Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 940 Reviews

Prima aankoop by Peter R. (niet de Vries) on 12/07/2018

Al met een prima aankoop geweest met geheugenkaart en continu stroomaansluiting. Cam doet wat het moet doen, de beeldkwaliteit is perfect en heb er inmiddels al profijt van gehad. Zeker een aanrader qua kwaliteit prijsverhouding.

Super camera in deze prijsklasse by Peter on 12/06/2018

Super tevreden over deze dashcam. Vrij groot scherm maar toch oogt de camera erg compact en valt nauwelijks op door zwarte ontwerp. Super beeld en makkelijk te bedienen.

Goed battery pack by Marja on 12/02/2018

Bezorging snel en goed. Was ook goed verpakt. Het installeren was erg simpel. Het formaat is compact, hetgeen ik erg fijn vind. Bij het insteken van de plug van de dashcam, brak direct een stukje van het zwarte omhulsel af. Dit heeft geen invloed op de werking. Helaas bleek dat deze batterij toch niet gecombineerd kon worden met mijn erbij gekochte dashcam voor de parkeermodus. Door het afgebroken stukje heb ik hem niet geretourneerd. Ik zal vast nog wel een goede gebruiksmogelijkheid voor dit battery pack vinden. Als dashcam gebruik ik de mini 0906. De oplaadtijd ligt inderdaad rond de twee uur. hij geeft duidelijk aan wanneer hij vol is. Reactie Allcam: Beste Marja, kun je a.u.b. even contact met ons opnemen omtrent het afgebroken stuk? Wij kunnen deze eventueel voor je vervangen. Overigens kun je de battery pack ook gebruiken met je Mini 0906, echter dien je dan de sigarettenvoeding te gebruiken voor het voeden van de camera.

Gemakkelijk in gebruik en zeer goede beeldkwaliteit by Jorg on 12/02/2018

Compact en gemakkelijk in gebruik en zeer goede beeldkwaliteit.

Apparaat doet het zoals omschreven. by Dick on 11/26/2018

Supersnelle Levering. Makkelijk te installeren en het apparaat doet het zoals omschreven.

Ok voor die prijs by Rudy on 11/25/2018

Beeldkwaliteit is meer dan voldoende. Voor de parkguard dien je wel de hardwire kit bij te bestellen. De achterste camera geeft storing op de ontvangst van de radio en blijkbaar niet alleen bij mij. https://dashcamtalk.com/forum/threads/dab-radio-in-golf-mk7-affected-losing-signal.35795/ Hiervoor nog een oplossing gevonden die bevredigend genoeg is.

Top by Nicky on 11/23/2018

Snel geleverd. Goed verpakt en makkelijk in gebruik. Wat wil een mens nog meer?

Super blij by Nicky on 11/23/2018

Een top product zeer goed verpakt en snel geleverd. Heel makkelijk te monteren. Kaartje er in. Wat spelen met de instellingen en hop we zijn vertrokken. Nederlandstalige handleiding. Geeft zeer mooie beelden op dashcam, smartphone en computer of tablet. Verschillende en ook makkelijke apps te downloaden. Ik raad iedereen dit toestel maar ook allcam aan.

Kleine krachtpatser by roy storcken on 11/22/2018

Mooie kleine camera. Kan 180 graden gedraaid worden zodat de bedieningsknoppen aan de linker kant komen. Klein genoeg om achter de binnenspiegel te plakken. Bij 60 fps kunnen kentekens ook bij donker en beweging goed gelezen worden. Bediening is makkelijk. Alleen opties die je nodig hebt. Software heeft mbt de kaart waar de route op de getoond wordt wat kuren tijdens de start maar functioneert daarna goed. Voor de rest mooi om alle gegevens van de rit te kunnen zien. Sigarettenvoeding heeft apart klepje waar een USB kabel in kan waar een ander apparaat mee opgeladen kan worden. Zeer tervreden!

Redelijke camera by Randy on 11/21/2018

Relatief een goede dashcam met goede kwaliteit beeld ook snachts! kentekens lezen is er niet bij helaas. De app die je moet downloaden laat te wensen over loopt vaak vast en als je gedeeltes knipt en download moet je ook een ander hulp programma hebben waar je de filmpjes mee om kan zetten naar een formaat dat wel door android wordt ondersteunt Voor het geld redelijke dashcam Goede montage mogelijkheden omdat hij 360gr te draaien is

Kabel naar achter camera te kort by Hans V on 11/20/2018

Mijn garage heeft de Dash Cam vandaag ingebouwd, De kabel kon niet via de standaard route naar de achter camera. De kabel was te kort. Reactie Allcam: Beste Hans, voor de Mini 0906 is een verlengkabel van 8.5 meter beschikbaar indien de standaard kabel van 6 meter te kort is.

Een camera die niet opvalt en toch goed werkt by Mooi klein ding on 11/17/2018

De bestelling ging vlot en levering was foutloos. De goed verpakte zending had ook een samsung kaartje en de mini voeding en extra bevestigingen. We hebben er toch nog enkele bijgehaald. De mini-voeding is nodig voor de parkeerbewaking. De handleidingen waren goed, al hebben we wel even moeten puzzelen om alles in de auto te bevestigen. Nu is het afwachten tot we hem mogelijk gebruiken voor vakantie, hopelijk niet voor vandalisme of ongeval.

Echt super by Harry on 11/15/2018

Prima werkend systeem. Goede beeldkwaliteit. Ook de bevestiging op de ruit is stevig en makkelijk tussen onze camper en auto te wisselen. Ben super blij met mijn keuze die toch vooral gebaseerd was op goede recenties. Jammer is wel dat de accu maar even zonder aansluitkabel kan.

Top by Michel on 11/14/2018

Super camera, zeker voor het geld! Het enige wat ik mis is night view, als het donker is start hij niet altijd met filmen in de bewegingsmodus. Verder echt heel erg blij mee!

Beter als 12v by Timmehsz on 11/12/2018

Het wegwerken van de kabel was misschien het meeste werk. Echter ontbreekt bij deze kabel de zekeringhouder en moet je de min kabel met de zekering erin duwen. Heb zelf een zekeringhouder erbij moeten halen en deze op de gekochte kabel geknepen.

Top by Timmehsz on 11/12/2018

Haal eigenlijk altijd Samsung kaartjes en deze is zeer concurrerend met de rest van het internet dus gewoon erbij gehaald.

Waar voor het geld by Timmehsz on 11/12/2018

Prima dashcam en prima kwaliteit voor het geld. Spiegel paste perfect en ben blij dat ik gelijk van het verblindende af ben door het blauwe glas. De handleiding is inderdaad niet echt duidelijk maar beetje kennis van de termen en je komt een heel eind. Tip om niet te gebruiken is de motion detectie.. hierbij ging mijn cam telkens uit na 1.5 minuut.

Mooie camera voor niet al te veel geld, en makkelijk in gebruik by Esther on 11/11/2018

Erg mooie en simpel te bedienen dashcam. Meerdere reviews gelezen en uit eindelijk besloten om de Dashcam GS63H Dual aan te schaffen (ook omdat er een achtercamera bij zit. ) Andere camera's met deze opties zijn vaak vele malen duurder. De dashcam is redelijk makkelijk te installeren. De achtercamera die deed filmde helaas scheef. Ik heb Allcam hierover gemaild en heb binnen 2 dagen een nieuwe achtercamera toegezonden gekregen die wel perfect werkt. Echt super service!

prima camera by ikke bree on 11/11/2018

met nederlandstalig menu prima kwaliteit grote display een aanrader heb al 3 cams maar deze is top

Werkt goed. by Snelle levering on 11/10/2018

Fijne dashcam gebruiksvriendelijk duidelijk beeld heel blij mee om zo het verkeer vast te leggen.

Top by Annemiek on 11/08/2018

Geweldig dascam, installeren gaat top en de kwaliteit van het beeld is ook echt top. Levering is echt mega snel.... Zeer tevreden!!!

Fijne camera by Dashcam GS 62H Dual on 11/08/2018

Prima camera Car player Pioneer en DATAkam werken bij mij niet

Super eenvoudig! by Dees on 11/02/2018

Enorm gemakkelijk om te installeren. Alles proper kunnen wegwerken. Is zijn geld 100% waard!

Zeer degelijke dashcam voor dit geld by Sam on 10/30/2018

Wat me het eerst opviel was dat hy zeer klein is, wat wel handig is als je niet veel zicht wil verliezen. Het beeld op het lcdscherm van de dashcam zelf is door de invalshoek heel slecht zichtbaar, je moet er echt loodrecht op kijken. Een ander minpuntje is de beeldkwaliteit bij het gebruik van beide cameras. De zuignap is echter heel handig om te monteren en er is ruim voldoende kabellengte, ook voor de 2de camera. Instelmogelijkheden zijn voldoende voor deze budgetair vriendelijke dashcam. Nog een nadeel is dat het beeld van de 2de camera geen 180° kan draaien of spiegelen, dus ik kan de cam ook niet ondersteboven monteren. (Ik wou hem nl monteren in de richting van mijn spiegel in mn bestelwagen zonder achterruit). Het bekijken van de opgenomen beelden gaat heel traag via de wifi, best altijd eerst downloaden. Kortom: voor dit geld is het wel een van de beste cameras momenteel. (4kresolutie) Parkeerstand,gsensor,bewegingsensor, looprecording, wifi, werkt allemaal perfect. Voor wie een "extra verzekeringspolis" wil is dit een koopje.

Super dashcam by Jaime on 10/30/2018

Ideale dashcam, makkelijk in gebruik, mooi beeld en ook erg handig dat je via wifi beelden op je mobiel kunt zetten en bekijken! Een aanrader dus!

Fijne camera by GZ on 10/29/2018

Camera geeft een helder beeld. (Ik heb wel direct het CPL-filter erbij besteld.) Gemonteerd valt hij nauwelijks op. Pas in de meegestuurde documentatie las ik dat hij slechts geschikt is voor temperaturen tot 40 graden. Dat betekent dat als je bij zonnig weer je auto parkeert je niet moet vergeten de camera te verwijderen.

Handig! by GZ on 10/29/2018

Erg handige dingen om kabel vast te zetten. Ze plakken goed en zijn op het dashboard door de kleur nauwelijks zichtbaar.

Goede beeldkwaliteit maar toch enkele praktische problemen. by ME on 10/28/2018

Het was even zoeken, maar het werkt. Werkt de camera ook zonder stroom? In mijn geval niet. Wat ik toch dacht van wel? Wat het vrij lastig maakt om in parkeermodus beelden te maken, als mijn sleutel niet op het contact zit. Houdt de camera ook gegevens bij zonder dat je op de 'noodbutton' duwt? In mijn geval ook niet. Wat vrij vervelend is, want ik weet niet altijd op voorhand als er iets gebeurd dat ik op die knop moet duwen......... En dan is het vaak al te laat. Sommige instellingen op deze camera werken precies niet. De bediening met de 'up' button vind ik toch vrij omslachtig. Er staat duidelijk dat als je op de upbutton blijft duwen hij de instelling opslaat. Maar helaas voert hij die instelling niet uit. BV format OFF naar ON, werkt duidelijk niet... Want hij formatteert het SD kaartje niet. En de oude bestanden staan nog steeds op mijn camera. De handleiding is me daarom ook niet echt duidelijk. Ook krijg ik geen beeld van mijn achtercamera op mijn scherm, wat het moeilijk maakt om deze te positioneren. Jammer dat het gratis programma rdCAM dat jullie aanraden niet meer te downloaden is. De site werkt niet meer. Ik heb al ge-emailed naar het 'bugadres' maar geen respons. Dus graag zou ik een ander gratis programma wensen, waarmee ik deze cam kan gebruiken. Reactie Allcam: Beste, de Mini 0906 werkt inderdaad niet zonder stroom. De camera werkt met een condensator i.p.v. batterij wat de duurzaamheid zeer ten goede komt. Om hem te gebruiken in de parkeerstand is daarom een continue voeding MicroUSB nodig. Wanneer je op de SOS knop drukt zorgt de camera dat de huidige opname beveiligd wordt opgeslagen op een aparte folder (EVENT) op de SD kaart. Het menu kunt u betreden door de UP knop ingedrukt te houden, u kunt het menu enkel betreden wanneer de opname is gestopt, dit doet u door op de OK knop (middelste knop) te drukken. De OK knop gebruikt u ook om keuzes in het menu te bevestigen, niet de UP knop. Het klopt dat het beeld van de achtercamera niet in beeld wordt weergegeven, daar is het beeldscherm wat te klein voor. Het positioneren kunt u daarom het beste doen door de opgeslagen beelden te bekijken op de camera.

Fijn apparaat by Dirk on 10/25/2018

Goed beeld, fijne camera, te uitgebreid menu om in te stellen, teveel kabel aan de Inbouwsets (samen binden met tie-wrap), erg goed / fijn mailcontact cq helpdesk. Kortom erg tevreden !

Compacte goede dashcam by Renzo on 10/25/2018

Erg tevreden met deze camera en de snelle levering van Allcam. Had wat vragen vooral en werd goed te woord gestaan. Deze dashcam is erg klein en valt bijna niet op achter de binnenspiegel. De beelden zijn, ondanks dat je voor dit geld niet teveel mag verwachten, boven verwachting. Ook de App werkt fijn ic.m. de wifi functie. Top!

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 940 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing