Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1024 Reviews

Goede dashcam, makkelijk in gebruik. by Twan on 02/18/2019

Goede dashcam, prima prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijke montage. Of de cam zijn goede kwaliteit blijft waarmaken zal de komende weken blijken. Jammer dat de handleiding alleen in het Pools meegestuurd werd.

Super dashcam! by Nick oskam on 02/15/2019

Super snelle service en een super kwaliteit dashcam! En eenvoudig te installeren! Top!

Prima Dashcam by Ron on 02/12/2019

Geweldige Dashcam met een prachtig en haarscherp beeld! Aangekocht via Allcam. Werkt prima na installatie in de auto. Overige opties moeten nog uitgeprobeerd worden maar daar heb ik alle vertrouwen in (;-))

Gewoon goed by Jeroen s. on 02/10/2019

Goeie prijs kwaliteit...zeer goede service

Gewoon goed by Jeroen s. on 02/10/2019

Goeie prijs kwaliteit...zeer goede service

Gewoon goed by Jeroen s. on 02/10/2019

Goeie prijs kwaliteit...zeer goede service

mooie dashcam by jos on 02/05/2019

mooie dashcam, werkt goed duidelijk beeld gebruiksvriendelijk . Ben er zeer tevreden mee. Alleen jammer dat de kabel voor de achtercamera niet langer is anders zou ik deze ook bestellen.

Doet wat het moet doen by Jean on 02/04/2019

Werkt zoals het moet. Wel kijken of het door het apparaat dat je wil gebruiken ondersteund word.

Aanrader by Patrick on 02/03/2019

Deze dashcam is makkelijk in gebruik en heeft super goed beeld zorg wel voor een sd kaart met genoeg geheugen,en met de app ken je de filmpjes makkelijk naar je telefoon uploaden en terug kijken..

Tevreden, meer kan ik nu nog niet zeggen by Erikb on 02/03/2019

Tevreden, jammer dat er geen mogelijkheid bij is om m aan de netstroom te zetten om m in te stellen.

Aanschaf Dashcam by W. Oskam on 02/03/2019

Heb de Dashcam nog niet geïnstalleerd, maar zal een nieuwe review schrijven als ik hem in gebruik heb genomen.

Goed product by Doet wat het moet doen on 02/02/2019

Gebruik het voor LUKAS LK-919 QAD Lengte van de kabel is goed

Bijna goed by Paul on 02/01/2019

Kabel is compleet, alleen jammer dat er geen haakse stekker aan zit.

Leuk apparaat by Paul on 02/01/2019

Vlotte bezorging na mijn bestelling. Camera wat instellingen gewijzigd, naar mijn smaak. Opgehangen in de auto en aan gesloten op constant stroom. Ga ik rijden, start de camera niet zelf op. Dan maar een berichtje aan Allcam en na een vlotte reactie terug over een instelling wijziging werkt alles zoals het zijn moet. Strak geregeld Allcam, mijn complimenten. Enige min puntje vind ik, dat de gebruiksaanwijzing incompleet is. Niet alle functies worden beschreven.

Dashcam die doet wat moet, voor een scherpe prijs. by Arjen on 01/31/2019

Installeren een eitje, even zoeken naar het formatteren van het geheugenkaartje. Duidelijke handleiding, snoer lang genoeg. Accuduur is seconden werk. Heb er zelf een powerbank aan gekoppeld, dan kom je de dag/nacht makkelijk door. Slurpt ook je accu niet leeg, dus is ook permanent aan te sluiten. Fijne dashcam!

Top kwaliteit by Jos on 01/29/2019

zeer goede prijs/kwaliteits dash cam met eenvoudige installatie alleen jammer van geen wifi bij 60f/s instelling.

Prijs qualiteit goed maar te beknopte handleiding by Mambo on 01/29/2019

Ik ben redelijk tevreden met de aankoop. Goede levering. Werkt naar behoren. Installatie was vrij simpel met de nodige know_how en gereedschap kan je alle kabels mooi weg steken zoals een professionele . De voorste camera heeft een fantastisch beeld, ook met de achterste camera erbij maar die op zicht laat een beetje aan de wensen over. Ik vind alleen de handleiding en uitleg over alle functies en mogelijkheden veel te beknopt. Ik zit met nog veel vragen en problemen. De continu voeding is bij mij aangesloten en de camera begint niet automatisch te filmen wanneer ik de auto start maar wel als ik die open maar niet meer na het starten. Ik moet handmatig het filmen aanzetten. Ook blijft de camera na het verlaten en sluiten van de wagen door filmen, lang na de ingestelde tijd en de hele dag lang dus moet ik ook opnieuw handmatig het filmen stoppen. De after-sale service kan ook beter. Ik moet te lang wachten op antwoorden op mijn vragen. Reactie Allcam: Beste, wanneer je de camera aansluit op een continue zekering met de continue voeding zal de camera inderdaad niet uitgaan wanneer je de auto uitzet en andersom. Je kunt de voeding in dat geval beter op een geschakelde zekering aansluiten, dan werkt deze functie wel.

Uitstekende dashcam voor een redelijke prijs! by GS63H on 01/29/2019

Het apparaat is eenvoudig in de auto te installeren. De instellingen zijn ook gemakkelijk aan te passen. De beeldkwaliteit is supen. Eigenlijk niets dan lof!

goed by Jos on 01/28/2019

Mooie kleine Dashcam met goed beeld overdag als s 'avonds .Instellen is even zoeken maar als je het doorhebt gaat dit ook vanzelf. Hij doet wat hij moet doen .

Niet twijfelen, gewoon doen by Koen on 01/28/2019

Bij het uitzoeken van een dashcam was deze mijn favoriet omdat deze veel opties heeft, toch even getwijfeld maar toen ik zag dat deze dashcam op nr. 1 stond als beste dashcam van 2018 heb ik deze aankoop toch overwogen en ik heb er absoluut nog geen spijt van ! Hij is klein en compact maar toch nog handig in gebruik, scherm is groot genoeg om beelden duidelijk te herbekijken. De dashcam is werkelijk een full-option en alle opties zijn apart in te stellen. Gemakkelijk te monteren en demonteren met een zuignap. Je kan hem in het Nederlands instellen :-) Dus voor deze prijs een echte topper en een absolute aanrader ! Niet twijfelen, gewoon doen !

Bijzonder handige clips by Werner M on 01/27/2019

Voor de zekerheid maar 2 setjes van deze clips erbij besteld, maar toen ik later mijn dashcam omgeruild had voor een BlackVue dashcam bleken daar ook al clips in te zitten. Achteraf gezien een beetje overbodig, maar neemt niet weg dat het toch zeer handige clips zijn, die zeker niet alleen voor een dashcam te gebruiken zijn. Bv om achter een tv wat kabeltjes bijeen houden (niet al te dikke, bv een optische kabel) of om usb laadsnoertjes te fixeren zijn ze ook perfect bruikbaar.

Helaas niet geschikt voor mijn achterruit by Werner M on 01/27/2019

na wat mail overleg met Allcam deze camera laten komen, maar tijdens de installatie bleek dat de achtercamera niet ideaal was voor mijn auto (Toyota Auris hatchback). De hoek van het plakvoetje en de achterruit was dusdanig dat bovenaan de ruit de lens al raakte, nog voordat het voetje vlak tegen de ruit aan zat. Had ik deze goed willen plakken dan zat in al halverwege in het midden van de ruit. Dat was natuurlijk helemaal geen optie. Tot overmaat van ramp brak intern ook nog eens de mini usb poort af, dus het geheel diende retour gestuurd te worden. Omdat de positie van de achtercamera toch een blijvend probleem zou zijn vervolgens maar besloten om wat meer uit te geven en een BlackVue aan te schaffen. Natuurlijk is dit wel een totaal andere prijsklasse, maar heb er geen spijt van. De BlackVue is zijn geld meer dan waard. Neemt niet weg dat de A129 zeker ook een goede camera is, had de achtercamera goed gepast dan had ik deze zeker gehouden. Enige minpuntje voor de installatie is de vrij dikke kabel naar de achtercamera, dit kost wel wat meer werk om deze weg e werken, alhoewel ik daar door het eerdergenoemde probleemniet aan toe gekomen ben.

Degelijk produkt by Kristof on 01/27/2019

Is gemaakt van kwaliteits materialen gemakkelijk te monteren,parkeer functie is ook een meerwaarde,mooi beeld

Perfect by Gs 63H on 01/26/2019

Na goede telefonische informatie is de bestelling binnen 3 dagen ,zonder verzendkosten, in Zweden geleverd. Chapeau !!!!

Degelijk, zonder fratsen by Emiel on 01/25/2019

De dashcam van AZdome doet wat hij beloofd zonder fratsen. Per 5 minuten (instelbaar) maakt de cam een mapje aan. Hierdoor kan je snel een fragment opzoeken. Het beeldkwaliteit is ruim voldoende, ook in de nacht. Ik heb er een goede

uitstekend by Simon on 01/25/2019

Simpel te monteren en te plaatsen. Goede beeldkwaliteit. eenvoudig te bedienen.

Prima dashcam by Qvia T790 WD 16gb on 01/24/2019

Prima dashcam, snel te installeren met een juiste handleiding. Alleen het bijgeleverde geheugen is aan de kleine kant. Ga een grotere geheugenkaart erbij nemen.

Precies waar het voor is. by Bass Kroeske on 01/23/2019

Makkelijk te installeren en werkt perfect!

Prima! by Bass kroeske on 01/23/2019

Even ondergrond schoonmaken en ze plakken perfect!

Gewoon goed. by Bass Kroeske on 01/23/2019

Prima produkt!

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1024 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing