Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome BN03 QuadHD Wifi GPS dashcam

9% Korting
Productomschrijving
De AZDome BN03 is het nieuwste cilindervormige dashcam model van AZDome met alle functies die je maar kunt wensen. Wifi, GPS, Automatische Time Lapse parkeerstand en Night vision door de Sony Starvis beeld sensor. Alles zit verpakt in deze zeer stijlvolle dashcam die nauwelijks opvalt voor de bestuurder en van buitenaf, vandaar dat vrijwel elke AZD...

De AZDome BN03 is het nieuwste cilindervormige dashcam model van AZDome met alle functies die je maar kunt wensen. Wifi, GPS, Automatische Time Lapse parkeerstand en Night vision door de Sony Starvis beeld sensor. Alles zit verpakt in deze zeer stijlvolle dashcam die nauwelijks opvalt voor de bestuurder en van buitenaf, vandaar dat vrijwel elke AZDome BN03 review positief is.

Let op: We raden af om naam en wachtwoord van de Wifi te wijzigen omdat dit problemen kan opleveren met de verbinding.

Sony Starvis Night vision

De BN03 2K Wifi GPS dashcam filmt met zeer hoogwaardige 2K 1440p resolutie in 30fps of FullHD 1080p in 30fps en levert met name in het donker uitmuntende prestaties. De 3.0 Megapixel Sony Starvis sensor in deze dashcam garandeert kraakheldere video's, zelfs in de nacht.

Dual-Band Wifi

De BN03 Wifi GPS dashcam is uitgerust met 2.4 en 5.0 GHz Dual-Band Wifi. Doordat deze dashcam 2K Wifi GPS is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

Automatische Time Lapse parkeerstand

Deze dashcam heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de automatische parkeerstand is de AZDome Continue voeding Micro USB vereist, de parkeerstand kan niet handmatig worden in- en uitgeschakeld.

Optionele Sony IMX307 rear cam

De BN03 Wifi GPS dashcam kan worden uitgebreid met de BN03 achter camera met IMX307 sensor. Deze achter camera wordt op de achterruit van de auto bevestigd en neemt op in FullHD 1080p 30fps. De achter camera wordt met een lange kabel (6 meter) verbonden met de voorste dashcam. Voor de camera is geen extra stroomvoorziening nodig. De beelden van beide camera's worden apart op de SD kaart opgeslagen. 

De standaard achter camera is niet waterdicht en kan daarom niet buiten op het voertuig worden geplaatst. De BN03 werkt echter ook met de waterdichte AZDome FullHD achter camera. Voor langere voertuigen is een 10m verlengkabel is optioneel verkrijgbaar.

Ingebouwde GPS

De BN03 Wifi GPS dashcam heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

90˚ draaibaar

De body van de BN03 Wifi GPS dashcam is 90 graden draaibaar en kan daarom altijd goed op de weg worden gericht.

Losse 3M houder

De BN03 Wifi GPS dashcam wordt geleverd met een handige losse 3M houder die op de ruit wordt bevestigd met de 3M dubbelzijdige sticker. De camera kan in één schuifbeweging uit de houder worden gehaald en weer worden geplaatst. De dashcam kan hierdoor eenvoudig uit de auto worden gehaald. 

H.265 HEVC compressie

Deze BN03 Wifi GPS van AZDome slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de dashcam minder geheugen dan andere FullHD dashcams verbruikt terwijl de kwaliteit beter is. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

128gb support

De BN03 2K Wifi GPS dashcam ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 24 uur in FullHD worden gefilmd.

140˚ + 140˚ wideview lens

Deze BN03 2K Wifi GPS dashcam heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voorkant. De optionele achter camera heeft ook een kijkhoek van 140 graden.

Auto start

De BN03 2K Wifi GPS dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon

De BN03 2K Wifi GPS dashcam heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Handige USB sigarettenvoeding

Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige USB sigarettenplug. In de plug zit een extra USB poort zodat je de sigarettenvoeding nog kunt gebruiken voor andere apparaten.

Productspecificaties

EAN
6923788073483
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
QuadHD (1440p) 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.4 / 5Gebaseerd op 20 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Bert B. op 9 September 2023
    Werkt perfect
  • 5 / 5
    Gepost door: Henk C. op 25 Juni 2023
    Supper goede dashcam makkelijk te monteren en gebruik
  • 4 / 5
    Gepost door: Feike J. op 25 Juni 2023
    Na wat uitzoeken deze 2K dashcam gekozen, extra voordelig door 2e keus te kiezen bij bestelling. In de doos zat aan de zijkant een forse deuk (dat had men op de site beter\eerlijk moeten vermelden!), maar gelukkig is de cam go...
    Na wat uitzoeken deze 2K dashcam gekozen, extra voordelig door 2e keus te kiezen bij bestelling. In de doos zat aan de zijkant een forse deuk (dat had men op de site beter\eerlijk moeten vermelden!), maar gelukkig is de cam goed in schuimrubber bedje verpakt en geheel onbeschadigd. Support was ook zo vriendelijk om eventuele schade te vrijwaren i.v.m. eventueel retour vóór openen van de doos. Cam getest met 128 GB Sandisk micro SD-kaart op een accu en alles akkoord. Paar nadelen van de CAM: 1) cam plak je vast op de voorruit (achter de spiegel), maar is dus niet makkelijk afneembaar. Dus kans op diefstal. 2) de bijgeleverde app met ingebouwde wifi werkt op zich goed, maar downloaden foto's en films is alleen mogelijk als de cam actief is (stroomtoevoer aan) en verbonden via z'n eigen wifi. 3) Bij fraai weer neemt de CAM ook de weerspiegeling van het dashboard op (niet zozeer een gebrek, maar het gevolg van het oppervlakte\weerspiegeling van het dashboard oppervlakte) waardoor het beeld bij inzoomen korrelig wordt. 4) De weergave van de filmpjes incl. GPS coordinaten en plotten op Google maps (verbonden via de wifi) is fraai en handig, alleen kun je de films op de telefoon niet delen via AirPlay of Google Chromecast. Dus die moet je eerst weer downloaden etc. Daarover heeft AZDome niet goed nagedacht! 5) Kentekens zijn op zich scherp, maar door de groothoeklens met je soms flink inzoomen. Beelden 's avonds zijn lastiger voor kenteken herkenning, maar voor deze prijs\kwaliteit zeker niet slecht. Kortom: aanrader voor iedereen met een krapper budget. Tip: kijk voor de aankoop welk model chipset in de cam zit (bijv.Sony Starfish), dit bepaalt uiteindelijk de opname en weergave kwaliteit. Cams van honderden euro's duurder leveren vaak géén beter beeld, hooguit via software nabewerking. Dat er geen scherm op de deze dashcam zit is geen enkel bezwaar, sterker nog: ik vind het model juist fraaier en minder opvallend\fors aanwezig op de voorruit. Achteruit CAM nog niet aangeschaft, misschien iets voor later.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

AZDome AZDome BN03 QuadHD Wifi GPS dashcam
AZDomeAZDome BN03 QuadHD Wifi GPS dashcam

○ Sony Starvis ○ Wifi en GPS ○ Autom. parkeerstand ○ 2CH optie

Op voorraad
€109,00€99,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »