Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 700 Reviews

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding by Jason on 04/18/2018

De beeldkwaliteit was iets minder dan verwacht maar voor de prijs een zeer goede deal! Ook de geluidskwaliteit kan er zeker mee door. Al met al een mooi instapmodel als je voor het eerst een dashcam aanschaft!

perfect apparaat by paul de jong on 04/12/2018

ik heb sinds een week nu seze dashcam en ben zeer tevreden over het product.. mooi scherp beeld en een goede prijs kwaliteit verhuoding

perfect apparaat by paul de jong on 04/12/2018

ik heb sinds een week nu seze dashcam en ben zeer tevreden over het product.. mooi scherp beeld en een goede prijs kwaliteit verhuoding

Uitstekende service en goede communicatie by Prima camera's (voor en achter) on 04/10/2018

Voor camera is uitstekend. De achtercamera voldoet goed. Bij vragen is de snelle beantwoording via mail zeer prettig.

Een geweldig produkt by Aart on 04/10/2018

een echt geweldig GPS houder zeker als men vakantie trips wil vastleggen. Ik had eerst wat vragen aan Allcam betreffende deze GPS houder maar mijn vragen werden door Allcam perfect beantwoord. Allcam is echt een aanrader als men wat wil bestellen.

Een geweldig produkt by Aart on 04/10/2018

Deze voorzetlens verbeterd de duidelijkheid van de beelden zowel overdag als in de nacht. Dit mag zeker niet op uw dashcam ontbreken. Prima service wordt er door Allcam gegeven.

Een geweldig produkt by Aart on 04/10/2018

een continuvoeding die eenvoudig is te installeren en door zijn grootte overal te plaatsen, een echte aanrader. Allcam geeft een prima service op vragen en geeft ook goede adviezen.

Redelijk product by Dylan on 04/09/2018

Geen duidelijke omschrijving. Er zitten 3 kabels aan ipv 2 zoals de uitleg. Bij nieuwere auto's wat moeilijker aan te sluiten.

Klein met uitstekende beeldkwaliteit by Renso on 04/09/2018

Ik had vaak problemen met de mini 0806 (de voorganger): software haperde vaak. Deze versie tot nu toe geen probleem. jammer dar de hiuder vervangen moest worden; de oude zat erg vast en de nieuwe viel er al af

Een goede daschcam by Belinda on 04/09/2018

Best ☺ tevreden

mooi maar lastig in te stellen by wal on 04/05/2018

Het is een mooie dashcam maar kwaliteit is nog onbekend heb deze nog niet uitgeprobeerd aangezien ik niks snap van de installatie...gebruik...wifi etc ook blijft de cam elke keer melding geven dat mijn sd card ingevoerd moet worden terwijl deze er dan al in zit. Instructie boekje geeft ook weinig aan hoe het te gebruiken. Daarnaast ontbreekt er een usb kabel welke je blijkbaar wel nodig hebt.

Better than the rest by D.A. on 04/04/2018

Ik had sd kaarten in huis waarvan ik dacht dat het geschikt was ( bijv. Scandisk ) maar dat bleek anders. Dank voor you tube en de filmpjes over waarom dit beter is dan vele andere sd kaarten. Ga het Zelf niet uitleggen. Kwaliteit voor beeld uitstekend en zo rond de 15 uur aan opname tijd hoogste kwaliteit. Heb deze kaart trouwens gebruikt bij de mini 0806s dashcam

Ideale clips by D.A. on 04/04/2018

Bij kopen dashcam dacht ik goh wat weinig clips. Aangezien ik zo weinig mogelijk wou rommelen aan het dashboard maar meteen extra besteld. Uiteindelijk weinig gebruikt maar het zijn perfecte clips en plakken goed. Wel even ontvetter gebruikt om oppervlakte goed te krijgen. Is alles ook weer mooi schoon. Ideale clips in elk geval. Kon trouwens online weinig goede vinden maar hier wel.

Zeer tevreden en erg makkelijk te installeren by Hans on 04/04/2018

Dit product zit gewoon goed: SD-kaartje erin, zuignapje, toestel en de achtercamer bevestigen - die heb ik met tweezijdige tape vastgezet. En de kabels zijn lekker dun, dus die pasten in de rubberen rand van de deuropeningen. Prima!

Mooie prijs mooi product by Dennis on 04/03/2018

Ben zeer tevreden over het product en gebruiksgemak. Het is mijn eerste dashcam en ben erg verrast. De nodige voor informatie heb ik van you tube gehaald en zo kon ik ook gemakkelijk de beste instellingen doen die iemand al voor "mij" had uitgeprobeerd. Montage bij de achteruitkijkspiegel was de beste plek, het valt niet eens op. Verder wel rekening houden met aanschaf cpl filter en 128 gb af kaart. Klein handig en voor de prijs kwalitatief goed beeld. Wat mij betreft een aanrader.

Goede prijskwaliteit by rik on 04/03/2018

Dit is mijn tweede dashcam en overtreft zeker mijn eerste,die veel duurder was.Ook de verzending was helemaal top.Mijn volgende aankoop zal zeker weer bij Allcam zijn.

Ondersteuning by Peter on 03/30/2018

Ik heb een zeer goede ervaring met de klantenondersteuning. Aanvankelijk wat problemen met de instellingen maar ik werd daar zeer goed en vriendelijk geholpen. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen! Nu afwachten hoe de dashcam gaat bevallen.

Snelle levering by Theo on 03/30/2018

Dashcam bevalt prima, snel geleverd ook. Minpuntje, de dashcam past eigenlijk niet op een recht opstaande vooruit ( vrachtwagen ) het steuntje tussen de cam en de zuignap moet daarvoor langer zijn.

Prima camera by Robert-Jan on 03/27/2018

Handige camera met slimme ophanging. Beeldkwaliteit niet fantastisch maar dat kun je ook niet vewachten voor dit bedrag.

Prima kliksysteem by Jan J. on 03/26/2018

Houder is van doorzichtige kunststof. Misschien ook in zwart te maken, dan valt het samen met camera minder op. Hierbij dus een vraag voor de leverancier ?

Prima systeem en valt niet op achter de binnenspiegel by Jan J. on 03/26/2018

Prima beeld. De handleiding moet ik nog verder bestuderen, want het signaal bij inhalende auto's ( vergelijkbaar met het waarschuwings signaal door zelf te dicht achter een voorganger te rijden) is wat krap afgesteld. De meeste inhalers gaan te snel terug naar mijn rijbaan. Geluid dus nog even uitgezet.

fijne camere met goede prijs by T.Nguyen on 03/26/2018

Scherp beeld, makkelijke te bedienen. Top service van allcam!

Hele mooie camera. by Henk Noordman on 03/24/2018

Geweldige camera. Echt heel mooi beeld. Verder is de service bij Allcam er een waar veel zaken een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik had een flink probleem door mijzelf veroorzaakt. Het werd fantastisch opgelost door met name René Boer. Bedrijf is een echte aanrader.

Top by Bert on 03/24/2018

Mijn eerste dashcam maar in één woord een uitstekend apparaat. Met 128GB memorycard. Gemakkelijk uit te wisselen zowel met PC als Macbook. En last but not least, uitstekend advies gekregen bij aankoop!

Goede kwaliteits en prijsverhouding by Karen on 03/22/2018

Ik heb hem aangeschafg voor mn vader omdat hij een taxu chauffeur is. Nadag ik de video zag dat die in de avond werd gebruikt heb ik hem meteen gekocht. De 4k resolutie is haar scherp. Het enige jammere is dat de handleiding niet in het nederlands is en dat de app op een beetje moeilijke manier te koppelen is. Voor de rest een goed product.

prima sd kaart by martijn on 03/21/2018

zeer tevreden

aanrader by martijn on 03/21/2018

Beeldkwaliteit super, relatief klein en stoort/ belemmerd dus niet het zicht door de voorruit. zeer tevreden en raad hem ook zeker aan. Enig min puntje.... ik heb al 5 x de tijd goed gezet maar op de een of andere manier staan de uren elke keer verkeerd.

Aanrader! by Herman uit Den Haag on 03/13/2018

Goede dashcam Goede kwaliteit Makkelijk in gebruik. Jammer dat er geen transporthoesje wordt bijgeleverd!

snelle levering by Jopje on 03/12/2018

De achtercamera is minder van beeld maar het blijft een fijne optie, als je niet te veel eisen aan het beeld stelt. de voorste camera is echter perfect mooi helder beeld

Leuk model by T6 on 03/12/2018

Keuze is gemaakt ook op basis van het leuke ronde model. Voelt degelijk aan en in de bijgeleverde houder snel te verwijderen. Op de website staat dat er 16GB kaart bijgeleverd zou zijn in mijn geval was dit een 32 GB kaart.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 700 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing