Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome M01 IPS FullHD dashcam

10% Korting
Productomschrijving
De AZDome M01P is het instapmodel van AZDome en is een zeer complete dashcam met goede beeldkwaliteit. De AZDome M01P heeft een groot 3.0 inch IPS LCD scherm waarop de opnames goed zichtbaar. De M01 filmt met zeer scherpe 1080p resolutie met 30fps en ook in het donker zijn de beelden erg goed. Hij heeft een G-sensor en Parkeerstand. Ook is er de mo...

De AZDome M01P is het instapmodel van AZDome en is een zeer complete dashcam met goede beeldkwaliteit. De AZDome M01P heeft een groot 3.0 inch IPS LCD scherm waarop de opnames goed zichtbaar. De M01 filmt met zeer scherpe 1080p resolutie met 30fps en ook in het donker zijn de beelden erg goed. Hij heeft een G-sensor en Parkeerstand. Ook is er de mogelijkheid om het menu in het Nederlands in te stellen.

Let op: De officiële opgegeven capaciteit MicroSD van de M01 is 32gb, wij hebben de camera echter met meerdere 64gb en 128gb kaarten getest en deze werkten allemaal in de camera. Onder andere de kaarten van Samsung en Lexar functioneerden prima, we kunnen een goede werking echter niet met elk merk SD kaart garanderen.

1080p 30fps video's

De AZDome M01P filmt met scherpe 1080p resolutie in 30fps, hierdoor zijn veel details zoals kentekens en personen herkenbaar in beeld. De camera kan ook worden ingesteld op 720p 30fps. De beelden van de M01P zijn ook in het donker van bovengemiddelde kwaliteit. 

32gb support

De AZDome M01 ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb, hiermee kan zo'n 8 uur in FullHD worden gefilmd.

Nederlandstalig menu

De M01P van AZDome heeft de optie voor een Nederlandstalig menu zodat instellingen door iedereen eenvoudig kunnen worden gewijzigd.

2.5 inch IPS LCD scherm

Door het grote 2.5 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen. Door de IPS technologie is het beeldscherm vanuit verschillende hoeken goed zichtbaar.

150˚ wideview lens

Deze M01P heeft een groothoeklens van 150 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Auto start

De AZDome M01P dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand

De M01P heeft een handige parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In de parkeerstand begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Hij slaat in dat geval 10 seconden vóór en 20 seconden na dat evenement op.
Let erop dat voor het gebruik in de parkeerstand een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Deze continue voeding zorgt er door de ingebouwde beveiliging tevens voor dat de accu van de auto niet leegraakt.

12MP foto's

De M01P heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 12 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

Ingebouwde microfoon

De AZDome M01P heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Handige Dual USB sigarettenvoeding

Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige Dual USB sigarettenplug en losse voedingskabel. In de plug zitten twee USB poorten waarvan één wordt gebruikt voor het voeden van de dashcam. De andere USB poort kan worden gebruikt voor het opladen van andere apparatuur zoals je mobiele telefoon.

Productspecificaties

De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD (1080p) 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Gemiddeld
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi
Een dashcam met GPS ontvanger registreert de huidige snelheid en locatie bij alle video’s. De snelheid wordt meestal onderin elke video getoond en de locatie en gereden route kunnen worden bekeken op de App of de PC software van het betreffende merk. Vaak kun je ook kiezen om de snelheid niet te tonen onderin de video’s.
GPS

Reviews

4.3 / 5Gebaseerd op 14 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Richard op 8 November 2021
    Een prachtige dashcam met een helder beeld.
  • 4 / 5
    Gepost door: Richard op 8 November 2021
    Goede camera voor weinig geld, past makkelijk in mijn vrachtwagen en goede beelden ook snachts.
  • 5 / 5
    Gepost door: Richard op 8 November 2021
    Goeie prijs kwaliteit...zeer goede service
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

AZDome AZDome M01P IPS FullHD dashcam
AZDomeAZDome M01P IPS FullHD dashcam

○ 1080p 30fps ○ 2.5" IPS LCD scherm ○ 150˚ lens ○ 128gb ondersteuning

Niet op voorraad
€59,99€54,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »