Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Anytek T33+ Mirror 2CH

Schrijf de eerste review van dit product

 • 1080p + 720p

 • 5.0 inch scherm

 • 170 graden lens

€ 99,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • T33 + 64gb

  X1
  Anytek T33+ Mirror 2CH
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 64gb UHS-I MicroSDXC

  € 120,90 € 117,27

  3% korting.

  -€ 3,63 met deze bundel.

 • T33 + 64gb + Continue voeding

  X1
  Anytek T33+ Mirror 2CH
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 64gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Continue voeding MiniUSB

  € 138,40 € 132,86

  4% korting.

  -€ 5,54 met deze bundel.

Gegevens

De Anytek T33+ Mirror 2CH Wit is een super handige 2CH dashcam met een uniek design waardoor hij nauwelijks opvalt in de auto. Deze dashcam plaatst u eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto met twee meegeleverde rubber beugels. Door de tweede VGA achtercamera is deze dashcam uitermate geschikt als achteruitrijd camera. Het ingebouwde grote 5.0 inch LCD scherm is verwerkt in de spiegel. De Anytek T33+ Mirror 2CH Wit is daarom eenvoudig én erg veilig te gebruiken in elke auto.

1080p video's

De T33+ Mirror 2CH Wit dashcam heeft een 1080p camera aan de voorkant en VGA camera aan de achterkant die overdag en in het donker prima opnames maken. Hij filmt met 25fps (frames per second).

VGA achtercamera met LED's

De Anytek T33+ Mirror 2CH Wit is bij uitstek geschikt als achteruitrijd camera door de meegeleverde achtercamera met high-brightness LED's. Deze tweede camera filmt met VGA resolutie en kan worden aangesloten op het achteruitrijd licht. Het beeld van de achtercamera komt dan automatisch in beeld wanneer u achteruit rijdt. 

Transparant glas

Deze spiegel dashcam is afgewerkt met transparant glas. Sommige andere spiegel dashcams zijn met blauw glas afgewerkt.

5.0 inch LCD scherm

Het ingebouwde 4.3 inch LCD scherm zit verwerkt achter het glas van de spiegel en valt daarom. Het scherm kan automatisch via de screensaver worden uitgeschakeld waardoor het nauwelijks meer zichtbaar is en u de binnenspiegel veilig kunt gebruiken. De spiegel is echter ook groot genoeg om het scherm eventueel aan te laten staan. 

ADAS

Het ADAS systeem op deze Anytek T33+ Mirror 2CH is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen. 

170˚ + 120˚ wideview lens

De Anytek T33+ Mirror 2CH Wit heeft een 170˚ groothoek lens aan de voorkant en 120˚ aan de achterkant. Hierdoor wordt een groot gedeelte van de omgeving opgenomen zonder dat het beeld teveel wordt verstoord.

Parkeerstand

Deze T33+ Mirror 2CH Wit dashcam is uitgerust met Motion detection. Hierdoor kan de camera ook worden gebruik in parkeerstand. Hij begint dan automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen.

Let erop dat voor het gebruik van de motion detection een continue voeding nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakelde motor.

Ingebouwde G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor in de T33+ Mirror 2CH Wit dashcam merkt hij zelf wanneer er een ongeluk of aanrijding plaatsvindt. De dashcam slaat in dat geval de beelden beveiligd op zodat ze niet meer gewist kunnen worden. In de parkeerstand start de T33+ Mirror 2CH Wit automatisch een opname wanneer trillingen worden waargenomen. Op die manier heeft u bewijs als uw auto is beschadigd tijdens het parkeren.

64gb SD ondersteuning

De T33+ Mirror 2CH Wit ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb, goed voor ongeveer 24 uur (12 uur 2CH) aan HD opnames. De dashcam kan ook op een lagere resolutie worden ingesteld zodat nóg langer kan worden opgenomen. Door de loop recording gaat de dashcam echter gewoon door met filmen als de SD kaart vol is.

Auto start

Deze dashcam start automatisch op wanneer de auto wordt gestart. De dashcam hoeft dus niet handmatig te worden ingeschakeld, hij begint meteen met filmen wanneer u wegrijdt.

Tijd en datum registratie

De actuele tijd en datum kunnen worden weergeven in elke opname. Dit kan belangrijk zijn bij het terughalen van de beelden van een eventueel ongeval.

Loop recording

De Anytek T33+ Mirror 2CH Wit is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten

Ingebouwde microfoon en luidspreker

Deze dashcam neemt niet alleen beelden op, hij is ook uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.

Extra informatie

Naam Anytek T33+ Mirror 2CH
ean 2112888679501
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 64gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb
Videoresolutie 1080p + 720p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps
Foto resolutie N.B.
Chip MSD8336
Sensor OV2710 2.0MP
Infrarood LEDs Nee
GPS Nee
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Handmatig
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 170 graden
LCD scherm 5.0 inch
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Nee
Aansluitingen Mini USB
Bevestiging Sticker, Zuignap
SD type Micro SD
Batterij 500mAh
Afmetingen 25.5*7.0*1.5 cm
Gewicht 140.0000
Merk Anytek
 1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


Anytek T33+ Mirror 2CH
VGA achtercamera
Verbindingskabel 6 meter
Rubber beugels ter bevestiging
Sigarettenvoeding (4 meter)
Handleiding (Engels)

 • Superhandig design dat nauwelijks opvalt.
 • Met meegeleverde achteruitrijd camera.
 • Groot 5.0 inch LCD scherm om beelden te bekijken.
 • Ingebouwde G-sensor die de trillingen registreert.
 • Hij heeft een parkeermodus om de auto te beveiligen.
 • Hij ondersteunt Micro SD kaarten tot 64gb.
 • Er zit geen GPS module in of bij de dashcam.
 • De camera heeft geen Wifi om beelden draadloos te bekijken.