Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1266 Reviews

Een heel goede service by Leo Janssen on 09/29/2019

Eerst de handleiding door gelezen, daarna begonnen met instaleren. het was voor mij niet gemakkelijk en niet moeilijk ( 71 jaar ).maar is gelukt. camera heeft een mooi helder kleuren beeld. en goed scherp . werk prima. zeer goede dashcam. raad ik zeker aan.

Dashcam by Leo on 09/26/2019

Zeer goede camera, veel mogelijkheden. helder beeld . makkelijk te installeren. beveel ik aan, prijs kwaliteit goed.

Zeer te vrede met de koop. by 6k4v9cq Ger E. on 09/12/2019

Prima beeld, compleet en snel geleverd. Indien nodig zal ik weer zo bij Allcam iets kopen.

Een heel goede service by Leo Janssen on 09/10/2019

Ik heb deze Dashcam nu drie weken in gebruik, beeld is mooie helder, kleuren zijn zeer goed, het instaleren van de camera was voor mij niet heel gemakkelijk ( 71 jaar )maar na een keer proberen lukte het wel. De camera werkt uitstekend. dus raad ik deze camera aan. Prijs kwaliteit zeer goed.

loop recording werkt niet dus heb er niets aan in de auto. by marco on 09/09/2019

Heel betaalbare camera met klein rear cameraatje dat prima is weg te werken. Jammer dat de loop recording het niet doet en ik dus om de 20 minuten autorijden de sd kaart moet formatteren omdat de camera dan stopt met opnemen. Heb de camera maar weer gedemonteerd en weg gelegd goedkoop blijkt toch weer duurkoop. Reactie Allcam: Beste Marco, heb je SD kaart al geformatteerd in het menu van de camera? En staat de loop recording wel aan in het menu? Hij zou namelijk gewoon de oudste beelden moeten verwijderen wanneer de SD kaart vol is.

Goede camera voor achterkant, lastige montage by Michel on 09/08/2019

De camera voldoet goed. De beeldkwaliteit en de hoek die de camera dekt is voldoende voor een achtercamera. Echter, bij de montage is het lastig om de draad naar de voorkant van de auto te geleiden. De draad zit aan de ene kant vast aan de camera en aan de andere kant zit de stekker om aan de dashcam te koppelen. Dr daad door een heel klein gaatje halen (bijv. van de achterklep naar de auto) is nu niet mogelijk. Het zou makkelijker zijn als dat wel zou kunnen.

Geen aanrader.. by Niet echt kwaliteit.. on 09/08/2019

Op zich ziet deze dashcam er leuk uit maar het is zonde van het geld. beeldkwaliteit is niet echt goed met name de camera achter is slecht. De knoppen van het menu zitten dicht bij elkaar.. dus je drukt er 3 tegelijkertijd in. De gereden snelheid wordt niet aangegeven en er zit geen gps op.. Ik heb deze in de kast gelegd en een Mivue pro met camera achter gekocht.. Deze is uiteraard wel duurder maar dat merk je in de kwaliteit en het gebruikers gemak..

Top product! Fijne behulpzame medewerkers bij allcam! by Jeroen on 09/07/2019

Hele fijne camera! Mooie scherpe beelden. Handig te bedienen in de app. Ik heb er een 128gb kaartje in gekocht. Maar er zat ook een 32gb kaartje bij. Verder zaten ook alle snoertjes en aansluit benodigdheden in de doos. (Alleen nog een zekering er tussen gekocht). Omdat ik de tijdzone niet goed ingesteld kreeg middels de app op mijn telefoon. Heeft allcam mij geadviseerd om de geheugenkaart in de computer aan te passen. Dit ging zeer eenvoudig en was de tijdzone zo ingesteld. Kortom een fijn product met zeer goede beeldkwaliteit (ook aardig beeld van de achter camera).

Goede beeld kwaliteit en makkelijke montage by Harrie on 09/06/2019

De camera’s geven mooi scherp beeld zowel overdag als s’avonds. Zijn snel geleverd en montage was ook snel gefixt. Alleen het update wil nog niet lukken (zal wel aan mij liggen). Zijn niet goedkoop maar tot op heden nog geen spijt van de aanschaf.

Topper by Michael on 09/05/2019

Dit is echt een topper onder het merk. Makkelijk te bedienen en ook zeer eenvoudige koppeling met de app. Zeer te vrede. En helemaal met de "box" erbij voor 24hrs opname in parkkeerstand.

eens een minicam altijd een minicam by Minicam 0906 on 09/02/2019

Dit is mijn 3e minicam. De 2e was naar mijn mening (na 2 jaar gebruik) iets te snel stuk. (Daarom bij de 3e minicam 10 % korting gekregen). Heel goed beeld, ook in het donker. Veel instelmogelijkheden. De service van Allcam is eigenlijk niet te overtreffen. Zelfs op vakantie in Italië beantwoord een medewerker of de directeur? mijn vragen. Reactiesnelheid op e-mail is ook prima.

Redelijk by Jeff derks on 08/30/2019

Ja kocht dit product maar zat geen aansluit schema bij voor achter camera en ook niet voor constante spanning Nog gebeld maar denk dat de gedachten is verkocht is verkocht. Product voldoet aan de verwachtingen maar de app is slecht die er bij zit valt steeds uit of vraagt om verbinding met apparaat. Reactie Allcam: Beste Jeff, kun je nog een keer contact opnemen met onze klantenservice a.u.b.? De achter camera kun je simpelweg met de lange kabel verbinden aan de voorste camera.

Geweldige camera. by Baf on 08/28/2019

Geweldige camera. Zeker voor Chinese kwaliteit. Makkelijk in gebruik, zeer scherpe beelden. Lange opnametijd door 128 gb kaartje. ( zelf gekocht). Super camera ik ben er blij mee.

Goede camera, snelle levering by Han on 08/27/2019

De camera wordt snel geleverd, de montage en installatie vergt wel wat tijd, maar dat komt meer omdat alle draadjes weg gewerkt moeten worden, dat is wel wat werk.. De bediening van de camera is wel even zoeken en niet echt eenvoudig, er zijn best veel mogelijkheden, maar de beschrijving is summier en de knopjes erg klein. Camera voldoet uitstekend, ook de achteruitrij mogelijkheid doet het keurig

Complete set voor een mooie prijs by Haekma on 08/26/2019

Beeldkwaliteit is gezien de prijs boven verwachting. Het menu is eenvoudig en daar is snel aan te wennen, makkelijk dat je maar 1 camera in hoeft te stellen. Handig dat 1 stekker voldoende is om de achterste camera van stroom te voorzien en tegelijk aan de voorste te koppelen. De beschrijving van de bijbestelde Continue voeding is duidelijk, het is raadzaam om daar direct de zekeringadapters bij te bestellen. Parkeergevoeligheid van de camera is goed. De camera begint bij de hoogste gevoeligheid al regelmatig te filmen bij passerend lawaaiig verkeer. De parkeerfoto's worden automatisch omgezet naar een filmpje, waardoor het goed terug te kijken is. Ondanks de parkeerinstelling heb ik al wel meegemaakt dat de camera uren na mijn afwezigheid plotseling toch zomaar urenlang volledig begint te filmen. Mogelijk dat het met de keuze van de aangesloten zekering te maken heeft, maar dat moet ik nog uitzoeken. Mijn dashboard weerkaatst het zonlicht behoorlijk in de ruit, maar het CPL Filter op de camera weet daar goed mee om te gaan. Combinatie prijs/kwaliteit van het product is gewoon grandioos!

Perfecte site en correcte afhandeling van de bestelling by Viofo A119 Pro on 08/24/2019

Mooie overzichtelijke site, correcte prijzen en vlotte afhandeling.

Mini 0806s.....Na 3 maand gaat ie kapot by GroteSmurf on 08/23/2019

Afgelopen Mei 2019 de Mini 0806s aangeschaft na een aantal goede reviews gelezen te hebben, helaas voor mij niet genoeg verder gekeken. Het apparaat kan schijnbaar niet tegen temperaturen boven de 40 graden, .....jah...dat word het vrij snel in een geparkeerde bestelbus met continue opname......na de eerste week begonnen eigenlijk al de error meldingen al !! Om problemen te voorkomen heb ik de constante voeding veranderd en de (nieuw aangeschafte 128 GB Samsung kaart geformatteerd te hebben) deed ie het weer 2 dagen.... Sinds afgelopen maand loopt het apparaat direct na opstarten vast, ...andere kaartjes...resolutie veranderen.....resetten.....formatteren.....het zijn allemaal oplossing van een paar uur in mijn geval...apparaat is dus 3 maand geleden gekocht !!! Ik ben koerier en het ding moet gewoon 24 uur werken, en dat doet ie al niet vanaf week 1, ...nou zeg week 2......wat een gezeik zeg !!! Zoek eens op YouTube en zie mn medeslachtoffers....*error Owh jah, firmware update...1e pagina van boekje....site doet het niet omdat de sofware-boer is overleden....**PIEPPPP*** zeg, wat een beunhazen !!!!!

Goede beeldkwaliteit. by Heel tevreden on 08/23/2019

Fantastisch dat er zowel voor als achter een camera geplaatat kan worden. Het beeld is stabiel, weinig trillingen, ook niet bij drempels of hogere snelheid. Zelf bij schemer blijft het beeld duidelijk. Tot nu toe ontzettend tevreden.

Prima kwaliteit, nette prijs by Iwan on 08/22/2019

Prima kwaliteit voor een nette prijs. Snelle levering samen met een dashcam

Mooie en compacte camera by Iwan on 08/22/2019

Deze camera is makkelijk te installeren en geeft een helder beeld. De gebruiksaanwijzing is wel zeer compact

Parkeerstand by Michel on 08/21/2019

Indien andere gebruikers van deze Mini 0906 hun ervaring zouden delen zou het goed zijn want bij mij werkt de parkeerstand niet, het zou kunnen iets met instellingen maar ik heb al alles gedaan en nog werkt het niet, dus als ik wordt aangereden heb ik geen bewijs, ik begrijp dat de meeste mensen dit zouden aanschaffen voor hun ritten op te nemen maar aanrijding als je geparkeerd staat is toch de bedoeling ook van deze Dashcam. Dus als er iemand is waar de parkeerstand wel werkt laat het dan hier weten. Dank U. Reactie Allcam: Beste Michel, zou je even contact op kunnen nemen met onze klantenservice a.u.b.? Waarschijnlijk zit er iets niet goed in de aansluiting of bij de instellingen.

Duidelijke beelden van beide camera's by Prima dashcam on 08/19/2019

De montage van beide camera's was eenvoudig. Duidelijke opnamen. De meeste instellingen zijn goed te doen met de sumiere gebruiksaanwijzing, m.u.v. de tijdsinstelllingen. De tijd gewijzigd en dacht dat deze goed stond. De volgende rit stond deze weer verkeerd. Uiteindelijk reviews gelezen en ik was niet de enige. Ik heb de GPS uitgeschakeld en de sd-card geformarteerd. Bij de tijdsinstellingen niet de tijd verandert, maar vooraan is er de mogelijkheid om de tijd te veranderen met + of -. Dit gedaan en de GPS aangezet. Functioneert nu een halve dag.

super by Fred on 08/17/2019

werkt boven verwachting

Prachtige beelden by Super toestel on 08/16/2019

Prachtig toestel met prachtige beelden en gemakkelijke bediening

Heel goede dashcam, zeker voor deze prijs by JdB on 08/15/2019

De AZDome M05 Touch is makkelijk te monteren, aan te sluiten en te bedienen. Het opgenomen beeld is prima, ook de opnames in de avond/nacht. Alle belangrijke functies zijn aanwezig. Het enige minpunt is de zeer summiere handleiding, maar er staan wel redelijke filmpjes op YouTube. Complimenten voor de klantvriendelijkheid van Allcam.

Goede dashcam by Koen on 08/10/2019

Goede dashcam en makkelijk in gebruik. Hoewel ik de eerste keren wel even de uitgebreide digitale handleiding van Allcam nodig had. De standaard handleiding is beknopt, dus goed dat Allcam dit standaard via e-mail stuurt. Het in de auto installeren is in twintig minuten gedaan. Wat meewerkt is dat de dashcam via een zuignap aan het raam te bevestigen is. Dat maakt ook dat de dashcam makkelijk in een tweede auto te gebruiken is. Het wegwerken van de draden was in mijn auto (een Peugeot 208) snel gedaan en ging eenvoudig via het dak en dakstijl richting sigarettenaansteker van de auto. Ook het draad naar achteren met de tweede camera ging eenvoudig. Beeldkwaliteit is goed en de dashcam is eenvoudig via wifi met de smartphone te koppelen waarna je beelden kunt downloaden en eventueel wat kan inkorten via de standaard apps op de telefoon zodat je alleen de scène hebt die je wilt bewaren. Al met al een goede dashcam voor een nette prijs voor alle mogelijkheden die de cam biedt. Na bestelling is de dashcam snel geleverd. Zoek niet verder en kies deze gerust voor het filmen van je autoritten.

Voor mij niet het juiste product by Rijschool on 08/10/2019

Deugdelijk en solide dashcam, maar voor in de lesauto te groot voor op het raam (naast andere benodigde spiegels e.d.) Avondopname viel wat tegen.

Prima Camera mooi beeld by Dick on 08/09/2019

Mijn probleem met SD kaart van 256 GB prima opgelost door Rene

Top apparaat by Pieter on 08/09/2019

Gebruik deze dashcam nu 2 weken en ben zeer te spreken over de werking en kwaliteit. Icm de continue voeding werkt de parkeerstand probleemloos. Enige jammere is dat je de voeding in de camera zelf moet steken voor de parkeerstand, maar dat kan blijkbaar niet anders. Was mooier geweest als het niet hoefde maar weegt niet op tegen alle voordelen!

Wauw! by M Drijf on 08/09/2019

Wat een prachtige dashcam! Wordt geleverd met allerlei accessoires zoals stickers om het monteren makkelijk te maken. De handleiding is, laat ik niet bescheiden zijn, één van de meest overzichtelijke handleidingen die ik bij elektronica heb gezien. Functies zijn duidelijk door het Nederlandstalige menu ook. De opnames zijn nog boven verwachting. Alle kentekens zijn goed zichtbaar, ook bij nacht. Het enige 'nadeel' dat ik kan vinden is dat downloaden van bestanden via Wifi wat langer (lees: enkele minuten) duurt. Dat is ook niet zo gek aangezien de bestanden erg groot zijn. Bekijken zonder te downloaden gaat zonder vertraging dus eigenlijk niet zo'n probleem. Geen verbeterpunten kunnen vinden tot nu toe, zelfs de prijs vind ik zeer scherp voor deze kwaliteit.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1266 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing