Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 893 Reviews

Uitstekend product by Scherpenzeel on 10/05/2018

Zeer hoogwaardige en betrouwbare camera met handig en groot LCD scherm om beelden op te bekijken. Valt toch nauwelijks op in mijn Volvo. Beeldkwaliteit kraakhelder ook in het donker.

Topcamera by Ruud Fr. on 10/05/2018

Super camera, haarscherp beeld en met de app eenvoudig te bedienen. Ook levering en service van Allcam waren top, dik tevreden!

allcam kunt u mij helpen by Henk on 10/04/2018

Heb hem gekocht nadat ik de zovele reacties hier positief zijn,maar heb de probleem dat ik hem niet in het 4k kwaliteit kan opnemen,hij laat het geluid dan wel horen maar geen beeld,en heb speciaal de samsung evo plus clas 10 4k gekocht,allcam weet u waar het aan ligt of iemand anders,in de stand 1920x1080 p60 neemt hij wel beeld en geluid op. Reactie Allcam: Beste Henk, kun je eens proberen om de SD kaart te formatteren? Je doet dit in het menu bij 'format'. Als dit niet helpt raad ik je aan even de fabrieksinstellingen terug te zetten, je kunt dit ook doen in het menu.

Aanrader by Kristof on 10/01/2018

Zeer goede prestatie voor een goede prijs!

Aanrader by Kristof on 10/01/2018

Zeer goede prestatie voor een goede prijs!

Voordelig by Rene on 09/30/2018

Prima set, zowel achteruitrij camera als dashcam. Eenvoudige installatie, echter Chinese handleiding. Google op CPDVR3 Mirror Cam video en je krijgt de Engelstalige. Onbegrijpelijke lage prijs!

compacte camera met een geweldige prijs kwaliteit verhouding by Paul on 09/28/2018

goede kwaliteit prijs verhouding, makkelijk bedienbaar met een Nederlands menu. camera valt niet op van de buiten kant van de auto. Alle denkbare opties zitten in deze kleine krachtpatser.

Ben over de dashcam en levering zeer tevreden, chapeau by Piet Bull on 09/28/2018

Een handig , betaalbaar en eenvoudig te installeren dashcam. Ik rij er mee in mijn touringcar en levert de meest spectaculaire beelden op. Nog niet voor juridische doeleinden gebruikt, maar sluit dit uit. Wat hebben we toch veel onnozele waaghalzen en camicase piloten op de weg.

Top apparaatje by Lex on 09/21/2018

Schitterend beeld ook op een groot scherm.

Niet geschikt voor te schuine autoruiten by Johan on 09/21/2018

Heb deze moeten terugsturen daar het display totaal niet leesbaar was daar mijn autoruit te schuin is. Ik heb nu gekozen voor de BlackVue DR490L

Goeie dashcam by Carl on 09/18/2018

Levering snel en zonder problemen. Inhoud van pakket was onvolledig, geen software en geen beschrijving. Met wat uitzoeken door de Russische tekst alles kunnen instellen. ALLCAM teruggekoppeld, die het ontbrekende snel in orde heeft gemaakt. Dashcam zelf werkt prima en is zeer eenvoudig in bediening. Spiegel 's-nachts vergt gewenning

Goed by Daschcam on 09/17/2018

Geen - punten.

Top SD kaart by Geert on 09/15/2018

Heb de kaart gebruikt in een dashcam GS63H. Plaatsing ging heel vlot. Kaart werkt perfect.

Top prijs/kwaliteit by Geert on 09/15/2018

De camera is heel eenvoudig te installeren. De beeldkwaliteit van de achterste camera mocht beter zijn maar voldoet toch nog voor herkenning van de voertuigen. Het plaatsen en wegnemen van de voorste camera gaat heel vlot. Bekijken van de beeld gaat heel vlot. Kortom, een uitstekende dashcam voor een goede prijs.

Eenvoudige montage en de kwaliteit is top. by WillemJona on 09/15/2018

De GPS informatie op het scherm is accuraat. De montage is supersimpel. Bijkomende voordeel is dat de aansluiting aan de bovenkant zit, dus je kunt de cam prima wegwerken achter de spiegel. Ik ben heel tevreden!

Gebruiksgemak!!!! by bart on 09/14/2018

weinig geld voor voor veel Gebruiksgemak !!!!

topproduct !!! by topproduct !!! on 09/14/2018

zeer tevreden TOP !!!!

Allcam is TOP !!!!!! by bart on 09/14/2018

Betaalbare goede camera met top Beeldkwaliteit !!! Ook de service van Allcam is TOP !!!!!!

Y900 Dashcam by Reid on 09/13/2018

Was snel in huis , Montage geen probleem , Werkt prima en genoeg mogelijkheden . Was een goede aankoop .

Value for money! by CLK on 09/11/2018

Prima dashcam voor zijn prijs. Eerste ontvangen exemplaar had een probleem met het geluid bij het afspelen. Uitstekend en super snel opgelost door Allcam. Top service!!! Zeer tevreden over de aankoop :-)

Goede prijs kwaliteit by Lars on 09/10/2018

Deze dashcam heeft veel opties en is makkelijk en simpel te bedienen. In het begin een paar problemen gehad met de bijbehorende app maar dat is opgelost. De beelden zijn over het algemeen beter dan ik had verwacht.

Top service en kwaliteit!! by GS63H on 09/09/2018

Top service al zeg ik het eerlijk product was defect mail gestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen!!

Prima toestel by Paul on 09/09/2018

Doet precies waarvoor ik hem kocht. Minpunten: Niet traploos verstelbaar Kabel mocht 10cm langer zijn

Goede camera by Peter on 09/09/2018

De volgende dag na mijn bestelling is de camera gearriveerd. Camera geladen en snel een goede plek bij mijn spiegel gezocht. Goede bevestiging en de kabel was voor mijn auto voldoende lang. De software gedownload, maar kan hem niet installeren omdat mijn virus scanner dit blokkeert. Jammer. Ik kan nu mijn GPS waarden niet terug kijken op bv GoogleMap. De video kwaliteit is goed.Ik heb het geluid uitgezet.

Goede dashcam by M.J. on 09/08/2018

goede compacte camera die makkelijk in gebruik is. Beeldkwaliteit is perfect. Betaalbare goede camera.

Precies wat ik zocht! by 4k en niet duur! on 09/07/2018

Ik was opzoek naar een dashcam, andere waren algauw +200 euro dat vond ik wat te duur. ik kwam deze toevallig tegen en hij was ook nog 4k. Heb er gelijk een Samsung 128gb sdkaartje bij genomen. Werkt super makkelijk en helder beeld! Deze shop heeft hem snel geleverd!

Prima toestel by eddy on 09/06/2018

Doet wat het moet doen, prachtig beeld en de mogelijkheid de opnames te verdelen in sequenties van bvb 3 minuten. Was even zoeken naar de juiste instellingen, maar nu staat hij prima....prijs/kwaliteit.

Niet aarzelen aanschaffen by Ramcoy on 09/05/2018

Heb tot nu toe een gopro hero 3 (mis)bruikt als dashcam, heeft de mogelijkheden niet van de GS63H De gopro steeds manueel bedienen, en geheugen wissen als dat vol is. Te omslachtig vergeleken met de GS63H. Geen omkijken meer naar, doet wat ervan verwacht wordt, en een prachtig beeld, enigste min puntje is de kwaliteit van de display, men moet er vrij recht op kijken om goed beeld te zien. De opgenomen videos zijn perfect.

klein maar fijn by Rob on 09/04/2018

mini dashcam die eenvoudig in te stellen is en met een goed beeld; helaas wel veel last van reflecties van het dashboard. door gebruik te maken van het cpl filter is het beeld wat verbeterd. Toch ben ik tevreden met de aanschaf van deze dashcam

Goed toestel by Thomas on 09/04/2018

Goede kwaliteit van beeld. Het toestel werkt zeer goed doet wat het moet doen.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 893 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing