Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1166 Reviews

Tot nu toe positief! by Integra on 06/11/2019

Makkelijk te plaatsen en als je eenmaal een beetje vertrouwd bent met het menu, is hij eenvoudig in de bediening. Wel had ik dat de achtercamera los kwam van de achterruit, de plakker leek wel gesmolten! De beeldkwaliteit is behoorlijk goed, de snelheidsaanduiding van de GPS is niet helemaal accuraat. Soms geeft ie 8km/u aan terwijl ik geparkeerd sta... Tijdens het rijden weet ik nog niet hoe correct hij is. Verder lees ik hier dat het beeld van de achtercamera niet op het scherm kan.... Dit kan wél. Met de powerknop kies je (door kort te drukken) tussen voorste camera - achtercamera - scherm uit (in deze volgorde gaat de cyclus). In mijn geval is de achterste camera best wel duidelijk zichtbaar. De voorste zie je met de beste wil ter wereld niet van buiten de auto.

Goede dashcam voor deze prijs by Gs63h on 06/10/2019

Beeldkwaliteit is prima op 1080p. Op de hogere resolutie is de framerate van 24 fps net iets te laag en komt het beeld een beetje schokkerig over. Gebruik wel de via email toegestuurde handleiding in het nederlands. Hier staat nl in hoe je de sd kaart van 128 gb moet formatteren. Dit staat niet in de engelstalige meegeleverde manual.

Prima kwaliteit by Ronny on 06/10/2019

Voldoende opslag capaciteit.

Zeer tevreden by Ronny on 06/10/2019

Prima kwaliteit voor zijn prijs, zeker aan te bevelen!

AZDome GS63H Compleet en Perfect by HarrijB on 06/08/2019

De AZDome GS63H is een bijna perfecte Autocam, perfect beeld en de meeste instellingen zijn vrij eenvoudig instelbaar, ook de installatie en instellingen zijn zeer eenvoudig, vooral het plaatsen van de Cam is een fluitje van een cent, nu twee (2) weken in bezit en volledig tevreden voor een kleine prijs.

Erg goed by Zeer goede Motocam M2F Wifi on 06/06/2019

Motocam M2F Wifi, wat een geweldige Dashcam, ontzettend goed beeld ( boven verwachting ) installatie is zeer makelijk. Camera's zijn zeer compact en goed weg tw werken op de motor.In tegenstellng tot wat anderen schrijven over langzame wifi heb ik hier totaal geen probleem mee is vrij snel. Ook het overzetten van beelden gaat zeer goed. Ik heb ook de GPS module erbij erg handig en leuk kun je precies zien waar je heb gereden en met welke snelheid. Ik heb deze cam al bij diverse mede motorrijders aanbevolen. Ook zeer tevreden over de communicatie met de verkoper geeft duidelijk antwoord op je vragen. Kortom prima dashcam.

super toestel by Francis on 06/05/2019

super toestel en makkelijk in gebruik.

Kabelclips by Dirk on 06/04/2019

Had 2 setjes kabelclips besteld om de kabel van mijn dashcam van mijn ingebouwde navigatiescherm van mijn nieuwe auto weg te halen, helaas bleken ze alle 10 niet te bevestigen,ze vielen er net zo hard af als ik ze er op duwde,na een mailtje kreeg ik geheel gratis een nieuwe serie kabelclips opgestuurd en die werkten uitstekend, prima service van een een top bedrijf ! een tevreden klant

compleet en makkelijk by vw on 06/04/2019

Wordt compleet geleverd in een verzegelde doos! na uitpakken snel en simpel te installeren. Een paar minuten werk en hij is gebruiksklaar.

Hoge kwaliteit micro sd by Micro sdxc 64gb on 06/04/2019

Ik ben zeer tevreden over de Samsung micro sdxc 64gb beeld kwaliteit is perfect. Ik kan ze ook aan iedereen aanraden.

handig by vw on 06/04/2019

Makkelijk ding, past precies en de adapter maakt hem multifuncioneel

Top camera by Jeroen on 06/04/2019

Super beeld kwaliteit en heerlijk klein dat de camera niet in het zicht zit voor de bestuurder of mensen buiten.

Werkt perfect,... mooi beeld en degelijk afgewerkt !! Professionele kwaliteit by Ben on 06/04/2019

De Innov werkt zoals het hoort, maakt mooie beelden en is via de Innovv app goed in te stellen. De meegeleverde GPS zorgt ervoor dat bij het terug kijken de locatie perfect terug te vinden is . Tevens is het downloaden van beelden prima te doen. Degelijk product dat goed is afgewerkt in aluminium behuizing. Deze set is wat duurder echter is mijn inziens zijn geld waard. Al met al... Tevreden.

zeer tevreden by hnc on 06/03/2019

camera is mooi klein, zit nergens voor in de weg. alleen de rearview neemt op in spiegelbeeld ???

Ben zeer tevreden. by Helder beeld on 06/01/2019

Een prachtige dashcam met een helder beeld.

Samsung micro sdxc 128gb by Bert on 05/31/2019

Deze micro sd 128 gb kaart is van hoge kwaliteit en perfect voor mijn daschcam, ik kan deze micro sd iedereen aanraden.

Fijne en goede daschcam by Bert on 05/31/2019

Perfecte daschcam van zeer goede kwaliteit en heel makkelijk te installeren ben heel te vreden met deze AZ dome GS 63H.

Uitstekend product by Clementvanwin on 05/31/2019

Product voldoet aan mijn eisen

Goed toestel voor schappelijk prijs by Jan on 05/31/2019

Toestel voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Makkelijk in gebruik en vlug gemonteerd. Enig minpuntje tot hiertoe : geen uitleg te vinden van symbooltjes op het scherm. Dit zou wel interessant zijn.

handig by Carine on 05/29/2019

heel handig om je draden mooi weg te werken maar ze kleven ni allemaal , maar opgelost met Dashcam 3M sticker set er op te kleven het tweede zakje dat ik voor alle zekerheid heb besteld om toe te komen heb in nog niet gebruikt

geweldig by Carine on 05/29/2019

heel tevreden over

Topding by Richard on 05/28/2019

Langere review schrijf ik later. Topcamera met goed beeld en super gebruiksvriendelijk. Beelden ook in het donker heel duidelijk en met Wifi makkelijk te bedienen. Ook dik tevreden over de service van Allcam die telkens klaar stonden voor (al mijn) vragen.

Handig design by Rudo on 05/27/2019

Handig vormgegeven dashcam met uitstekend beeld naar achteren. Vervangt als het ware de huidige beinnenspiegel zodat het zicht naar achteren digitaal wordt weergeven op het scherm.

Topcam by Mario on 05/27/2019

Super tevreden met mijn aankoop van deze cam. Beeldkwaliteit super goed en voelt heel degelijk aan. Menu fluitje van een cent en makkelijk te bedienen.

een uitstekend apparaat voor een zeer acceptabele prijs ! by Harry M. on 05/26/2019

eerst een blackvue en een miotouch 788 met elkaar vergeleken en na een gesprek met de medewerker van Allcam - René - eens naar de AZDome GS63H gekeken en al gauw kwam ik tot de conclusie dat je bij deze (eerstegenoemde) bekende merken ook de "merknaam" betaald ! ik heb de AZDome met een contunue voeding op de zekeringkast aangesloten en alles werkt perfect; een dashcam die perfect werkt voor een perfect prijsje !

Perfecte dashcam by Ger on 05/24/2019

De bestelling ging eenvoudig en levering de volgende dag. Het apparaat is makkelijk te installeren en in te stellen. Ik zeg niet verder zoeken, deze dashcam beveel ik zeker aan. Gr.

Kwalitatief prima product by Henk on 05/23/2019

Product werd snel en kompleet binnen een dag afgeleverd. De instalatie is eenvoudig en de instellingen zijn ook geen probleem. De beelden zijn scherp en duidelijk, ook in het donker. Ik kan dit product aan iedereen aanraden.

stop met zoeken, je hebt de juiste gevonden! by kees berger on 05/22/2019

Je moet even vertrouwd raken met de ins en outs van dashcams in het algemeen, maar dan is het een makkie om deze aan het werk te zetten. Beeld (en geluid) zijn uitstekend en dat voor zo'n prijs! De uitstekende klantenservice van Allcam krijg je er gratis bij. Levering snel en goed. Dankjewel Allcam!

Goede camera, is alleen niet zo mini is groter dan verwacht by Ad on 05/22/2019

Snelle levering. Camera is groter dan verwacht, mini mag vervangen worden voor klein

Prima keuze by Stuer Containerdienst on 05/22/2019

Snelle levering, de dag na bestelling. Snel antwoord op vragen per mail, heel klantvriendelijk. Makkelijk te installeren, uitstekende beeldkwaliteit. Wij zijn supertevreden over de aankoop van onze 12 dashcams.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1166 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing