Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1086 Reviews

Geweldig by Bart on 04/09/2019

Als je contenu stroom er op laat, dan ontstaat er géén ochtenddau op de plek waar de camera zit, dus altijd helder beeld .

Prima DashCam by Mario B. on 04/08/2019

DashCam maakt prima beelden, Wi-Fi wat zwak en app. Beperkt. Op continue stroom gezet, helaas reageert deze dan niet als je de auto start of stopt met rijden, dit omdat hij continue onder stroom staat. Blijft deze opnemen. Door bewegingsensor aan te zetten is dit min of meer te controleren. Vooral een compliment aan René die ik via mail diverse vragen en vervolgvragen gesteld heb, deze prima beantwoord werden.

Zegt meer als alle woorden bij elkaar by Het derde oog on 04/06/2019

Wellis, nietes.......vanaf nu geen discussie meer nodig. Het apparaatje ziet en registreert feilloos en verhelderend alle momenten die op je weg komen. Indien het beeld wordt stilgezet zijn nummerplaten zeer duidelijk leesbaar. Felle zon of donkerder weer geven geen problemen, het derde oog ziet alles.

GOED PRODUCT by jan on 04/05/2019

goed product, de prijs had wat lager gekund en een Hollandse gebruiksaanwijzing had ook wel leuk geweest

Goede makkelijke dashcam by mandy on 04/04/2019

Makkelijk te gebruiken dashcam. Werkt handig met de app. makkelijk te installeren. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Prima dashcam by John Houweling on 04/03/2019

Goede en snelle levering. Zeer tevreden met de Dashcam is lekker klein je ziet hem niet achter de spiegel zitten in de auto. Valt niet op. Ik ben zeer tevreden.

sd kaart by John Houweling on 04/03/2019

Goede snelle levering werkt perfect met de 0906.

Prima dashcam by John Houweling on 03/30/2019

goede dash cam lekker klein, goed en makkelijk te monteren valt niet op. Onder vind alleen 2 probleempjes. 1) Wat ik ook doe en hoe de tijd krijg ik wel ingesteld alleen op de beelden loopt het 1 uur achter. 2) Via gps zou op de beelden de snelheid zichtbaar meelopen (km) maar helaas. Verder helemaal te vreden met deze dashcam. Reactie Allcam: Beste John, de tijd heeft te maken met de Tijdzone instelling, die staat waarschijnlijk nog op +1 (wintertijd) en dient op +2 te staan. Kun je eens nagaan of je een GPS verbinding hebt door te kijken naar het GPS symbooltje? Je kunt hiervoor het beste de voeding in de houder waar de GPS ontvanger in zit steken.

Mooi beeld - valt alleen steeds uit! by Ricardo on 03/30/2019

Camera geinstalleerd en alles werkte goed! Beeld was mooi. Aan te raden is een snelle sd kaart, anders pakt de camera hem niet. Ik ervaar alleen dat hij op willekeurige momenten uitvalt. Ik dacht eerst dat dit lag aan de temperatuur. Hij wordt aardig warm op de voorruit. Maar hij valt ook uit bij bewolkt weer... niet echt een camera om op te vertrouwen dus.. Reactie Allcam: Beste Ricardo, kan het zijn dat het uitvallen te maken heeft met de screensaver die in werking treedt na +/- 3 minuten? Ook raad ik je aan de SD kaart eens te formatteren in het menu van de camera. Mocht dit niet helpen dan wil ik je vragen even contact met ons op te nemen zodat we je verder kunnen helpen.

Mooie motor dashcam by travelronny on 03/29/2019

De camera's en unit voelen degelijk aan. Het is even zoeken naar een juiste montage plaats op de motor. Van aluminium strips heb ik beugeltjes gemaakt zodat ik de achtercamera naast mijn kenteken en de voorste camera aan mijn TomTom beugeltjes kon bevestigen. De dikke kabels nemen redelijk wat ruimte in onder het zadel, maar past. De instructies die meegeleverd zijn, zijn wat summier qua info. Aansluitend van bedrading op het contactslot zal voor sommigen ook een uitdaging zijn. Maar als het geïnstalleerd is, dan werkt het geweldig. Mooi product.

In alle opzichten perfect by Ron on 03/28/2019

Naar volle tevredenheid kan ik zeggen dat het een perfect apparaat is. superscherp beeld, eenvoudige bediening voldoende lengte van de aansluitkabel. ik heb hem achter mijn binnenspiegel geplaatst en had voldoende kabel om mijn sigarettenaansteker te bereiken en alles netjes weg te werken. Werkt ook geweldig met de app. Ik zal hem zeker aan bevelen. Z'n geld dubbel en dwars waard.

matig in gebruik by JLMH on 03/28/2019

Ik heb twee issues met de dashcam, het signaal van de achterruit camera valt vaak weg (kabels zitten gefixeerd dus trillingen lijken me uitgesloten) en de wifi werkt niet, heb meerdere (android) telefoons uitgeprobeerd.

goed voor zo'n kleintje! en ook in Android by Jeroen on 03/27/2019

Camera werkt prima, in licht en donker. CPL filter erbij genomen. Toch zie ik mijn dashboard. linear filter kun je dat mee wegdraaien maar die heb ik zo klein niet. Ik ben nog aan het testen wat de beste instelling is qua video. 60fps is wrs wel beter voor lezen van kentekens. Gebruik je het korte usb kabeltje in een OTG adapter dan kun je met je telefoon de boel afspelen. Soms moet je OTG aktief zetten (in mijn Op3 wel) Zet je ondertiteling aan dan komt de hele gps data onderin beeld. Een ding is minder: er komt wat storing uit, niet veel maar op 430 MHz vond ik ruis bultjes. Dat vraagt om een klapferriet oid om de kabel.. nog te doen. En dan verwarring: in Duitsland verkopen ze de 0806s waar 256gb in kan. Deze kan 128. Samenvattend makkelijk en klein, goed beeld. Ruim voldoende voor bewijs van schade. Jammer dat er standaard geen kaartje (bijv 16gb) bij zit, die dingen zijn niet duur. filter is een optie, behalve voor "nachtrijders" Mocht ie toch in een hete auto zijn gebleven, zet em dan iig niet aan.

Goed produkt batterij rap leeg by Dashcam on 03/26/2019

Schermkwaliteit enorm goed , grote 150° opnamehoek gebruiksvriendelijk en goede apps voor op de smartphone alles te kunnen bekijken. Enkel jammer van de korte duur van de batterij. Toch een toestel om iedereen aan te raden met bijna 100 procent tevredenheid.

Topper by Mike on 03/26/2019

Super scherpe beelden en handig te bedienen. Instalatie een fluitje van een cent en parkeerstand werkt ook heel handig automatisch. gTopservice van Allcam ook ontvangen.

Mooi,goed,snel by Goede prijs kwaliteit verhouding on 03/26/2019

Mooi product,goede beeld kwaliteit,en snel geleverd,

Goede makkelijke webcam by WimN on 03/26/2019

Ik ben zeer tevreden met het resultaat dat het is geworden. Ik als digibeet ( 66 jaar ) kon de webcam makkelijk in mijn vrachtauto installeren. Ook de software is makkelijk te installeren op mijn IPhone. Filmpjes terug halen of situaties bekijken kan eenvoudig. Beeldkwaliteit is super

Uitstekend by Twan on 03/25/2019

Goede dashcam voor mooie prijs, niets meer niets minder

mijn tweede AZDome GS63H by julien on 03/25/2019

had een tijd geleden mijn eerste AZDome GS63H aangeschaft voor in de truck en ben daar heel tevreden mee ,mooi beeld veel mogelijkheden en heel makkelijk in te stellen en ik er nu nog een tweede aangekocht voor in de auto ook ,zodat deze ook alles kan registreren wat er gebeurd .

Voldoet aan verwachting. by Peter on 03/22/2019

Deze dashcam is een product van eenvoud en goede kwaliteit ,met name de bijna onzichtbaarheid is pre. Tevens is het gebruik van de app zeer handig en kan je gelijk vanaf de dashcam beelden laden naar je smartphone die je ook kan gebruiken als scherm. Kortom een goede dashcam voor een redelijke prijs, en vandaag besteld morgen in huis is ook echt waar.

Goede prijskwaliteit by Rainier on 03/22/2019

Prima camera voor niet te duur. Beeldkwaliteit voor is goed, achter zou beter kunnen met 720p. Jammer dat er geen GPS op zit, verder eenvoudige installatie en goede kwaliteit.

Mooi by Rudy on 03/22/2019

Goede camera, erg tevreden mee. Gebruik er twee, één in mijn Twingo en één in mijn V60. Werken allebei feilloos, beeldkwaliteit is goed al zou het in het donker beter kunnen. Dit laatste is eigenlijk met elke dashcam een probleem (heb er meerdere gehad). Aangezien de prijs niet veel uitmaakt qua beeldkwaliteit nu maar wat goedkopere camera's genomen en geen spijt van gehad.

Prima. by Kyri on 03/20/2019

Op zich een prima dash cam. Beelden 's avonds lastig om kentekens te zien. Verder prima kwaliteit. Had nergens gelezen dat je het beeldscherm na een minuut of 2 uitgaat, aar blijft wel filmen. Dacht dat ie niet helemaal goed werkte, maar was niet zo. Voor een hele dag moet je 128GB msd kaart hebben. wegwerken is lastig, niet vanwege dikte kabel, maar clipjes die niet overal goed plakken. Aansluitingen voor camera voorkant en achterkant zijn niet gelijk en passen alleen op 1 manier. 1 recht voor achter, 1 in een hoek voor voorkant, past niet andersom en dat zou bij mij beter uitkomen of beter 2 met een hoek. verder aansluitingen onhandig, niet logisch.

Doet het goed by YKurt on 03/20/2019

Na plaatsing van de bestelling was de webcam de volgende dag thuis. Merkwaardig dat de mee bestelde SD kaart apart bezorgd werd. Het plaatsen van het SD kaartje is niet duidelijk hoe het moet. Uiteindelijk gelukt. Via een YouTube film de kabels mooi weggewerkt langs het raam en via de deur naar de usb aansluiting. Dashcam doet wat het moet doen. Tevreden over onze aankopen Dashcam doet wat het moet doen.

Prima camera voor weinig geld by Rudolf on 03/20/2019

Zeer tevreden over de camera. Installeren eenvoudig, bediening ook en hij valt bijna niet op.

Prima onopvallende dashcam by Ruud Vermeul on 03/20/2019

De dashcam voldoet uitstekend. Ruim voldoende instelmogelijkheden. Haarscherp door 4K

Zeer goede dashcam by Josef on 03/20/2019

Sinds een maand deze camera op mijn MT 07 gemonteerd en ben er zeer over te spreken. De beelden zijn echt heel mooi. Ik weet niet wat er met het geluid is gebeurd in de voorbeeld video maar ik denk dat de unit daar in een waterdichte doos is gemonteerd waardoor het geluid wordt versterkt.

Uitstekende dashcam. by N.N. on 03/20/2019

Vlotte levering met goede gebruikershandleiding. Neem even de tijd voor de installatie. Op internet staan verschillende goede filmpjes. Geïnstalleerd met constante stroom en Samsung 128 gb. Werkt perfect. Via Wifi terugkijken op de gsm is simpel. (Functioneel maar ook wel eens leuk).

Perfecte aanvulling op Viofo camera by Jaap on 03/19/2019

Handige mount met prima aanvullingen op de dashcam. Snel geleverd, perfect.

Prima camera by Jaap on 03/19/2019

Dit is mijn 2e Viofo camera. Beeld overdag is erg goed. Snachts minder maar voldoende om een beeld van de gebeurtenissen te geven. Via ebay iets goedkoper te vinden maar de snelheid van leveren en nl garantie via Allcam gaf mij de doorslag. Geen spijt van en een echte aanrader; zowel de camera als Allcam.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1086 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing