabel omgekeerd, de haakse stekker achteraan en de rechte vooraan. Dit omdat anders de achtercamera te laag moest komen door de uitstekende stekker.

Prachtig apparaatje by Andre on 07/17/2018

Doet precies waar die voor bedoeld is.

topper by John on 07/17/2018

diverse dashcams gehad . maar deze steekt er met vlag en wimpel boven uit. mooi en scherp beeld. jan beelden downloaden via een app op de smartphone. ik ben 100% tevreden.

Prima dashcam. Zeker voor deze prijs. by J.Bos on 07/16/2018

Eigenlijk doet deze dashcam wat je wilt. Hij werkt intuïtief en de beelden zijn goed. Enig minpunt is misschien dat het wegwerken van de kabel voor de camera aan de achterzijde best lastig is. Dat komt doordat de gebruikte kabels robuust en dikker zijn dan je zou verwachten. Maar dat komt de kwaliteit natuurlijk ten goede. De app werkt goed en ook daar kun je instellingen eenvoudig aanpassen. Top dus.

Zeer positief by Mike on 07/16/2018

Sinds kort in bezit maar super tevreden over! Klein en eenvoudig te monteren en amper te zien als je rijdt. Kabels meer dan ruim genoeg om alles goed weg te werken en instellen is zeer eenvoudig. Beide camera's zijn te spiegelen in beeld als je ze andersom/op de kop ophangt, dus op elke plek te monteren. Goede kwaliteit met vele opties, eenvoudig via het menu (en bijbehorende boekje) aan te passen.

PERFECT by AB on 07/15/2018

Snelle levering / goeie klanten service

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 836 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing